Onsdag

Tur att man har så mycket bättre saker för sig än att uppdatera bloggen iaf.
Haft en väldigt skoj vecka. Händer mycket men palla skriva det här eller. Imorgon ska vi käka blue thai och gå i stan lite med göteborg och hoff. Fett najs.
På söndag åker hela min familj och kommer inte tillbaka på en vecka, YES. Perfekt.



En av alla fina bilder Sofia tog på mig i lördags. :)


Tisdag

Spana in schemat kompisar. Inte helt fel att sluta kl 11 på fredagar va? Eller 12.10 på tisdagar? Eller 11.20 (om man skippar det roliga klassrådet) på onsdagar.
Lite ändringar kommer dock ske. Ingen matte c på måndagar, så det blir en fin håla där. Sen ska jag inte läsa samhäll b heller, vilket suger eftersom jag ville det. Men eftersom Öje har det så NEJ tack. Får byta ut det mot något annat med en annan lärare.
MEN vad är det jag ser nu? Ingen matte på onsdagar heller. Alltså = en lektion förutom klassrådet då. Perfekt.
Fredagarna blir inte roliga. Svenskan där alltså.. Näe.
Men VAD är RE1201 med WEC? Och vem är det?



Måndag

Just nu är mitt liv sjukt tråkigt. Jag gör ingenting, förutom att jobba och bara gå runt hemma.
Försökte ändra lite på det idag genom att ta en tidigare buss till stan (13.13 istället för 13.56) och gick till Emily på Mårtensson för att hälsa på lite. Det slutade med att jag stog i disken och diskade i 40 minuter eftersom Emily tittade på mig med sina hundögon och gnydde något om att hon ville gå hem idag. Men vem hjälper inte en vän i nöd?
Kl 15 sen var det dags för mig att jobba och det var en perfekt dag med lagom stress. God stress kallar vi det. Kom hem vid 20 och sen dess har jag suttit här och nu väntar jag på Jesper som när som helst dyker upp.

Imorgon blir det först Göteborg för att glo lite på Gothia och sen Helsingborg för att heja fram AIK mot laget nere från syd. På onsdag ska jag synda och kolla på HBK - Elfsborg och på torsdag blir det rix fm. Fredagen bjuder till fest i Torup och lördagen till fest i Harplinge. Hoppas att livet blirlite roligare då även om jag jobbar torsdag - söndag.

Tjingeling.

Lördag


When you're gone, how can I even try to go on?

Måndag

Ligger här och lyssnar på regnet och åskan samtidigt som jag inser att den svenska sommaren blir inte bättre än såhär.. Jag saknar Lloret de Mar så fruktansvärt mycket och jag saknar mina tjejer. Jobbade många timmar igår tillsammans med Tesse och vi hade grymt skoj! Bisse och Pear, ni hade varit stolta. Hoppas på jobb snart igen eftersom oc säsong 4 lider mot sitt slut ännu en gång. Det är tragiskt. Dessutom kommer jag nog aldrig kunna se 'skruva den som beckham' igen, haha.

Onsdag

Idag gjorde jag årets goda gärning; jag åkte till örjans vall för att höja publiksnittet lite.
Jag och Jonte hade skoj åt folk och fä samt åt jobbiga människor som borde fundera på att hålla käften oftare.
Börjar faktiskt bli frisk nu, tro det eller ej. Tror att febern är över och nu ska bara lungorna börja fungera som vanligt igen.
Var och firade Josefin och Emma igår och det var riktigt skoj att träffa alla igen även om jag och Tesse kanske var lite tjatiga ;D Åkte hem vid halv 12 eftersom febern tog över i mig.

Funderar på att gå och dejta sängen nu eftersom den lockar. Har även börjat kolla på sliding doors så får väl se klart den.