nyår va

Nyår nu! Tooooooppen!
Dagen idag spenderades först på lager 157 där jag köpte skor och jeans. Sjukt najs.
Sen åkte vi vidare till borås (andra gången på fyra dagar) och där satt jag och fikade med sarapara någon timma. Möspös!



Imorgon firas 2009 in hos amanda med ett gött gäng. Det blir tacos och mys med singstar och buzz. Tummen upp!

vegetariska kycklingfötter?

Jag och pappa började dagen på nattcaféet tillsammans med bisse, rob och albon för att städa och fika. Det var mysigt och vi jobabde effektivt. Efter att vi skjutsat hem alla tre så bar det hemåt och julkänslan infann sig.
Julmaten är BÄST och jag älskar den. Det var helt obeskrivligt gott. Varför är det inte jul oftare?
Julafton var ganska lugn jämfört med tidigare år, men det gör ingenting. Det ska vara lugnt.
Dessutom är detta nog den bästa julaftonen jag kan minnas! Toppenfina julklappar med laptopen och mobilen högst upp och av någon anledning valde min farbror att ge mig vegetariska kycklingfötter från kina. Jag vet inte varför och jag kommer aldrig våga smaka på dom. Som grädden på moset kan jag berätta att det står "bäst före juli 2007" på förpackningen. Är det någon som vill smaka så är ni varmt välkomna.

Nu ska jag sova tänkte jag eftersom vi ska äta med släkten imorgon också. Det är fint med traditioner.


It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Nu kan jag snart inte räkna helgerna som jag varit hemma på två händer längre. För en gångs skull är det inte pga av den kära körtelfebern, som för övrigt har försvunnit helt nu enligt blodproverna.
Jag tror faktiskt inte att en fredagskväll kan suga så mycket mer än såhär.
Hoppas ni har kul. Vi ses om 77 dagar.

I changed my mind

Den här filmen såg jag ungefär 100 gånger när den kom ut. Har inte sett den på ett bra tag nu, men såg den idag och insåg att det är lätt den bästa film som någonsin gjorts! Dags att ta fram nörd-mimmi igen som kunde alla repliker utantill redan som åttaåring.



does it feel the same when she calls your name?

Nu har jag skrivit ut både reflektionen om Gökboet och A beautiful mind för att lämna in dom imorgon. Det är på tiden!
Nästa vecka blir mycket plugg de första tre dagarna men sen är det juljuljullov! Förra året såg jag inte fram emot julen men i år längtar jag mucho. :)
Har köpt alla julklappar nu också så det är inget som tynger mig längre.

I torsdags sov jag hos Miss Poss som åkte till anda sidan jordklotet i fredags. Vi sov på hotell mårtensson vilket gjorde att vi kunde njuta av en rejäl hotellfrukost på fredagmorgon. Riktigt gott.

Jobbade i lördags för första gången efter körtelfebern och det kändes riktigt bra att vara tillbaka på benen igen.

Har suttit här hela dagen nu och pluggat så ska röra mig ner mot soffan för att njuta av Wallander.

återkomsten

Ja jag lever. Vet att ni har saknat mig. Datorn är numera inte min bästa vän längre. Den specialla platsen i mitt hjärta har ersatts av min tv, dvs one tree hill. Sjukt bra. Jag har lipat mig igenom hela säsong fyra men nu är den slut :(
Har ändå lyckats ta mig igenom en praktikvecka och ska nu påbörja sista. Nu är det nästan bara en vecka kvar till jullov vänner och då är vår sista hösttermin avklarad, YEY. Jag känner här och nu att jag tappat bloggstinget lite. Även allt annat som man gör på en dator. Måste leta upp oth säsong fem, klarar inte det här.