dan före dan 2010

Nu är all julmat köpt (nästan) och godiset är bakat. Allt som fattas nu är att den ska tillagas plus att lägenheten behöver en lite makeover.
Igår på coop så hittade vi äntligen en "svensk skinke" som förhoppningsvis kommer bli mycket god efter att Albin är klar med den.
Om en liten stund ska jag in till stan för att ännu en gång gå till skatteverket, banken och sen köpa julklapp till Albin. Spännande...
På tal om julklappar så fick jag julklapp från en på barnehagen igår plus ett väldigt fint kort! Sånt värmer.




it's good to be a nisseman

Eftersom vi besämt oss för att stanna här över julen så förbereder vi nu oss för en bra men annorlunda jul. Ingen julgran blir det och inte heller någon riktig julskinka men vi ska försöka göra det så bra som möjligt.
Vi har ätit jullunch på jobbet (vilket bestod av lax, bröd och potatissallad i stort sett) så julkänslan har trots allt hittat hit. Kylan och snön utanför gör det också lättare att känna julstämning.
Nu ska vi jobba mån, tis och ons sen blir det ledigt under julen. Torsdag går åt till att baka och laga mat samt städa.
Vi trivs fortfarande otroligt bra på våra jobb så vi hoppas verkligen på att få vara kvar där så länge som möjligt. Lägenheten vi bor i nu har vi iaf juni ut och sen får vi se. Just nu längtar vi inte efter att flytta hem, eller någon annanstans.


vårt nya hem

Fick påtryckningar hemifrån om bilder på vår balkongutsikt. Försökte ta lite bilder men med min lilla kamera blev det inte så bra så fillmade lite istället. Vet inte hur man får in det i bloggen utan att lägga in det på youtube så här är filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=2aJGs8Gg81k

Nu fungerar det tydligen inte heller att lägga in filmen i bloggen. Vet inte hur man gör så det fick bli en länk.