Torsdag - storm

Japp, nu är det storm ute. Vilket betyder att strömmen går här ute i buschen med jämna mellanrum. Då blir det mörkt. Riktigt mörkt faktiskt.
Det blev ingen bio idag med Poss p.g.a. stormen, eller Tuva som man också kan säga.



1. Mitt liv om tio år, tydligen.
2. Persson om tio år.
3. Bisse om tio år.
4. Lowwe för hundra miljoner år sedan.
5. Behövs förklaring?

Torsdag

Inte mycket händer alltså.
Nu ska jag städa mitt rum så att mamma och pappa inte snor 100 kr av mig. Sen ska jag till Poss och vi ska kolla bio. Imorgon börjar jag 12.50 och sedan tar jag mig till Oskarström och Therese.
Lördag = jobb, lek med Tess och PARTY.

I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
'Cause the day you realize how amazing you are
You're gonna leave me


Tisdag - bye bye

Jag vill bara meddela världen att HÄR kommer jag befinna mig om tre veckor, så CIAO sverige!

image150

Måndag - Tess

Just nu ligger Therese och fiser i min säng. VI har kollat EVa och Adam och just nu är det pretty woman som gäller. Nu måste jag gå och ta hand om henne innan mitt rum förvandlas till en gaskammare.

Lördag - 18?

Alltså.. hur tråkigt är det att inte vara 18 liksom? Bajstråkigt. Helt plötsligt måste man vara 18 överallt och jag blir så less. Behöver ju inte nämna hur långt det är kvar eftersom alla är väl medvetna om detta.

I fredags var jag hemma hos Emma Pear. Vi åt god mat (mycket mättande eftersom jag käkade en pizza precis innan jag drog till henne), bakade kladdkaka, gjorde smoothie och kollade Bridges Jones. Megamysigt verkligen och det var inte sista gången.

Ikväll var vi hos Mia och käkade och kollade Harry Potter. Hög mysfaktor och god mat.

Måste här passa på att tacka snälla Rob som kom in till stan och försökte hjälpa mig och Pear igår. Även om vi inte lyckades ska du ha ett stort tack! Du var nästan värd cheeseburgaren.

Snart måndag och skola igen. Sen blir det FETEfest nästa helg och detta ser vi fram emot, det kommer bli fett.

Lördag - Emily

Jag vill bara säga att idag fyller världens bästa Emily 18 år! Vi har känt varandra sen tidernas begynnelse typ, eller iaf sen vi var 5. Alltså 13 års vänskap och fler ska det bli! Hon är en av mina absolut första vänner oh hon är så bra. <3
GRATTIS!


Torsdag - handboll

Som en stor del av sveriges befolkning har jag de senaste timmarna suttit klistrad framför tvn för att se sverige spöa skiten ur tyskland. Tyvärr brände sverige för många straffar och frilägen för att jag ska vara nöjd. Annars var det en riktigt skön nervös känsla som spred sig i hela kroppen.

Imorgon är det dags för nk-provet. Mimmi pluggar, men mimmi kan inte. Mimmi är dålig på naturkunskap. Vad gör man? På kvällen blir det mys hos Emma Pear med bridges jones dagbok (eftersom jag tydligen inte är kvinnlig nog att ha sett den).
På lördag blir det tjejer hos Mia och sen Bisse boka in en tjejkväll som kommer bli klockren.

image148

Onsdag igen

NU måste jag ta upp ett problem. Alla ni som har musik på era bloggar.. kan ni inte göra så att man själv sätter på musiken om man VILL höra den? Jag försöker lyssna på egen musik här och sen kommer det något annat i bakgrunden och jag blir lika fundersam varje gång innan jag inser att jag måste scrolla ner 2000 meter för att hitta stoppknappen. Annars brukar musik vara ganska trevligt.
Tack för mig.

Onsdag

Dagen idag började med att Therese skällde lite på mig för att banka vett i mig. Även om jag inte log och tackade då så är jag glad för det nu. Jag måste lära mig att prata och som Markus säger, låta andra se på saker ur deras perspektiv. Jag ska bli bättre på detta, jag lovar. Jag behöver er vet ni och jag är så himla glad att ni finns vid min sida.

Engelskaprovet gick bra idag trots allt. Oväntat nog hade jag 39.5 och 40 var vg. Lite snöpligt såklart, men jag är ändå nöjd.
Svenskan gick också bra. Kändes bra iaf.

Psykologin var inget nytt så jag och Sara (mest jag då) ritade en teckning längst bak i klassrummet. Sen blev hon sur på mig när hon fick veta att hon var reserv nr 70 till min 18års-fest. Mihiihi.

Fika med Therese på the house <3 Vi har bestämt oss för att prata mer om sånt vi inte brukar prata om, very spännande vändning alltså! Haha.

Fick en massa nya rabattkuponger på Max idag också av min favoritjesper som utan tvekan alltid är lika glad över att se mig.

Tisdag - igen



Jag gråter varje gång.

Tisdag - engelska

Pluggar för fullt till grammtikprovet imorgon (inte). Jag tycker faktiskt att jag har pluggat tillräckligt. Får man inte ta en paus då?
Om en halvtimme är det handboll, i like. Saknar dock den gamla goda tiden när Bengan var the boss och man satt och bet på naglarna framför tvn när det var vm-, em- och os-finaler.
Omprovet får jag göra på fredag dessutom, vilket betyder en extra pluggadag. Jag tycker att jag varit duktig när det gäller den så ska satsa stenhårt på den imorgon.

Kan passa på att göra reklam för vår kära klassblogg.
sp06l.blogg.se


But, life is for living
We all know
And I don't wanna live it alone

Tisdag - skolan

Står ännu en gång i stures bibliotek. Bisse läser en massa gamla blogginlägg och de är underhållande. Speciellt de från december.
Blir plugg på engelsk grammatik hela eftermiddagen ikväll och sen får vi se.
Har sett klart OC säsong 1 nu för fjärde gången. Värt att notera.
Dessutom tog jag upp tågluffen med pappa också, hoppas att det blir av för det skulle vara fett najs alltså!

Söndag - mysig vecka

Måndag - Muntligt föredrag om drömmar och verklighet
Tisdag - Tyskaglosor, redovisa intelligens
Onsdag - Engelskaprov grammatik
Torsdag - Omprov naturkunskap, läsa en massa ledarskap + rita
Fredag - Kunna mitt recept

Söndag

Mysig dag igår med fika på morfars. Inte för att jag fikade något mer än ett glas vatten, men det funkar ändå! Ett höjt studiebidrag hade man inte tackat nej till alltså.
När jag kom hem från stadet kröp jag ner i ett varmt bad med Halvblodsprinsen i händerna och meloner vid min högra sida. Mycket välbehövligt.

Efter det var det bara för mig att ta mig till Quist några hungra meter från mig där vi kollade Kill Bill 1 och 2 samt Sagan om konungens återkomst. Under sista filmen sov jag nästan konstant, men Quist är en av de få som faktiskt accepterar att man sover under filmer. Han frågade snällt "sover du?" och när jag svarade "mm" lät han mig fortsätta. Sånt gillar vi! Annars brukar en Therese ligga och slå på en för att man "råkat" somna kl 5 på morgonen vid ett OC-maraton vilket är helt förståeligt. Kl 2 inatt drog jag mig hemåt för att kolla något avsnitt OC.


2 pizzor, 3.5 liter coca cola, ostbågar och popcorn. Perfekt.

Lördag - 7 mars

You are a person who likes a lot of space. You don't need others to make you happy. And though you sometimes see yourself as a loner, people are drawn to you like a magnet. Deep and sensitive, you tend to impress others with your insights. You also tend to be psychic - so give more thought to that inner voice!

Fredag - djurgårdare är fula

Gick upp kl 11 idag för att duscha osv som normala människor gör ibland. Tog mig till skolan och åt god mat. Hade en lektion. Åkte till stan och fikade på morfars. Åkte tillbaka till sture och akdhkah typ. Tog bussen till Haverdal där jag fick mat (asgott) och lekte med Tesse och Pear. Tesse var på riktigt fnisshumör och Pear var sur på oss för att vi samarbetade mot henne på Buzz. Men du vet att du är snygg Pear <3

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla oc. Imorgon ska pappa väcka mig halv 12 (!) för att jag ska passa min kusin i en halvtimma, sen blir det stan med några pärlor.

Måste bara säga att Buzz är värdelöst. Jag kan ju ingenting. Måste nog lyssna mer på musik, helt klart. Sen måste jag sluta säga "helt seriöst" också. För det är ganska överkonsumerat just nu. Men jag menar, det passar ju ofta in väldigt bra, eller hur? Fast det var faktiskt inte jag som började, du som känner dig träffad kan ta åt dig.

schlafen bitte.

Torsdag

Sovmorgon imorgon till 12.50, mm mmm mmm.
Idag har jag varit med Poss och Tess sen skolan slutade. Mycket bra. Vi åt pizza (jag åt två) och myste med mtv.
Eftersom att vi i sp06l har en speciell blogganda så har vi nu även lycktas få in Albon Åberg i den här fantastiska världen. Vi önskar Albon lycka till i det fortsatta bloggandet!
Sp06l, ni är goa alltså. Msn är vi bra på.
Imorgon blir det fika med de bästa för att planera sommaren, sen ska vi leka på sture och sen får vi se vad som händer!

Onsdag

Idag har varit en skrattdag.
Historian på morgonen var väl inte så mycket att hurra för och inte besöket på vallås heller för den delen. Måste bara påpeka att alla "små" nior inte är små. De är typ stora som hus. Det strosade omkring tre (otroligt snygga dessutom) killar som jag lätt hade tippat som tvåor eller treor. Shit, det är kanske på högstadieskolorna man ska leta alltså?

Matrasten tillhör en av de oförglömliga då Roberts min kommer leva kvar på min näthinna i många år framöver. Jag och Therese har dessutom skaffat oss en ny fiende; Albon. Mycket skratt och många tårar kan jag säga. Fy sören.

Började med psykologi idag. "Hej vi kan allt redan". Palla.
Hade visst ingen skriftlig komplettering heller så åkte med Tess och Ems in till staden för att fota. Therese dissade oss dock redan på österskans. Efter en liten stund på Mcd strosade jag och Emspems runt. Vi skrattade massor och jag älskar den tjejen <3 Tack för att du finns!

Tog sedan buss nr 10 till Vican. Ringberg hängde på så vi tre vandrade runt i Frösakull innan vi drog hem till Vicke för att äta två måltider och en påse dillchips. Jag säger bara Per Greiff.. vilken människa alltså. Mycket skratt även där.

Nu är jag hemma igen och ska läsa tyska.
Imorgon ska jag leka med Poss.

Onsdag

Hej.
Jag hittar inte min idrottslapp.
Ville bara säga det.
Hejdå.

Tisdag

Sometimes you can't make it on your own.

Måndag

Ännu en måndag är snart förbi.
Idrotten idag var faktiskt riktigt rolig. Har aldrig fallit för handboll innan men idag var det kul!
Har rätt mycket att göra nu också. Men kommunikationen är nog under kontroll, Karl XI har aldrig varit under kontroll och kommer aldrig bli det, muntliga föredraget får bli senare eftersom jag är på vallås då osv osv.

Lyckades hålla mig från att köpa meloner idag också. Heja mig. Nä. Jag saknar mina meloner. Jag behöver dom. Får köpa imorgon istället.
På tal om det så är jag hungrig. Mjuff.

Söndag - träning

Tränat idag. Jobbigt men kul. Vi var många där.
Veckan som ligger framför oss blir inte jätterolig.
Men vi gör vad vi kan och vi ledarskapare är ganska bra på att lätta upp stämningen tycker jag.
Jag är SÅ sugen på att gå och lägga mig. Bud på det? Ja typ. En film kanske.
Kollade faktiskt love actually igår. Första gången på flera år och Louise, den var faktiskt helt ok.
Dock klarar jag inte av Alan Rickman (Severus Snape) eftersom jag inte kan tro något gott om hans roller.



Lördag

Det enda jag har gjort idag är att äta.
Jag vaknade. Mamma ropade "MAT!".
Bisse sa "max?" Visst.
Jag kommer hem från max, pappa ropar "MAAT!".
Blir man lycklig eller?

Onsdag

Hejhejhejhej.
Jag är hungrig, men har ont i munnen. Mat då? Knappast. Palla. Ska försöka bli på bättre humör ändå.
Hälsovecka i skolan. Spännande. Nej. Varför skriver jag inte hela meningar? Vet inte.
Jag vet inte hur jag ska göra med allt plugg jag har till nästa vecka. Typ muntliga föredraget. What. Vad ska jag snacka om i fem minuter? Eller historiaredovisningen som vi inte fick gjort förra terminen. Måste hitta de grejerna. Engelskaprovet kan gå och lägga sig. Likaså omprovet i naturkunskap.



Schemat för vårterminen. Enjoy.

Nu ska jag sova. Godnatt.

Onsdag

When the truth is
I miss you
Yeah the truth is
That I miss you so
And I'm tired
I should not have let you go

Måndag

Imorgon börjar skolan. Vi har hälsotema hela veckan tillsammans med ettorna...
Lovet har varit najs. Inte varit hemma någonting typ, men träffat massor av roligt folk!
Nu äter jag pepparkakshus och funderar på att gå och läsa Harry Potter.
Jag älskar er <3

Not a day goes by
That I don't think of you
After all this time
You're still with me it's true
Somehow you remain
Locked so deep inside


Söndag

Idag har jag gjort om rummet hela dagen. Ställt in lite hyllor, sorterat Harry Potter-böckerna, ätit meloner, börjat kolla OC säsong 1 för fjärde gången, varit sur på min huvudvärk osv.
Dagen igår var rolig! Jobbade några timmar med Emily, träffade några gamla tanter på stan, gick till Emmas mormors lägenhet och drack julmust, halkade omkring i stan, åt på mcd, åkte till Lowwe, åt och hade kul! Tack snyggingar för en rolig kväll!


Möjligen kan det finnas spår av alkohol i ättika, men inga större mängder.

HEJ

Klockan är sent. Bisse har endast ett nitbälte på sig och vi mår bra?
Alla försvann precis så ska leta upp dom. Känner faktisky för atyt sova snart också. Bisse har sminkat sig.

Lördag - Lowwe

Nu sitter jag på bussen till Lowwe i getinge. Therese ligger i mitt knä och vi lyssnar på maria mena <3
Har jobbat lite med Poss idag och ska sova hos Lowwe i natt. Tesse hälsar, hon är söt <3

Fredag - mat

Okej, det har varit ett himla tjat den senaste tiden om mig och mat.
Jag vill bara göra klart för alla trogna läsare att det inte är mitt fel att Therese tycker om mat och kanske pratar om det lite mer nu. Jag är oerhört glad att Therese funnit den rätta vägen på egen hand utan några som helst påtryckningar. Därför ska vi vara glada för Tesses skull och uppmana henne att fortsätta vandra livets vacktaste väg!
Therese! Jag ser fram emot tacopajen på måndag :) <3

Fredag

Idag har jag hängt på stan hela dagen med Emmapemma. Hon köpte upp alla butiker nu igen.
SJUKT kallt var det ute iaf! Höll på att förfrysa flera gånger om.
Ikväll ska jag finally ge Jesper hans födelsedagspresent och låta honom njuta av mitt sällskap en stund.
Imorgon är det pizza hos Lowwe, askul!
Söndag blir det leka med Louise.
Måndag Eva & Adam + tacopaj (inte att glömma) hos Therese.
Tisdag skola.

Torsdag

Every step that you take 
Could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

Torsdag

Idag åkte jag in till stan vid 11 för att möta Bisse och sitta med henne på Mcd och snacka skit. ;)
Sen åkte vi till Getinge som ligger ute i ingenstans typ.. där tog vi oss hem till Lowwe, efter att jag frusit ihjäl en smula.
Där gjorde vi ett skolarbete som blev så gott som klart. Innan vi tog bussen hem igen så tiggde vi till oss lite mat för att sedan bege oss ut i kylan igen och SOM jag frös.
Vi hoppade av vid regementet och första frågan var:
"Okej, vilket håll ska vi åt?"
"Inte en aning."
Efter en lång diskussion vann tillslut Bisse, men jag tyckte att vi skulle ta en genväg. Där hittade vi en cykel (med punka på båda hjulen och inga fungerande bromsar) som vi släpade upp till vägen och cyklade på till laserdomes lokaler.

Ledarskap vs. Konst 1-1

Sen blev det Mcd igen och när jag kom hem fick jag tacos.

Onsdag

Årets händelse: ska man välja en?
Årets färg: blå, som alltid
Årets låt: swallowed in the sea - coldplay
Årets band: coldplay
Årets artist: får väl bli gessle då
Årets bästa inköp: kameran
Årets sämsta inköp: ingenting
Årets plats: sängen (den lilla tid man spenderade där)
Årets mat: kp med vs
Årets dryck: coca cola
Årets doft: killparfym
Årets ljud: mollys tassar
Årets partaj: lussevakan eller nyår!
Årets konstigaste: kattlådan
Årets svåraste: att förklara för någon som man varit tillsammans med i 2.5 år att man inte är kär längre.
Årets snyggaste: michael scofield
Årets gröt: svarar som alla andra här; SP06L
Årets halsduk: har ingen, typ
Årets jobb: first hotel mårtensson
Årets hårfärg: blond
Årets frisyr: många
Årets händer: hemlis
Årets näsa: tesses
Årets dans: alexanders kl 4 efter lussevakan
Årets konsert: gessle
Årets godis: meloner!!!!!!!
Årets film: harry potter
Årets för mycket: plugg och tankar
Årets för lite: tid med vänner
Årets julklapp: adidas-tröjan
Årets dröm: sommaren 2008
Årets dagdröm: mr M
Årets samtal: det med therese och micke
Årets nykomlingar: två pers borde väl nämnas här
Årets gåva: dunno
Årets kändispoäng: va?
Årets förälskelse: alldeles för lång
Årets tidning: hp (Y)
Årets bäst klädda vän: ni är snygga allihopa
Årets armar: -.-
Årets mage: -.-
Årets gos: -.-
Årets sista: vet inte
Årets nyårslöfte: tydligen att "utöka mitt ordförråd"
Årets roligaste resa: paris med jesper
Årets Idiotförklaring: ojoj, många fina ögonblick
Årets sorgligaste dag: 14 april
Årets positiva förändring: våga fråga!
Årets negativa förändring: ser inte likadant på saker och ting längre
Årets roligaste skoldag: luciadagen
Årets framsteg: vet ej
Årets roligaste människa: jesper
Årets nya vänner: många
Årets tabbe: det ni
Årets foto: persson i kundvagnen <3
Årets händelserikaste kväll: LUSSEVAKAN
Årets rätt: vännerna, ni är mer än rätt
Årets fel: säga fel saker
Årets uttryck: tönt
Årets Bok: harry potter

Tisdag - som ni aldrig sett mig förut


        Före                 Efter

Tisdag

Tack alla inblandade för en jättebra nyårsafton!
Även om allt kanske inte gick riktigt som planerat så hade jag väldigt kul (nästan hela tiden)!
Tack Therese och tack Jesper. Ni är bra!

Grattis Jesper också (för typ tionde gången) som fyller 18 idag! Woho!!!!!!