Sommarlov

Sommarlovet började finfint med en match mot Astrio som också den här gången förlorade. Gjorde dock mål och det var faktiskt en ganska ok match.
Direkt från fotbollsplanen och vidare till Nyhem. Där stannade jag från lördag till onsdag och det var riktigt gött! Såg Sveriges match mot England på storbild i ett gigantiskt tält. Stämningen var helt otrolig.
På onsdagen skjutsade mamma och pappa mig till Landvetter och där mötte jag upp Alle, Nella, Jessi och Mica. Vårat plan till Tunisien gick 16.40, tror jag.
I Tunisien var det 42 grader vart på dagarna och runt 30 sent på kvällarna. Vi hade så otroligt roligt. Det går inte å beskriiiv helt enkelt.
Efter en vecka i Afrika åkte vi hem till fruktansvärt kalla Sverige och försökte bättra på solbrännan lite, vilket inte gick så jättebra.
Oskar kom efter några dagar och vi tillbringade dagarna i Tylösand tillsammans med mina kompisar + Kumlin och Ylander.
Onsdagen den 5 juli bestämde vi oss för att åka tidigare till Tylösand och var där vid halv ett. Vi la oss tillsammans med vännerna och låg kvar i över tre timmar. När klockan var fyra så var jag och Oskar så hungriga att vi bestämde oss för att komma hem. Men hem kom vi inte förrän klockan sex och det berodde på att min moppe inte stod kvar där vi hade ställt den. Nu en månad senare är den fortfarande borta.
Efter det tog vi oss till Varberg och tillbringade tiden i Oskars nyinköpta sommarstuga.
Bröllop i Stockholm i slutet av samma vecka och där stannade vi bara i några dagar.
Var hemma i två dagar innan vi åkte till Öland.
Sedan direkt från Öland till Borås och läger i fem underbara dagar. Mycket regn, mycket fotboll och mycket volleyboll.
Nu är jag hemma igen och ska inte åka iväg förrän på fredag.
Underbart väder och brännan bättrar sig!
Saknar Boråsarna något så fruktansvärt. De är verkligen speciella. Tänk vilken skillnad det kan vara.
Önskar så att jag kunde få chansen att tillbringa mer tid tillsammans med dom. Älskar er!

Puss&kram