It's such a perfect day

Idag är nog en av de finaste dagarna jag har upplevt i Tromsö. Efter att jag slutat kl 13 så åkte jag buss hem och sa till Albin att vi skulle ta bussen vid halv in till stan för att sedan gå till hans jobb. Efter att jag lämnat av honom vid jobbet så fortsatte jag att gå förbi sjukhuset och tvärs över ön hela vägen hem. Det tog sammanlagt två timmar och jag njöt av varenda sekund. Solen sken, himlen var klarblå och det värmde gott i ryggen. Dessutom var det heeeeelt vindstilla vilket jag nog inte har upplevt här innan.
Försökte fånga det på bild men vet inte riktigt hur det gick.

Mimmi
Idag på morgen blev jag riktigt sur. Vädret här var helt fruktansvärt. Många som bor här säger bara "jaja, det här är ingenting. Du skulle varit med när...".
DET SKITER JAG I, jag har fortfarande mascara i hela ansiktet och blöta trosor. Hur mycket man än försöker täcka ansiktet så piskar snön en bara.
Ska ju egentligen på body pump idag men tvekar just nu. Det är riktig snöstorm ute och är väldigt osäker på om bussarna kommer komma fram som de ska. Har ju längtat efter det här passet men orkar inte stå i det här vädret och vänta på en buss som kan vara hur försenad som helst. Åååååh. Bajs.

Mimmi <3 Tromsø

Dagarna har bara försvunnit sedan jag kom tillbaka från Sverige. Jobbar fortfarande på Tine och fick idag veta att de ville förlänga två veckor till! Trivs verkligen bra på jobbet så jag blev glad.
Våren är definitivt inte här ännu men solen är uppe tidigt! Värmer gott gör den också. Försöker lära mig den nya kameran så att jag kan ta bilder som verkligen visar hur vackert det är när solen är framme. det blir bättre men har mycket kvar att lära!
Igår hängde jag hos Maja och Gabriella efter träningen. Albin jobbar ju kväll hela veckan så det var trevligt med lite sällskap.
Idag blir det en slappedag och sen får vi se vad som sker framöver.
Vill bara förtydliga att bilden inte är redigerad. Det såg ut såhär.
När solen kommer fram blir havet väldigt blått.

20

I torsdags tog jag flyget till Oslo och sen bussen vidare mot Göteborg där pappa hämtade upp mig. Resan gick smidigt med tanke på vädret och jag är glad att jag slapp sitta fast i Narvik som vissa andra...
Torsdagen och fredagen flöt förbi utan några större konstigheter. På lördagen visste jag att farmor och farfar skulle dyka upp på eftermiddagen men redan vid 11 började folk droppa in. Mamma och pappa hade tydligen bjudit in halva Borås som en överraskning för mig. Till slut var vi nästan 30 stycken som trängdes inne i huset.
Det bjöds på mat och tårta samt kakor av alla dess slag. Jag fick en gemensam present av allihopa och det var en kamera som jag hade önskat mig. Superbra present!

I söndags besökte vi gekås och det blev som vanligt lite mer inhandlat än som var tänkt. Är det billigt så är det...

Själva födelsedagen firades med att åka till stan och inhandla en ny liten dator som present till mig själv då den gamla är helt opålitlig. Vi åkte sen hem och fortsatte sätta i oss tårta och kakor. Vi avslutade dagen i bastun och senare en film nere i källaren.

Just nu sitter jag på bussen mellan göteborg och oslo och jag kommer förhoppningsvis landa med planet i Tromsö 19.15. Finns stor risk att planet störtar pga min feta packning dock...