jobb

Alex har åkt till Oslo igen och här sitter jag. Dock har jag fått jobba några timmar idag vilket inte är helt fel. Var på någon stand up-grej och det var tydligen en av norges mest kända komiker som var där. Har aldrig hört talas om honom och jag fattade typ inte ett ord av vad han sa men han var tydligen väldigt rolig eftersom alla skrattade hela tiden. Tur det iaf.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Diska kanske? Mjo.


.

Igår när vi kom till banken så sa dom "vi beklagar men det har blivit något fel med din internetbank. tyvärr så kommer det ta ytterliggare 7-10 dagar innan du får den".
Okej att internetbanken inte är hela världen men när ska folk i norge sluta göra det så svårt för oss? Det är inte roligt längre.

alone

Vi kom hit igen från Halmstad i måndags och då åkte vi stort sett direkt till jobbet. Jobbade 22-06 och det var ganska tugnt emellanåt men vi klarade det! Igår blev det bara en slappedag framför oc.
Idag ska vi hämta ut våra bankkort som har kommit och jag ska fråga varför jag inte fått någon internetbank. Turen har inte vänt än, tyvärr. Efter det ska vi till adecco och tigga till oss mer jobb. Dessutom har de tydligen missat att godkänna timmar som vi har jobbat och som vi egentligen ska få lön för på fredag så det ska de också få höra minsann!
När vänder det?

AIK

Är hemma i Halmstad, igen. Sköna Halmstad. Har sagt upp boendet i Fredrikstad nu så vi har en månad kvar där, max. Har äntligen börjat få lite jobb nu men eftersom det inte funkar att bo så långt bort som vi gör så har vi sagt upp det. Jag åker förmodligen hem igen efter den här månaden och hoppas då att jag har jobbat många mer timmar på Stabburet där vi har jobbat nu onsdag, torsdag och fredag. Bra ställe som jag gillar. Skulle vara skönt att komma hem med lite pengar iaf som man kan spara till senare eller använda till en resa till australien? Vi får se vart vindarna bär. Igår firade jag och albin min hemkomst med en pizza och det fick bli "bodils special". Otippat.

Jag funderar på att färga mitt hår mörkt, vad sägs om det? Funderar faktiskt på att klippa det (lite) och tunna ut det också. Är så trött på att behöva slinga den där fula utväxten hela tiden och håret blir så slitet. Behöver bara samla mod.. och pengar..

Nu ska jag se när AIK spöar Gefle.


.

När jag och alex var ute och gick häromdagen så fick vi se denna fina lya. Kanske något för oss?



Snart åker jag till oslo!


torsdag

Vi var tillbaka i Fredrikstad i måndags men har inte haft något internet här förrän igår eftersom killarna i huset tydligen hade lanat i helgen. Killar alltså.
Vi jobbade måndag och tisdag och även om det inte är världens roligaste jobb så är det iaf lite pengar! Nu väntar vi bara på att adecco vill ge oss lite mer jobb så att vi kan komma igång lite mer. Vi var inne och tjatade lite på dom igår och vi tror att det gav resultat. Nästa grej att fixa är norskt bankkonto nu när skattekortet äntligen har kommit.
Imorgon åker alex förmodligen till oslo och sen kommer jag efter på lördag. Om det nu inte dyker upp jobb vill säga.

Förövrigt hade jag världens bästa dagar hemma i halmstad tillsammans med världens bästa pojkvän :)