Onsdag

Woho! Nu sitter jag på tåget mot Göteborg. Gick upp 6.15 i morse, alltså tidigare än om jag skulle till skolan. Duktigt. Det är fett tråkigt att åka tåg men jag roar mig så gott jag kan med mina meloner och "Hur man botar en fanatiker". Spännande bok det där. Halv 11 ska jag vara framme i Borås. Pyss och kjam

Tisdag

Mmmmmmm kom hem från Emma precis nu typ.
Mysig kväll igår med skum skräckfilm (som Bisse var jätterädd för) (nu blev det kursivt och jag kan inte ta bort det).
Efter det att alla hade gått och Karin kommit så kollade vi in "Den utvalde" och ja, jag har ju sett den innan så jag kunde lugnt somna in i min fåtölj.
Runt kl 2 gick vi och la oss, jag och Emma i en normalstor säng och Karin och Elenor i soffan. Där sussade vi sött till kl halv 10 ungefär då Karins mobil väckte oss och då gick vi upp för att kolla på "Sagan om konungens återkomst".
Myspys.

Imorgon kl 8 går tåget till Borås och jag har bestämt mig för att åka. Frida har rätt. Jag kan ju faktiskt lära känna en massa nya människor =)

Just nu känns huvudet inte riktigt bra så jag ska väl käka något och sen packa och skriva lite svenska förhoppningsvis. Naturkunskapen förtjänar också att bli pluggad på. Får se hur det blir med det.

Köss.


Måndag igen

image67

Måndag

Nu blev veckan lite osäker.. Eller igår blev den det när Krook berättade att nästan alla jag känner har hoppat av Uppsala (alla utom en och inga kommentarer på det). Ska jag åka ändå liksom? Haha det här blir spännande.
Dessutom blir det inget med Lager 157 imorgon. Tråkigt, jag hade sett fram emot det.
Yes yes. Ikväll blir det party hos Emma och sen får vi se hur framtiden blir.

Söndag kväll

Det blev inget guld i år heller. Men som ett litet ljus i mörkret kan jag berätta att Helsingborg slog Halmstad med 9-0. Aaaaaaaawww. Det är det enda som får mig att le just nu. Bättre lycka nästa gång så att säga.
Therese, vi tar det nästa år!

Söndag

Kom nyss hem från Therese där jag har sovit i natt. Igår fick vi tacopaj hos henne och vi kollade två avsnitt av one tree hill. Efter det begav vi oss upp på hennes rum för att kolla några avsnitt av Grey's anatomy och vi båda var överens om att serien var väldigt överskattad. Vi käkade typ ett kilo godis och nästan två påsar ostbågar så nu är vi tjocka.
Kl 00.00 ringde Jesper och Robert och väckte oss, nerds.

Lördag

Yes. Idag vaknade jag runt kl 1 och jag har fortfarande inte ätit frukost. Men det värsta är nog ändå att jag inte är hungrig. Har inte ätit på typ 20 timmar och känner mig inte alls sugen heller. Blää.
Pratade med Therese nyss i telefonen och i slutet lät det ungefär såhär:
"Men jag måste jobba nu, pusshej!"
"Ok, men får jag också mat hos dig?"
"Pusshej"
"Får jag mat?"
"Va?"
"Får jag mat hos dig?"
"Ja det är klart du får, men jag måste jobba nu, pusshej!"
"Öh jaha.. okej.... pusshej!"

Fredag natt



Jag har hittat filmfunktionen! Firar detta med en video som är värd att visas :)
Gör om det där era små fjantar på skansen och söder!

Fredag

Måste börja detta inlägg med att berätta att jag hade 17 unika besökare igår! Fantastisk!
Idag har jag varit i skolan och sen fikade jag med Karin och Emma. När de gick ifrån mig träffade jag Johanna på stan och vi satte oss på bussen mot arosfortet och på bussen satt typ resten av laget.
Arosfortet var grymt kul och svårt! Jag, Johanna och Kajsa var i samma lag och även om det inte gick så bra (vi kom sist) så hade vi grymt roligt.
Emma Persson: Tråkigt att du inte var med! Saknade dig där!

Imorgon ska jag träffa Therese, inte alltför ofta det händer nuförtiden och vi ska kolla One tree hill i ett dygn typ.

Köss

Ps. Glömde säga att jag fick 16/17 på rättskunskaps"provet"! Mycket glad över detta resultat eftersom att resultaten den senaste tiden inte varit mycket att skryta med.

Torsdag

Imorgon var det åter fredag igen och jag förstår inte vart tiden tar vägen. Jag säger det hela tiden känns det som men det är verkligen så.. Veckorna bara försvinner.

Imorgon är det först vanligt skoldag och sen blir det säsongsavslutning med laget på arosfortet. Har aldrig varit där men det låter najs alltså.

På tisdag blir det förmodligen Lager 157 med Vican och Joel, trevligt trevligt. Vill verkligen hitta ett par jeans nu. Har hållit på att leta i över ett halvår så nu är det dags. Efter det drar jag direkt till Borås och på onsdag blir det Uppsala.

Jag är aldrig hemma ju :( Meeeeeen lov imorgon!


Tjej ~20 (till sin kompis): Det tråkiga är att jag aldrig kan berätta för honom att jag är gravid eftersom han aldrig är online på MSN!
-Tjuvlyssnat

Onsdag

Skönt att vara hemma igen även om det var mysigt att träffa Louise. Hemma är trots allt bäst och sängen är skönast.
Ingen vanlig skoldag idag utan på en föreläsning om barnkonventionen. Mycket intressant och det skapade många diskussioner.
Ikväll är det heroes igen och så har pappa varit och köpt prison break säsong två så vi ska avnjuta den.


Tisdag

Bonjour! Är numera i Sverige igen och det känns faktiskt skönt även om Paris var en grym stad. Måste verkligen åka dit igen, man tröttnar aldrig på att kolla in Eiffeltornet eller att shoppa på Champs Elysees. Josefine: Ni måste åka dit, ni kommer inte att ångra er!
Nu väntar en lång tågresa innan vi är hemma igen. Ungefär kl halv 1 i natt blir det sängen för mig.
Ses imorgon mina små vänner! <3

Sondag

Just nu ar klockan ganska sent och vi sitter pa "hotellet".
Jesper och jag har virrat runt i hela Paris kanns det som och vi forsokte ta oss fram till fots innan vi gav upp och tog tunnelbanan hem istallet. Jesper skyller saklart allting pa mig och mitt geniala lokalsinne.
Han halsar forresten.

Dagen har varit mysig och vi har bara vandrat runt i manga kilometer. Vi har haft picknick med Louise och det har varit lovely vader hela dagen.

Emma: Kommer sakna dig, ha det sa bra!

Söndag

Är hos Louise igen och idag har varit en mysig dag.
Eftersom att de flesta affärer är stängda så har vi gått runt och kollat på en massa roliga saker.
Imorgon blir det shopping för mig och Jesper hela dagen när Louise är i skolan.




Lördag kväll

Sitter hemma hos Louise i Paris och det är MEGABRA! Ska laga mat nu för att fira att vi är här och sen ska vi nog iväg och kolla VM-finalen i Rugby mellan England och Sydafrika vid Eiffeltornet (har jag för mig).
Säger bara att det var tur att Louise mötte upp oss ganska snart efter att vi kom hit, annars hade vi nog fortfarande inte hittat "hotellet". Folk kör som galningar här och vi blev nästan överkörda några gånger innan.

Bjuder på en bild som togs på bussen.
97869-64

Paris

Sitter just nu på bussen mellan Beauvais och Paris. Är framme om ca 50 min. Har rest i snart 12 timmar och Jesper börjar bli trött och tjurig. Jesper säger hela tiden "Gud hjälpe mig" med ful dialekt. Ses på onsdag! Puss

Fredag

Well well, nu är det nära.
Paris imorgon mina kära vänner och inte med vem som helst utan med Jesper :)
Om ett dygn får jag träffa min Louise igen! <3

Nu blir det nog inte någon mer blogg innan jag drar så ha det fint alltså! Ska försöka ta mig in på ett internetcafé där nere, men jag kan inte lova något.

Mes - i Paris

Torsdag kväll

Ååååhh är sur för att jag har glömt att ta med mig rättskunskapsboken hem när det är prov imorgon, bra gjort.

Somnade precis i Majas säng och sov hur gott som helst. Därför har jag tänkt fortsätta sova nu, fast i min egen säng.

Torsdag

Står i skolan nu och har egentligen matte. Lyckades dock övertyga Bisse om att vi faktiskt borde gå och blogga istället. Mycket bra, hon har inte bloggat på typ 3 år.
På morgonen var det mycket kallt och vi var på studiebesök på någon sopförbränning, scary. Det luktade illa och var mycket högt.

Fick precis reda på att jag fick G på matteprovet.. Palla.. Jag har aldrig haft G på ett matteprov innan.. aldrig ens varit i närheten. Vad händer med mitt liv? Matte var det enda ämne på högstadiet som jag kände mig trygg med och aldrig behövde kämpa med utan det var bara att flyta på. Palla.

Efter skolan blir det till att köpa meloner och sen åka hem för att plugga.

Paris om två dagar!

Onsdag natt

Bort med Zlatan från svensk fotboll, tack. Skicka honom till Italien för de verkar ju tycka om honom.

Och förresten.. ta med Lagerbäck också.

Onsdag kväll

image63

Vi ska till EM!

Onsdag

Ännu en dag har flugit förbi och jag börjar undra var de tar vägen egentligen. De gömmer sig säkert någonstans för att sen helt plötsligt dyka upp och göra livet surt för oss.. (djupt va?!).
Fick ingenting gjort på svenskan idag heller.. som vanligt så med andra ord.
I matsalen hade vi väldigt kul också, vilket vi iofs brukar ha..

Efter skolan besöte jag och Persson MAX och det är bara så.. Max är bäst!

Tisdag

Slutade 10.40 igår och 11.30 idag, inte illa alltså.
Måste sluta fika hela tiden också.. jag fikade ALDRIG innan men sen började jag gymnasiet och jag lärde mig vart espresso house ligger och nu i tvåan är jag stamkund. Men det är trots allt gott :)
Imorgon är det historiaprov som gäller och det kommer nog gå bra.. eller hur.


When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Måndag kväll

Matteprovet gick bättre än förväntat idag! Blev lite förtvivlad när jag fastnade på en G-fråga i början men sen rullade det på. Är ändå rädd för kommande kapitel och dess innehåll.
Historiaprov på onsdag och jag har fortfarande inte öppnat boken och jag kan säga att om jag inte gör det så kommer inte provet rulla på ändå. Jag kan ingenting om historia. Jo, under vilka år andra världskriget varade.. tror jag.

Denna vecka:
Måndag - Matteprov
Tisdag - Historiaredovisning
Onsdag - Historiaprov + Naturkunskapsredovisning
Torsdag - Hmm.. det måste vara någonting!
Fredag - Rättskunskapsprov
Lördag - Paris
Söndag - Paris

Nästa vecka:
Måndag - Paris
Tisdag - Paris
Onsdag -  Svenskaprov
Torsdag - Naturkunskapsprov
Fredag - Rättskunskapsprov
Lördag - Sova/jobba
Söndag - Sova/jobba

Sen mina vänner är det höstlov!

Måndag

Vad är din mentala ålder?

[x] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv (makaroner är väl mat?)
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 2

[ ] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[ ] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 2

[ ] Vet hur man startar en diskmaskin (bara sånna hitech på mårtensson)
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det (inte alltid alltså..)
[x] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Pluggar när jag borde (sällan)
[x]Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ]kommer ihåg att mata djuren (fiskarna dog som flugor)
total: 5

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv (kan kan jag väl)
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light (what?)
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver (mycket duktig på det)
[ ] Förstår skämt första gången jag hör dom. (ofta inte)
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 4

[x] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 3

Min mentala ålder borde då alltså vara: 16

Söndag

Min helg har varit braaaaaaa.
Inte bäst bäst, men ändå mycket lyckad och jag är nöjd (nästan helt fullt ut^^).
Therese var rolig när hon ringde mig igår. Jag spelade in lite av samtalet och det ska hon allt få höra.
Trött idag så funderar på att sova nu. Dessutom är det spikat och klart med Uppsala!

Fredag kväll



Någon mer än jag som fick skolfotona idag?

Fredag

Well well.. Kom precis hem från skolan och har inte ens hunnit ta av mig jackan.
Lat dag idag. Bara uppgifter att göra på rättskunskapen och sen kollade vi film på teckenspråket.
Ikväll blir det Borås och jag får träffa dessa snygginar (bland annat).


Oh yes. Det är nice.

Onsdag kväll

image59

Jag tycker om dig. 

Onsdag

Lugn dag idag. Gick faktiskt ganska fort.. Fick ingenting gjort på svenskan (idag heller) eftersom att jag och Therese satt inlåsta på toan och pratade om mysiga saker. Emily joinade oss en liten stund också eftersom att alla andra toaletter var upptagna :)
Min mobil är dränkt i potatismos och jag hörde precis min syster utropa: "Det står en toa i duschen!". Måste kolla upp detta.. det låter inte bra.

Om 29 min är det Heroes igen och jag har längtat i en hel vecka!

Tisdag kväll

Pratade precis med Louise och USCH vad jag saknar henne! Var bara tvungen att säga det.
Frågan är om fyra dagar räcker för att ta igen allt vi missat :)
Oui oui! Je ne parle pas français!

Tisdag

Sitter här nu hos Jesper och väntar på att han ska äta klart. Iofs har han precis börjat så jag kommer väl sitta här ensam ett tag till. Tänkte passa på att plugga lite historia och svenska om jag hinner.. får se hur det blir med det.
Annars har det varit en fin dag idag.. det brukar vara så nuförtiden. Känns bra.

Förörvigt så ligger det meloner i hela Jespers säng typ..

Måndag

Måndag idag vilket innebar engelska (där Matts tyckte att vi pratade för mycket), matte (värdelöst ämne) och sen idrott på badhuset. Gick bra att simma och livrädda även om det var lite jobbigt. När vi gjort det vi skulle så lekte vi i virvelvinden ett bra tag innan det var dags att mysa lite i bubbelpoolen för att sen gå upp.
Ikväll har jag tränat och det var kul, men kallt!

Imorgon blir det en helt vanligt dag, förmodligen och hemma blir det plugg. Matteprovet kommer jag aldrig klara. Inte för att jag inte fattar det utan för att det är så SJUKT meningslöst att jag inte ens orkar bry mig om jag får alla rätt eller alla fel. Jag ska bli polis och inget annat. Naturkunskapen kan också bara gå och dö. Vad har vi mer för prov? Två st rättskunskap, men det är chill. Historiaprovet. Gosch.

Alltså, jag är positiv bara så ni vet. Vad gäller allt annat utom Matte, naturkunskap och historia. Svenska också kanske.. och engelska är roligt annars men nu suger det. MEN allting löser sig! Så är det bara! Snart är det lov! WIHOOOOO     

Söndag kväll

Mmmmm sitter här och lyssnar på If love can kill I'll die for you - Elin Sigvardsson. Det är ett hett låttips.
Borås till helgen alltså.
Sen Paris helgen efter det.
Och sen mina vänner, så kanske det blir Uppsala på höstlovet med boråsarna vilket skulle vara grymt nice. Malle undrade om jag vill föja med.. och tja.. varför inte?^^
Jag borde vara mer sparsam. Fast iofs, det är bättre att pengarna försvinner på någonting än att de försvinner på ingenting alls som t.ex. pizza, fika, godis osv. Dessutom har jag ju som sagt jobbat hela helgen så jag kan ju med gott samvete lägga pengar på ytterliggare en resa, tycker jag. Sen är det ju iofs Österrike x2 nästa år, men jag får väl fortästta att jobba varje helg antar jag om jag ska få det att gå ihop. Man måste ju få leva lite liksom! Frågan är om mamma och pappa håller med.. Får kolla det med dom sen.
Nu funderar jag på att gå och borsta tänderna, lägga mig och läsa för att sedan sova och få min skönhetssömn.



Söndag

Måste bara berätta att jag jobbat i helgen. Känns mycket bra. 6 timmar igår och 4 timmar idag, duktigt av mig. Nu blir det två helger utan jobb vilket känns skönt eftersom att jag jobbat varje helg sen skolan började (förutom solheim-cup helgen).
Imorgon ska vi till badhuset och rädda den där stackars människan som hamnat för långt ut. Vi lyckades ju inte rädda han på ön så får väl se om det går bättre nu.
På fredag ska jag först ha rättskunskap och sen stå på bibblan i några timmar och berätta för folk om Samhäll - Ledarskap och kommunikation, ska bli jättekul!
Efter det får jag vänta några timmar innan jag kommer fram till Borås och sen är det måndag igen, suck. De två följande veckorna har jag fem prov, men det löser sig alltid!
Nu ska jag nog kolla lite oc kanske.. vem vet. Melonerna ligger här och väntar på mig också, stackare.

Lördag

Om två veckor är vi trio igen. Supertrion som vi säger det <3


Fredag

Tycks om min nya tröja? Ha i helgen kanske?^^



We've had a hopeless start, but I think we can fix it
'cause if we fall apart, I know you would miss it
just as much as I would do too.

Onsdag kväll

Eftersom att folk verkar tycka att min blogg är intressant så får jag väl bättra mig, för er skull.
Idag har varit en fin dag. Vi fick inte mycket gjort på svenskan, som vanligt, men snart är vi nog klara. Tänkte att jag skulle plugga rättskunskap när jag kom hem, men blev inte så mycket med det. Ska läsa lite när jag lägger mig sen och se om det sjunker in.
Vill också säga att halva skolveckan har gått! Bara torsdag och fredag kvar. Fredag är ju inga problem, så vi får se till att överleva torsdagen också. Att jag inte har någon tyska sista lektionen underlättar nog lite :)

Till helgen väntar vila och lite plugg. Ska variera det lite tänkte jag.. får se hur det blir med det. Kanske jobb också, man vet ju aldrig när de ringer in en. Fast pengar skulle iofs inte sitta helt fel med tanke på vad som komma skall.

Enjoy!

Onsdag

image56

I can't live if living is without you.

Tisdag

Jag upptäckte precis att vi har 30 sidor att läsa på rättskunskapen (Y). Fast det är nog det enda ämne jag känner mig intresserad av, så det gör inte så mycket. Värre var det när jag insåg att häfte nummer tre i svenskan ska vara klart imorgon och jag har inte ens börjat på det. Började lite nu, men usch vad.. konstigt. Historian var inte heller mycket att hurra för. Nej rättskunskap är en av de få ämnen hittils som jag känner att jag kommer ha nytta av hela livet.

Där tog det stopp. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Måndag

Tillbaka i skolan igen efter en mysig och lugn helg. Sprang faktiskt 4.5 km igår, fantastiskt! Molly var nog tröttast av oss två så jag får se till att träna upp henne lite nu.
Den här veckan får vi god mat varje dag i skolan, vilket jag ser fram emot.
Jag jobbade i lördags och känner mig stolt över några intjänade kronor.