Fredag

Vi vann mot Ätran med 5-1 i onsdags, yey! En fantastiskt dålig insats av mig, men huvudsaken är att vi vann.
Igår var Vican här och vi "kollade" Titanic och pratade en hel del. Sen träffade vi Matilda och hennes norrlänning till kompis och så bestämde vi att vi ska gå på bio idag.
Jag trodde inte att jag skulle få studiebidrag idag heller så jag var helt inställd på fattigdom, men så helt plötsligt fanns där pengar WIHOO.
Jag börjar nästan tro att Persson har gått vilse på OnOff också.
Jobb lördag, söndag, måndag.

Söndag

Jag säger bara en sak; Jag är nyvaken. Om ca 25 min kommer det en familj hit. En familj med 5 barn, varav 3 st är trillingar och är typ 5 år. Oh yeah. Gott med mat iaf. Sen bär det av till Ullared för att spela match, får se hur det går. Ikväll blir det Allek och Svensson Svensson.
Jag säger bara en sak; Char!

Lördag

Det har varit en mycket bra vecka ute i skogen med mina kära kompisar!
Fredagen började med jobb i några timmar för att sedan sätta mig i bilen och ta mig till nyhem tillsammans med resten av familjen. Dock inte molly som fick stanna hemma den här gången. Krook ringde några gånger och undrade varför det tog sån tid men vid kl 18 var vi äntligen framme! Mimms fick träffa sina vänner igen och det var mycket trevligt. Resten av dagen tillbringades tillsammans med dom och det var mysigt. När det nästan var mörkat ute sprang vi runt och lekte med några tjejer i husvagnen bredvid och de tyckte att vi var jätteroliga.
Dags att sova och jag gick och la mig tillsammans med min familj i min husvagn. De andra gick och la sig 11 pers i en husvagn, vilket fortfarande är ett mysterium.

Morgonen efter blev jag väckt av Krook kl 10 som körde i en Elfsborgsflagga i huvudet på mig. Denna flagga använde jag för övrigt som dörrmatta resten av veckan. Krookus satt där ett tag och sen kom även Zeb med sin radio.
Calle kom också och hälsade på och då var vi helt plötsligt 13 pers som skulle dela på 2 husvagnar eftersom att min familj åkte hem igen. Pizza i Mullsjö på kvällen och sen sov vi. 5 pers fick sovplats i min husvagn.
Måste bara berätta att det är en upplevelse att se på när 11 pers ska laga mat samtidigt.
Just det ja, på kvällen hade jag och Markus sjukt kul åt mina skumkycklingar och mitt förtält rasade kl halv 2 på natten. Så vi gick ut 5 pers för att resa det igen i ösregnet och visst lyckades vi. Dock blev jag genomvåt eftersom att Markus tömde taket på vatten samtidigt som jag stod under det och fick allting över mig.
En sak till! Vi var på godisfabriken och jag köpte ett kilo godis!

Nästa dag var det volleybollturnering som gällde. Vi ställde upp som "Fagers oxpytt" och vann första matchen med 15-2, dock förlorade vi andra. Framåt kvällen åkte flera stycken hem. Jag och Fager stack till Mullsjö igen och jag köpte en kebabrulle som jag tog med mig till husvagnen för att läsa de andra. Självklart spillde jag kebab i Fagers säng och efter det fick den heta "kebabsängen", fyndigt.

Måndag nu. Vi började med att åka och handla och vi fick med oss en hel del gott hem. På kvällen var vi på konsert, micket bra. Samma natt var det bara jag, Krook, Markus och Fager kvar i Krooks husvagn. Fager låg och berättade norgehistorier hela natten och till slut blev detta för mycket för mig och Markus så vi bestämde oss för att gå till Mullsjö vilket är ca 5 km. Detta tog 3 timmar och när vi var tillbaka var vi sjukt hungriga så jag tog fram mitt lilla hemliga förråd som bestod av köttbullar, skinka, ägg osv. Jag och Markus hade alltså picknick i min husvagn runt kl 7 på morgonen. Efter det slocknade vi.

Jag vaknade igen kl 10 av att husvagnen var bastu. Dock sov Markus vidare så jag gick och la mig på en handduk ute i skuggan. Vid 11 gick jag in till Krook och Fager som var vakna och efter en stund kom även Markus som var sur på mig för att jag inte hade väckt honom (vilket jag iofs hade gjort men han dissade mig). Det var en solig dag och den avslutades med en kebabtallrik inne i Mullsjö ännu en gång och Fager åkte sen hem.
På kvällen låg vi och myste inne i husvagnen i många timmar innan vi bestämde oss för att ta tag i våra liv och kolla runt lite. Jag och Markus var hur trötta som helst men vi hade kul ändå. Vi dansade till schlagerlåtarna som spelades i högtalarna och Krook skämdes lite.
Krook tog med sig en snubbe hem till husvagnen och väl dör började de mobba mig för att jag inte kunde poppa popcorn så jag blev sur jag gick och la mig när de spelade kort. Självklart somnade jag och sen vaknade jag en timma senare av att de tog kort på mig.

Onsdag. Jag, Krook och Markus vaknade av att Krooks mobil ringde och det var Rebecka som ringde och sa att de stod utanför vår husvagn. De stapplade vackert in och kollade på oss nyvakna filurer.
Idag var också Kungen och hälsade på så vi var och kollade på honom.
Sen när vi satt och solade så attackerade jag Krook med tandkräm och då började han jaga mig, fast han hann inte ikapp. Då jag ska gå tillbaka igen blir jag ägd av en kille som jag inte ens vet vem det är. Han kommer bakifrån och kastar en hink vatten på min rygg. Kallt, brr. När jag väl kommer tillbaka börjar jag och Krook bråka igen och det slutar med att han tar tandkrämstuben och börjar jaga mig med den. När han springer bakom mig trycker han på den så att det flyger ut hur mycket tandkräm som helst och allt hamnar på min rygg och i mitt hår.
När jag ska gå tillbaka igen kommer det TVÅ okända killar och häller vatten över mig. Efter det hade jag inte en torr fläck på hela kroppen. Jag byter om till torra kläder och sätter mig i solstolen igen. Efter en halvtimma eller något kommer killarna tillbaka och jag säger till Krook att de kommer. De får också syn på oss och drar efter Krook. Jag tror att kusten är klar men blir ännu en gång ägd av kallt vatten. Bara för mig att byta om ännu en gång.
På kvällen myser vi vidare och Markus drar hem. Det gör även Amanda Rebecka och Simon som bara var där över dagen.

Torsdag och vi packar ihop Krooks förtält eftersom att han ska åka. Annars gjorde vi inte så mycket mer.

Nu pallar jag inte skriva mer. Kan säga att jag fått en ny vän också, Jonatan heter han. Trevligt alltså. Hejsvej






Fredag



Alltså, jag har sagt till Bisse. Men lyssnar hon? Näe.

Tisdag kväll

image36

Ps. Varför har jag skrivit tisdag kväll?

Torsdag

Gick upp kl 6 idag för att ta mig till jobbet. Kl 7 var jag där och körde hårt fram till kl 12.30 typ då jag sprang och mötte Karin. Vi vandrade runt på staden ett bra tag och vi hann med en hel del kan jag säga. Jag lyckades sätta igång tjuvlarmet på H&M så det tjöt i några minuter, jag skämdes så jag trodde att jag skulle dö. Efter det förolämpade vi hon i kassan, eller, det var menat från mig till Karin, men hon i kassan tog åt sig.
En massa mer saker hände och jag fick kramp i magen många gånger. En mycket lyckad dag måste jag säga! Dock är jag trött som en get just nu och känner bara för att sova. Det ska jag göra också, efter att jag packat. Ska jag campa i en vecka nu som sagt. Yey. Det kommer nog bli riktigt gött!

Egentligen borde jag starta en diskussion här, men eftersom att det inte är tillräckligt med folk som läser den här skiten tror jag att det är bättre att bara ställa frågan: Är jag manlig?
Då jag var i Borås senast fick jag höra det hela helgen av min käre vän Krook.

Beware of the smoothies.



Den var  faktiskt väldigt god!

Tisdag

Städar mitt rum idag, fantastiskt. Första gången på ett bra tag alltså. Inte hunnit innan, men nu så. Man hittar lite allt möjligt måste jag säga. Bl.a. en coca cola-flaska med dricka i från Österrike, mums. Kan inte vänta tills jag får hälla det i mig. Dessutom ligger Thereses spriteflaska kvar på mitt golv sen Valborg. Mys. Jaja, dammråttorna ska väl ha något att smaska på dom också.

Fredag kväll

image34

I still wait for the phone
In the middle of the night
Thinking you might call me
If your dreams don't turn out right
And it still amazes me
That I lie here in the dark
Wishing you were next to me
With your head against my heart.

If you asked me how I'm doing
I'd say just fine
But the truth is baby
If you could read my mind.

Not a day goes by
That I don't think of you
After all this time
You're still with me it's true
Somehow you remain
Locked so deep inside

Baby, baby, oh baby
Not a day goes by.

Minutes turn to hours
And the hours turn to days
Seems it's been forever
That I've felt this way.

Fredag



Okej, jag blev ägd.

Torsdag

Jag säger bara en sak; SOMMARLOV



Onsdag

1 dag kvar till sommarlov och idag har jag faktiskt sprungit en runda! Detta gick sådär eftersom att mitt knä fortfarande spökar.. Men sprang gjorde jag iaf.
Ikväll är det EM-kval igen! Heja heja.
Molly berättade precis för mig att hon har varit inne i stan och sett kungen och hans fru. Hon tyckte det var spännande sa hon.

-Ja förlåt mig, jag hade ett viktigt samtal.
-Du har ingen mobiltelefon.
-Tyst Max, det kan vara viktigt ändå.


Tisdag kväll igen

Alltså nu skriver jag igen för jag måste bara berätta att min familj är borta, puts väck. Vad gör man liksom?

Tisdag kväll

Om ni undrar vad jag håller på med så sitter jag och läser min gamla blogg på lunar. Jag dör.

-Hej, jag var här i fredags och glömde min tröja.
-Öh, jaha?
-Ööh.. aa så jag tänkte att ni kanske hade den.. kvar.. här.. kanske..
-Jaha? Öh, vart glömde du den då?
-HÄR!
-Jahaaa.. men kolla på hatthyllan då.
-Tack för hjälpen.


-Köpa gratis?
-FÅ heter det..
-Ta?
-NEJ FÅ!!

V i c a n säger:
vad va de mer?????
halmstadbruden & oskar - hundra kilo kärlek. säger:
typ
halmstadbruden & oskar - hundra kilo kärlek. säger:
kemi
halmstadbruden & oskar - hundra kilo kärlek. säger:
teknik
halmstadbruden & oskar - hundra kilo kärlek. säger:
matte
halmstadbruden & oskar - hundra kilo kärlek. säger:
och tyska
V i c a n säger:
inte tills imorron????????????????

halmstadbruden & oskar - hundra kilo kärlek. säger:

halmstadbruden & oskar - hundra kilo kärlek. säger:
men ändå
halmstadbruden & oskar - hundra kilo kärlek. säger:
inom snar framtid
V i c a n säger:
interligent
halmstadbruden & oskar - hundra kilo kärlek. säger:
intelligent stavas det
V i c a n säger:
plugg häst ;)
halmstadbruden & oskar - hundra kilo kärlek. säger:
särskrivning? PLUGGHÄST :D
V i c a n säger:
ta dig i rumpan

pratar du med mig?
pratar du med mig?!?!
PRATAR DU MED MIG?!???!??!?!?
DU SKA KALLA MIG HEEEEEEEEEEERR GRIS!!!

En helt vanlig NO-lektion med 9A:

Sebbe biter på sitt block och lindar in huvudet i sin tröja (mumie)
Jakob ritar något som liknar en pyramid
Julle antecknar, men tänker på annat (det syns lång väg)
Adam leker med sitt gummiband och irriterar alla runt omkring
Falk har gett upp det desperata försöket att försöka förstå
Nella skriver av den som sitter bredvid (=alle, som i sin tur skriver av mig)
Jessi äter hela tiden socker från sin vaniljbulle och varje gång någon vill smaka poängterar hon att den är till hennes mamma
Vican suckar och tittar med tom blick på tavlan
Sofie skriver dikter (eller tittar iaf på ett papper med datatext på)
De vid bordet i mitten (speciellt jeppe och sandkvist) engagerar sig mer än någon annan
Eric sover
Linda skriver och skriver och skriver
Alle garvar åt mumien Sebbe och åt sig själv för att hon inte fattar någonting. Samtidigt som hon skriver av mig
Lollo sover på Jeppes axel
Jeppe övar som vanligt på ?snabbstarts-tricket? med en penna som rullar mellan fingrarna
Bengtsson besvarar mina spontana frågor, leker duktig ;)
Sandra säger något som alla kommenterar: ?ÅÅh vad trög!?
Patrik vinglar omkring med Ringbers glasögon
Ringberg leker med pennor och sugrör
Sandkvist skriver och funderar, skriver och funderar...

Tisdag





Bara för att jag tycker så mycket om er.


Vi är bäst tillsammans <3

Måndag

Det är måndag och jag står i skolan. Började halv 1 idag, mums.
Ska egentligen ha en avgörande grej för mitt engelskabetyg idag men det verkar inte bli så så det blir ju spännande att se hur Matts har tänkt lösa detta.
Snart idrott och då ska jag och Robert få våra lappar, finally. Eller ja, vi ska få dom så vi kan lämna in dom.. någon gång i framtiden.
Ikväll är det match mot Astrio! Spännande. De ska inte få komma undan med livet i behåll. MOAHAHAH skojar bara.

Söndag

Nu är jag hemma ännu en gång.
Fredagen var mycket rolig då vi först åkte till Lager 157 och shoppade loss hela familjen. För mig blev det ett par jeans och en t-shirt. Mums. Sen var det dags för Borås och maskerad eller något. Man skulle iaf klä sig så olikt sig själv som möjligt. Jag vann tipsrundan också! 100 kr presenkort på McDonalds, haha.
Det var mycket mysigt och tiden gick fort.

I lördags vaknade jag upp kl 9 -.- Palla det. Det är inte lätt att sova i den husvagnen alltså. Folk för ju ett himla liv. Aja, vi käkade frukost och begav oss sedan till Knalleland för att kolla lite kläder osv. Mamma satte fart direkt och köpte upp typ hela B.young. Jag tror vi var där i 1½ timma (Y).
Efter det köpte jag äntligen min jacka på staduim och sen käkade vi på Donken, som det så vackert kallas i Borås.
Sen lämnade mor och far mig ensam i husvagnen och stack till farmor och farfar. Tack tack. Krook ringde och vi pratade i en halvtimme innan vi kom fram till att vi kunde ses istället, så jag drog och kollade på när de spelade bandy i (hör och häpna) Sturehallen. Pizza och kebabrulle efter det och vi drog hem till Krook han och jag, för att sedan dra oss mot Brämhult och Emma där vi kollade fotboll. Vilken match alltså! Jag behöver inte ens kommentera den tror jag. Vi hade riktigt mysigt iaf och efter matchen var alla så sjukt trötta att vi garvade åt allt. Speciellt jag Krook och Simon. Gosch.
Men natten var fortfarande ung och när Emma körde ut oss vid typ 12 eller något ville jag och Krook inte åka hem så vi bestämde oss för att gå till staden! Det var inte dåligt. Vi träffade min gamla vän Murkas och en annan snubbe som med nöd och näppe kunde stå på benen. Vi vandrade omkring inne i stan till typ 2 då Krooks far kom och körde mig till campingen.
Halv 3 somnade jag sött.
Glömde för övrigt att berätta att min mobil pajade helt då jag var och kollade på bandy vid typ halv 5 så man har alltså inte kunnat nå mig sen dess. Jag vet att jag fick ett sms igår vid halv 5 men har inte kunnat läsa det så någon som känner sig skyldig? Mimms är sjukt nyfiken.

Idag gick vi upp kl 8 för att äta frukost och sedan bege oss hemåt igen.
Mycket mysig helg ännu en gång och om 2 vecks är vi på Nyhem nu!

Läs om ni orkar.