mitt nya jag


it's time

Imorgon mina vänner, då ska jag klipppa mig för första gången på några år. Kan bli spännande!
Igår hade jag en dejt med min syster. Vi käkade på idas och sen såg vi new moon på bio. Bra kväll tycker jag.
Nästa vecka blir det några dagars jobb och sen får vi se vad som händer.

ååh busfabriken!


torsdag

Jag jobbar på här hemma i halmstad och jag trivs mycket bra! Vi i kiosken håller humöret uppe trots att det regnar nästan konstant.
Jobbade på bus några timmar i söndags också och var med om den dagen då busfabriken i halmstad införde kepstvång för alla sina anställda (ja det är sant)!
Imorgon blir det kiosken i åtta timmar eftersom jag ska få perssons pass. Micket bra. Jag och per ska stänga och förhoppningsvis går det ännu snabbare nu när jag faktiskt börjat lära mig.
Efter det blir det mys hos amanda!


?

Ibland hamnar man mitt i händelsernas centrum helt oväntat. Mordet som skedde igår på stora torg begicks några meter ifrån mig, mot byggnaden där jag jobbar! Vad händer med världen? Klart man blev chockad och kunde inte riktigt fatta vad som hänt. Dessutom svider det ju lite extra när man känner till personen som blev utsatt och vet vem det är. Som tur var kunde en pojkvän lyssna på en lite skärrad flickvän och det var skönt att lasta av alla känslor som dök upp.
Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva för det är svårt att beskriva men jag hoppas att jag får en lugnare dag på jobbet idag och inte hamnar mitt i en mordutredning, igen.

fredag

Nu är det snart en vecka sen jag kom hem från norge och jag saknar det inte. Tycker att allt bara krånglade hela tiden och idag fick jag sista lönen från adecco så jag hoppas att jag kan lämna allt det bakom mig nu!
Har fått jobb med persson i kiosken och det är inte dåligt minsann. Bra jobb, bra lön, bra arbetskompisar och (för det mesta) bra kunder. Jag trivs mycket bra och hoppas att det ska ge mig lite pengar till min planerade australien-resa i vår.

I måndags åkte vi ju ganska hastigt till stockholm för att fira sm-guldet. Eftersom att varken jag eller pappa kunnat sova under natten så fick vi turas om med körningen så det gick faktiskt ganska fort. Kvällen i stockholm var något utöver det vanliga. Det enda som fattades var tesse bland alla tusentals fans på råsunda. Filmade sjukt mycket och tog många kort men eftersom jag har varit i kvibille sen dess så har de inte kommit upp än (sorry tes).

Just nu sitter jag ensam i kvibille och har inte så värst mycket för mig. Börjar jobba kl 16 och sen får vi se vad som händer. Förmodligen blir det kvibille igen efter jobbet och eftersom jag och alb firar nio månader imorgon så blir det väl en hemmamyskväll.


laget som vi älskar ska segra än en gång!!!



Imorgon blir det resa till stockholm för att fira på råsunda!!!!!!