Lördag

Idag har jag pluggat många timmar kan jag säga. Detta har lett till att jag nu är på fråga 35 på hemtentan och jag har börjat på svenskan. Dock har jag inte börjat på ungdomskulturskiten och inte heller på samhällen :\ MEN det ska jag nog göra, någon gång. Svenskan är för övrigt skitsvårt, bara så alla vet. Ska skriva två(!) hela sidor och jag vet inte ens vad jag ska skriva om... Dessutom är jag rädd att det inte kommer bli något reportage utan något annat som hon inte vill ha och då blir det inte bra.
Imorgon är det match och plugg som gäller, sen om 6 dagar är det dags för Österrike!

Fredag

Alltså, vet ni hur många det är som läser min blogg varje dag?! Typ två stycken.. (Y).
Idag har jag ätit på McDonalds och jag har varit på modevisning och jag har köpt present till mamma och snart kommer tjejerna hit. Vi ska äta mycket god mat!

Tisdag

Nu står jag i skolan och Ems är arg på mig för att jag inte berättar vad som händer i OC säsong 4 :) Den som väntar på något gott....
Hon tycker att jag är taskig :O

Måndag

Det känns som att livet består av måndagar. Men så kul vi har på teatern nu!
I helgen har jag... varit med fotbollslaget typ. I lördags träffades vi på kvällen och käkade tacos och lekte lite. Vi tävlade också! Mitt lag ledde inför sista och avgörande omgången.. men vi förlorade för att jag inte fick i pennan i flaskan. Det var det jobbigaste jag gjort på länge.
Igår begav vi oss mot Hylte för att möta dem och även om vinden ville straffa oss så vann vi med sköna 6-2! Kändes riktigt bra faktiskt. Dock kunde jag itne träna idag pga att jag stukade foten på idrotten idag, inte så allvarligt.

På fredag ska the oldies komma hit och vi ska laga mat!

Tisdag

Det var studiedag igår och det var mycket skönt!
Helgen var också mycket mysig med Oskar, Göteborg och brudsen hemma hos Tess.
Imorgon är det prov i ULS och det är verkligen svårt, dock kan man ju inte göra så mycket mer än att plugga och gilla läget, tyvärr.
Nu ska jag sova.

Torsdag

Nu har allt ändrats igen och det nyaste är att Oskar kommer till mig i helgen! Dock åker han hem på söndag vilket betyder att jag ska tillbringa en hel natt tillsammans med töntarna hemma hos Ems :)
På lördag åker vi till Göteborg hela familjen och shoppar lite!
Idag vandrade jag och min syster på stan för att hitta något till pappa som fyller år på söndag.. men istället blev det ett linne till mig, en sjal till mig (från indiska, förlåt tess^^) och så köpte vi varsin liten chokladpudding, men det var jätteäcklig så vipallade inte äta upp allt.
På söndag är det match! Heja oss!

Onsdag kväll

Idag har varit en mycket bra dag! I skolan fick jag många kramar och fian presenter! Av Bisse, Therese, Emma, Eddie och Micke fick jag en rolig bok, en stooooooor påse med melon-godisar och jättegott te (som jag sitter här och dricker just nu).
När jag kom hem från skolan så åt jag tacos och sen princesstårta! efter det satte vi oss i bilen för att köra lite och efter några hundra varv på ringenäs parkering så körde jag på doktorsvägen till frösakull och tillslut stora vägen hela vägen hem! Det var riktigt roligt!

Tack för en mycket bra födelsedag!

Onsdag och födelsedag!

Jag vaknade kl 7 idag såklart.. har egentligen sovmorgon till 12.50, men det sket sig ju. Kvart i 8 kom familjen in med Molly i spetsen och sjöng så fint så! Under tiden som jag öppnade paket så parkerade Molly i min säng och trodde att det var hennes födelsedag och hon kunde inte förstå varför hon inte fick några paket. Precis då ringde Oskar och sjöng för mig (jättefint sötnos) och sen var det dags att gå upp. Nu sitter jag här och låter tiden gå i stort sett. Ska ta bussen till skolan kl 12 och ha två lektioner, sen kommer mamma och hämtar mig och då blir det tåååååååårta!

Tisdag

Läs och tänk efter. Du kliver upp på morgonen och din dag blir förstörd, bara för du inte kan välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig, och på Moskvas gator fryser en 14 årig flicka ihjäl för hon inte har en enda tröja att ta på sig.
 Du går till skolan och klagar och tycker synd om dig själv för alla läxor du fått. Och i Indien gråter en 10årig pojke för han aldrig kommer få börja skolan.
Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten och slänger i stort sett allt du har på tallriken. I Sudan dör en 2årig flicka av grov undernäring och vätskebrist.
Du kommer hem och förbannar din mamma för att du måste hjälpa till att tömma diskmaskinen. Och i Somalia blir en 8årig pojke slagen för han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet.
Din kväll blir förstörd när du upptäcker en finne på hakan, och i Kambodja dör en 11årig flicka och hennes lillebror i Aids.
Gråt inte över pojkarna som dör, över flickorna som inte överlever, för tårar räddar inga liv.

Tisdag

image24
Bara för att Alle Ek berättade om vår fina redovisning så tänkte jag ju att jag kunde lägga in den här också... Ser ni vad det är? Nej, jag tänkte väl det. Det är en moped och vet ni? Den har en sadel man kan sitta på, ett styre man kan styra med och en gas som man gasar med. Dessutom ser den ut som en cykel men fungerar som en bil!

image25 Tack för visat intresse!


Måndag

Du måste tänka psykologiskt Oliver. Jag är en groda.
-Jag ÄR en groda!

Söndag

Idag gick jag upp kl 6 för att jobba.. 5.50 till och med ;) Först såg jag och pappa skidor på TV innan han körde mig till stan. Vid kl 13 var jag klar och sen dess har jag varit hemma och inte gjort någonting. Jag och Maja har kollat på lite serier typ, men annars är det rätt lugnt. Jag har pluggat kommunhistoria också! Är jag inte duktig? Jag ska inte ha G på detta nu också, det är dumt att gå ner sig nu..

Igår var jag hos Therese! Först hjälpte jag henne att laga mat och sen kom Bisse och då skulle hon och jag köpa ostbågar till Therese UTAN att hon märkte det. Detta gick inte så bra men hon blev iaf glad för presenten och Bisse stamapde mig på foten. Efter det började vi kolla på två filmer innan vi gav upp och kollade melodifestivalen istället. Joanna den stackaren fick ha mig i knät hela kvällen.

Imorgon är det måndag igen och bara fem dagar kvar till helg! Sen händer det ju något på onsdag också.. men jag vet inte riktigt vad.. Ska höra med krabborna om de vet något.

Torsdag

Eftersom att ingen annan uppdaterar sin blogg så får väl jag göra det då...

Snart är det helg igen, finally. Eller, så jobbigt har det inte varit. Men ändå, helg är alltid skönt.
Fick tillbaka geografiprovet idag och kan ju bara meddela att jag fick G (Y). Egentligen G+, jag hade 34.5 och 35 var VG. Men det roliga är att jag hade egentligen bara något fel, resten var bara något poäng här och där som jag missat. Så jag kunde ju skiten OCH FICK G! Jaja, Martin är säkert en förstående man.

Annars händer ingening.. Disco imorgon.. Match på söndag (spännande), ska möta Ullared (heh) och de är nog inte så dåliga, fast det är ju itne vi heller ;)