dance everybody

Gårdagen spenderades hos Tesse. Först i många timmar för att egentligen gör typ... ingenting? Sen hela kvällen för att fira henne på födelsedagen! Vi åkte in till stan och där träffade vi lite annat folk. Jag försökte mig aldrig på underbar utan satt med Albin och Lovisa på Asian för att sen ta bussen hem till Albin kl 12.
På bussen tappade jag bort min mobil och eftersom Albin aldrig har pengar på sin så fick han be någon helt okänd ringa på mobilen samtidigt som jag kröp omkring på golvet och letade. En liten pojkvän skämdes lite :)
Trots att vi var hemma vid 1 så somnade vi inte förrän 4. Kanske främst tack vare att jag pratade på som aldrig förr. Stackars albin fick inte en syl i vädret.
Idag gjorde vi asgod mat för att sen kl 2 slockna i hans säng igen. Trötta? Nej nej.

Ikväll blir en klassisk hemmakväll. Kanske blir jag helt ensam här hemma, men det återstår att se. Bud på pizza då typ. Nu ska jag nog sova en liten stund till.

I will always be your soldier


hurghada

Nu är mimmimes hemma igen efter en ganska lång vecka i egypten. Den kändes lång iaf.
Vädret kunde inte varit bättre och vi tillbringade dagarna i solen för att försöka få ltie bränna vilket vi lyckades med.
Eftersom vi hade all inclusive så käkade vi på hotellet varje dag (fanns iofs inga restauranger ändå) och maten där var god, men speciell.
Fredagen var enda dagen med moln på himlen och då var vi ute på en ö och snorklade. Jag och pappa åkte ut lite längre för att snorkla vid korallreven och det ångrar vi inte! Det var lite kallt i luften eftersom det blåste och solen var borta men i vattnet var det hur skönt som helst.
När vi landade på landvetter igår så möttes vi ju inte av världens mysigaste väder direkt. Ändå är det skönt att vara hemma igen :)


          Mahmya

...

Jag är kär.

biss <3

Idag fyller världens bästa bisse år!!!
Tack för allt fint stöd under det senaste året, nu är det du och jag!
Eller snart iaf... GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

I never promised there'd be sunshine everyday

Dagen igår i Hestra var en annorlunda upplevelse men så kul vi hade! Det var gött glid på skridorna, det var inte så mycket folk, det snöade. Jag är nöjd!



I helgen blir det jobb och snart ska jag iväg till mormor och morfar och måla en spis (?).
Om en vecka blir det sol sol sol!

egypten

Om två veckor befinner jag mig här, vad sägs om det?


Vädret ser ju lovande ut hittills då det ska bli typ 27 grader nu i veckan. I like.
Att det dessutom blir all inclusive gör inte det hela mycket sämre, förmodligen kommer jag bli fet.

Idag var det studentmässa på Wapnö slott och vi gjorde så gott vi kunde iaf. Åkte hem två timmar tidigare och det var skönt.