it started out with a kiss, how did it end up like this?

Ni vet när man är sådär ohälsosamt kär... Ungefär så     

  

kärleksnumerologi

Kompatibilitetsanalys för mimmi och albin

Det som karaktäriserar denna kombination är vänskap. Allting frid och fröjd kan man tycka, men ett förhållande kräver också passion, och ofta är det den som saknas. I många fall ingås ett förhållande mellan par som egentligen bara är vänner i hopp om att kärlek skall uppstå. Men den uteblir i många fall. För att sådant förhållande skall fungera krävs mycket romantik och att parterna får tid att vara för sig själva. Förhållandet fungerar bäst när en av parterna är litet äldre än den andra.

Samstämmighet: 40%


Jag tror att vi har lite grejer att prata om min pojkvän och jag.

lion reunion

Den här grät jag till i bibblan idag.


now even cheezier

Sitter i kvibille i ett tomt hus.. Eller ja, jag är ju här.. och hundarna förstås. Albin däremot går i skolan (heheh) så jag får underhålla mig själv så gott det går i en timma till.
Stundenttävlingen igår slutade ju som det brukar känns det som. Lite tråkigt, men vad gör man.
Idag ska vi besöka mariagården och lyssna på karin när hon pratar om de hemlösas situation i halmstad. Jag tror att sex st av oss kommer känna igen det mesta av vadhon säger och hon säger väääääldigt mycket den kvinnan. Men jag saknar faktiskt dagarna där, det var mysigt.

Fredagen blir lugn då jag har match på lördag. Iofs är det tveksamt om jag kommer kunna spela då både benet och foten spökar. Ja foten har nu börjat svullna också. Jag blir så trött på min kropp.
På lördag blir det lagfest i harplinge och sen stan antagligen. Kan bli riktigt roligt :)

Nu ska jag försöka leva här i en timma till utan att; bränna ner huset, låta hundarna rymma eller krascha datorn. Önska mig lycka till!

drink beer with the guys, and chase efter girls

Slutade skolan 9.20 idag, helt okej. Åkte hem och gjorde pizzamackor, helt okej. Kollade en film för att sedan sätta mig vid datorn, HELT OKEJ! Hittade min dagbok som jag skrivit i under några år, mindre okej. Härlig blandad läsning. Man blir förvånad när man läser vad man själv har skrivit och vad man egentligen kände och tyckte. Å andra sidan är det rätt roligt att läsa eftersom man inser att man faktiskt utvecklats lite iaf.

Lördagen skulle spenderats i söndrum hos Kegg men istället blev det en heldag med alb här hemma. När han en pizza och lite robinson senare drog till harplinge somnade jag ensam i min säng med kläderna på och lampan tänd vilket var rätt skönt. Jag var alltså ganska trött. Matchen igår är inte mycket att prata om då vi till slut spelade med 9 man mot 11. Jag var dessutom ganska skadad så det blir en chill träning idag för min del.

utgång med alex

Kvällen igår spenderades tillsammans med alex hemma hos adam. Det var vi två samt typ 10 killar som jag bara hört namnen på men aldrig träffat så det var kul. Jag och alex höll oss lite för oss själva då hon ständigt hittade någon att bråka med om vilken musik som skulle spelas.
Vid halv 12 drog vi oss till stan där vi träffade massa mysigt folk. Vi hade hur roligt som helst och vi dansade i flera timmar! Robert gav mig också många skratt då han kämpade med att stå rakt samtidigt som han åt upp min korv.
Somnade vid halv 5 nöjd och glad efter en mycket rolig och underhållande kväll! :)


kära fans

På senare tid har både jag och tesse upptäckt att folk har börjat läsa våra bloggar. Varför?
Tyvärr har mitt läsarantal sjunkit igen de senaste dagarna vilket iofs skulle kunna bero på bristande inlägg.
Idag hade vi vår sista religionslektion och sen redovisade vi om sexuella övergrepp, finally. Bara två veckor sent.

Natten tillbringas ensam då mitt kidnappningsförsök misslyckades brutalt. Albin hann rymma ut ur bilen innan jag fick fram repet. Illa. Det är bra att ha någon bredvid sig på nätterna för om man vaknar mitt i natten kan det låta ungefär såhär:
-Törstig......
30 sekunders tystnad
-Vatten eller cola?
-Vatten...
-Suck

Jag gillar min alldeles egna slav :)

86 dagar

Idrotten i skolan idag var något av det roligaste på länge. Min klass är sjuk i huvudet, något jag definitivt kommer sakna. Hemtentan som skulle in idag skrev jag klart kl halv ett i natt. När jag kom till skolan imorse (40 min innan lektionen börjar) står självklart halva klassen där och försöker hinna skriva färdigt. Biblioteket är vår samlingsplats på studiedagar samt alla lediga tider på dygnet!

Från och med nästa vecka har vi ingen mer religion eftersom kursen avslutas på torsdag vilket innebär att jag har en lektion på måndagar och en lektion på tisdagar. All tid som blir över blir till projektarbetet. Jag har inte vågat berätta för mamma när detta ska vara klart utan ska i smyg försöka få klart det i tid. Önska mig lycka till. Idag har jag faktiskt jobbat med det i två timmar så jag känner mig stolt över mig själv.

lay all your love on me

Igår firade vi Eken hos henne för att sen gå in till staden och BoB samt lite brian (rätt hanna?). Vi skakade rumpa hela natten och jag förstår sunessons fråga; "hur orkar ni?". Men kul hade vi!
Kvällen hos Ek igår var iaf riktigt rolig så tack för den vänner! Kvällen slutade med en sur mimmi hemma hos albin, haha. Ovanligt.

brum brum

Igår tog även MimmiMes körkort! Härligt nervös var jag men det gick bra ändå. Jag grät som ett barn när hon sa att jag var godkänd och sen firade jag mamma och pappa med kebabkungen. Satt väl i bilen hela eftermiddagen sen men det är så det ska vara :)

Nu ska det pluggas religion och kanske även projektarbete. Den ni. Imorgon blir det match mot Gais och sen party hos Alle Ek!

arton

Tack kära vänner för en underbar födelsedag!
Känns som att vi har firat mig i flera dygn, men nu är det iaf över.
Det började i kön in till moon i fredags då en massa folk började sjunga och
sen fortsatte det bara. Jag hade hur kul som helst på moon även om det var
alldeles för mycket folk. Jag och Hanna drog oss till "asian palatset" och
hängde lite där också. Myspys :)

Igår hängde vi hos Mia och sen drog jag med Pölse till stan. Försökte träffa Klara
och dom men tror vi sprang om varandra hela tiden. Albin, Tim, Pontus och jag drog
tillbaka till Mia för att sen cykla in till stan igen. Det blev dans på BoB innan det var
dags att åka hem.

Tack tack tack tack underbara vänner. You know I love you.

Nu blir det släktkalas, önska mig lycka till!

tre dagar



you don't know how lovely you are