confusion never stops

Here we go again.
Jag och Tesse sände radio idag och vi hade superduper skojigt! Vi var litenervösa i början och även om Tesse fnittrade som en besatt så fixade vi det fint.
Nu är serien över också och vi slutade på enfemteplats. Kunde ju blivit bättre då vi knappt vann något på hela höstsäsongen. Kommer sakna matchnerverna hela vintern.
Nej nu blir det plugg på fyra inlämningar som skulle varit inne för ett tag sen!
Ciao.

I wanna be your fantasy
and be your reality
and everything between

such a perfect day

Jag vet inte vad jag ska säga. Det får bli en bild.


that was when I ruled the world

Jaha kompisar. Imorgon drar vi. Om två dygn står vi där, förhoppningsvis längst fram. Fett.
Jag kan knappt tro det. Helt sjukt.


no I don't want to battle from beginning to end

Idag fick jag mitt brev från pliktverket där de säger att jag är lämplig att mönstra. Woho! Precis vad jag väntat på så skickade in ansökan direkt. Kommer nog bli toppen.
Fattar ni att om en vecka står vi i Globen nu? Helt sjukt. Jag började nästan gråta i bilen till skolan idag bara för att jag tänkte på det. Som tur var kunde jag hålla mig från tårarna för annars hade nog mamma börjat ifrågasätta om jag verkligen är i rätt tillstånd att åka till Stockholm.




Jag saknar det så det gör ont.

God put a smile upon your face

Jag känner att nu när skolan börjar igen så följer bloggandet automatiskt med, eller hur Biss? Näe.
Nu är det iaf en vecka kvar till vi befinner oss i Stockholm och vi kommer väl förmodligen redan ha gått och lagt oss för att få torsdagen att komma ännu snabbare. Iiiiihhh snart är den stora dagen här! Jag kommer ihåg när jag och Biss pratade om det på telefon och om hur vi skulle kämpa till oss biljetter. Jag kommer börja gråta när de tar första tonen på Life in technicolor. IIIIIIIIIIHHHHH.

Tisdag

Jag har problem. Jag ligger framför datorn i en soffa med täcke och kudde och glor på oc eller the 4400. Detta har jag gjort de senaste dygnen. Som om inte det var nog, jag också börjat äta mer. Kan ni tänka er? Jag äter hela tiden här i min soffa. Jag är verkligen alltid hungrig... det kan inte vara bra...
Studenttävlingen idag gick toppen förutom att dansklassen försökte sno segern ifrån oss. Vänta ni bara. Vi må vara hatade, men vi vinner iaf ärligt!

Söndag

Jaa jag vet inte riktigt vart jag ska börja, den här gången heller...
Eftersom vi var lediga i fredags bestämde vi oss för att tillbringa natten i karins lägenhet. Riktigt mysig kväll även om det inte blev så sent, vilket kanske är skönt.
I fredags spelade vi match och det behöver vi ju inte komma ihåg.
Igår jobbade jag 10.30-16.45 och sen var det dags för kulturnatten! Jag, Tesse och Karin gick och tvingade folk att ta programblad för att sen sätta oss på åhlens restaurang och käka (asgod!) mat. Vi bestämde oss för att kulturnatten inte var någon hit (som förr i tiden, eller vad säger du falk?^^) utan att det förmodligen var bättre drag i torup. Vi satte oss på buss 400 som precis som alla andra gånger tog en evighet.
Jag och Tesse fick lära känna en massa nya människor och efter ett tag hamnde vi i många heta diskussioner. Riktigt skoj!
Bussen hem gick 01.34 och när Tesse hoppade av ringde jag runt till halva min vänskapskrets för att jag inte skulle somna.
Väl inne i stan träffade jag på en falk vid valentine och sen fick jag skjuts hem av jespers kompis.
När vi kom till gullbrandstorp satte jag och jesper oss på en bänk och filosoferade i natten.
Till slut kom jag hem och jag fick min välbehövda skönhetssömn. Tråkigt nog är halsen helt förstörd idag och jag har väldigt ont. Får bli en hälsodag idag, vilket nog behövs.