Lördag

Igår var jag i Göteborg med morfar och hämtade mormor vid flygplatsen som varit i Israel i 2 veckor. Mycket mysigt. Dock hade det varit en olycka på motorvägen så det tog ca 3 timmar för oss att komma hem så jag var hemma runt halv 2.

NU KOM PAPPA OCH SA ATT VI SKA TILL MALMÖ! JAG SKA KOLLA AIK!!!!!!!! <3<3<3<3<3
Måste gå nu och äta lite sen åker vi, men vi vinner idag! Det måste vi göra!
Puss och hej

Tisdag och seger!

Jag måste bara berätta att AIK vann! GAAAAAAH 1-0 över Hammarby och jag avr så sjukt nervös! Gosch. Nu måste jag gå och kissa för det har jag inte hunnit innan.

image26

Tisdag

Sov en timma när jag kom hem, mycket skönt. Jag och Therese hoppade första halvtimman av samhällen idag för att det är så sjukt tråkigt! Sen när vi väl var där satt jag bara och lyssnade på musik, det var mycket nära att jag somnade. Använde Michael som täckmantel eftersom att han satt framför mig.
Matteprov imorgon, gah. Inte så svårt egentligen men man vet aldrig alltså!
Känner att mina inlägg är ganska luddiga, men det gör ingenting.

Nu ska det bli varmt igen! Jag längtar till sommaren och sommarlovet. Jag ska jobba mycket men så ska jag ju såklart till Hönö och sen Sjöbo Nääs. Annars ska jag bara jobba så att jag kan köpa de saker jag behöver.
Har skrivit upp en lista på allt som jag vill ha/behöver just nu och vad gör man när man inte har några pengar? Dock är det lönedags nu och det är ju alltid nice. Men vad ska man prioritera? Ingen aning alltså. Dock är jag galen i jackan på stadium, men så måste jag ju faktiskt klippa mig och snart kommer träningskläderna och dom är inte billiga kan jag lova. Bah.

Lev väl.

Lördag

Godmorgon!

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Torsdag

Jag ska visa att jag kan minsann också blogga! Så det så.. Emma sa att om man skriver fler inlägg per dag så får man fler läsare och det skulle jag nog behöva eftersom att det är typ 4 pers varje dag som läser den (vilka kan det vaaaaaraaaaaa?).

På tal om Emma så har vi världens sjukaste konversation på msn. Inte för att någon annan skulle tycka att det var kul, men jag har jätteroligt! Vi övar upp inför nationella imorgon genom att prata engelska med varandra och det går ju sådär måste jag säga.

Dagen idag har varit sjukt seg även om jag hade sovmorgon till 10.10. Jag har faktiskt bara suttit och lyssnat på musik hela dagen. Samma låtar om och om igen. Hela ULS-lektionen, klassrådet, samhällen och geografin. Ja, det var verkligen hela dagen! Inget som helst liv. Men hur kul är det att lyssna på Öje då? Har faktiskt tröttnat på Sanna också.. i början var det liksom spännande men nu känns det som att det är samma sak hela tiden.
Kan också meddela att jag inte ser fram emot regionsarbetet.

Imorgon är det alltså nationellt i engelska vilket jag redan skrivit (fast man kan ju faktiskt skriva en sak två gånger, så det så) och sen ska jag förmodligen till busfabriken med Elin (Therese jobbar du imorgon?) vilket ska bli kul eftersom att jag aldrig varit där!
Nästa vecka väntar om inte annat tre prov.
Onsdag - Matteprov
Torsdag - Samhällsprov (samhäll suger, jag hatar samhäll, jag verkligen hatar samhäll. Stackars Rasmus och Michael som fick utstå mina klaganden hela lektionen idag)
Fredag - Svenska, satsdelar (som jag inte övat ett piss på, surt. När ska man sluta hålla på att tjata om den svenska grammatiken egentligen?)


Frid.

Onsdag

Varit ledig hela dagen idag! Började med att sova tills telefonen väckte mig vid 12 -.- Efter det värmde jag en pizzabit och satte mig ute i solen och solade samtidigt som jag åt och läste.
På eftermiddagen städade jag mitt rum, duktigt av mig. Dock skulle jag behövt plugga också men det blev itne mycket av det, tyvärr.
Snart är det sommarlov! Eller ja, snart och snart. 50 dagar, men det är inte så farligt för det är nog bara hälften av dem som är skoldagar.
Helgen blir fin, seriepremiär på fredag, jobba på lördag och sen Osby och konfirmation på söndag. Blir inte mycket vila men det är inte mycket att göra åt saken alltså.

Lev väl.

Tisdag

Idag är det tisdag och jag har varit i skolan som vanligt.

Just nu är det många blandade känslor. Jag vet inte vad jag ska säga, hur jag ska svara på alla frågor. Jag önskar att jag hade bättre ordförråd. Det har jag sagt många gånger nu, men det är verkligen så. Vad gör man?

Måndag

Testa att bestiga ett berg utan varken armar eller ben, det måste vara hundra gånger lättare än det jag gjort nu.

Söndag

Är hemma från Borås igen och det är blandade känslor.
Lördagen var ingen bra dag, men räddades på slutet av Krook som bjöd in mig till Gånghester för lite film och grill. Jag och Calle hängde på och det var mycket mysigt. Såg filmen Deja Vu, mycket seg film och jag somande som vanligt.
Idag har jag varit på lägereko och efter det hängde jag med lite folk till vattentornet där vi spelade kubb och lite annat. Väldigt varmt och härligt! Efter det drog vi till Valentino och käkade underbart god kebabpizza. Jag och Krook delade på en men jag blev såklart inte mätt så jag åt upp det som alla andra lämnat av sina pizzor :)
Tack Boråsare för att ni är så grymt sköna! Jag saknar er redan.

Imorgon är det skola och vardag igen vilket jag har fått höra i stort sett hela dagen -.- Alltså inget mer slapp för min del. Dessutom sa Robert att boken ska vara utläst imorgon? Detta förstår inte jag eftersom att jag skrivit i min kalender att den ska vara utläst om några veckor. Jaja, den som lever får se.

Frid.

Lördag

Torsdagen i Göteborg var mycket lyckad måste jag säga! Sol och varmt blandat med ovanligt mycket shopping för att vara mig. Men lite nya vårkläder kan alltid behövas! Pengar också för den delen...
Åkte till Borås direkt från Göteborg och är kvar här än och ja, vad ska man säga.

Louise, tack för en fin onsdag! <3

Onsdag

Heja mamma idag alltså.
Skulle köra till träningen.

Mamma: "Mimmi, sänk farten"
Jag: "Men mamma det går långsamt"
M: "Kurvorna!"
J: "Men mamma det är 70 här"
M: "Mimmi sänk farten!"
J: "Men mamma.."
M: "NU"
J: "Mamma jag kör i 50"
M: Det går för fort"
J: "Ja mamma.."
Pappa: "Kärringkörning..."
M: "Mimmi dra på lite"

Tisdag

Vaknade kl 9 idag (Y). Vet inte varför, men inte mycket att göra åt saken. Jag saknar Österrike. Jag saknar solen, värmen, alla dumma tyskar, filmkvällarna, förrätts-soppan, kortspelen, bussresorna, bordsfotbollen, alla människor... Grr.. men på söndag får jag träffa alla igen :)
Vet ni hur mycket buss jag har åkt på en vecka?! Det är helt sjukt mycket. Först 24 timmar ner till Österrike, sen 2½ timma i 6 dagar fram och tillbaka till backen, på tisdagen 4 timmar fram och tillbaka till Italien och sen 24 timmar hem. Med lite överslagsräkning blir detta 67 timmar! På en vecka!

Ska bli spännande att få veta vad som hänt när jag varit borta. Det enda jag har hört är att Bisse blivit utslängd från stadsbiblioteket ^o). Bra jobbat bruden (Y)!

Köss

Jag är kär i AIK och i Black Army :)

6/4 Nykomlingarna BP - STHLM's drygaste
Black Army vill tacka dif's målvakt Pa Dembo Touray för att han efter endast 77 futtiga sekunder släppte in 1-0 till hemmalaget BP, som visade sig räcka hela matchen igenom. Publiksiffran är löjeväckande; endast 15000 personer i ett STHLM's-derby, skandalöst dåligt! BA överväger att skicka blommor till alla dif-spelare som idag visade prov på dåligt spel och taskig självkänsla, vilket innebär samtliga.

Tack lillebror dif

haha HELT RÄTT

Måndag - Påsklov

Kan ju börja med att säga att Österrike var hur bra som helst! Helt sjukt bra var det faktiskt... Sol varje dag förutom en (fast det var sol på toppen) och då satt vi i värmestugan i fyra timmar och lyssnade på musik, lekte, åt och sov.
Skulle kunna skriva hur mycket som helst men det pallar jag inte nu.

Calle har varit här sen jag kom hem i lördags men åkte hem idag. Imorse tränade jag och det var sjukt jobbigt. Saknar många här i Halmstad som jag inte träffat på ett tag nu.