Torsdag

Idag har det varit Halmstad 700 år vilket innebär staden hela dagen.
Samma sak gäller imorgon och då ska självaste Mimms hålla föredrag (TADAAA).
Sen blir det Borås, mums.

Onsdag kväll

Hemma från träningen. Fick mina snygga träningskläder idag också, äntligen. Det tog sin lilla tid må jag säga.
Precis nu kom mamma med en liten godispåse till mig inför imorgon och fredag också, tackar så mycket! Kan mycket väl behövas :)

Onsdag

Måste ju bara säga att det är OERHÖRT trevligt att det är fler och fler som läser min blogg. Fantastiskt.
Idag är det onsdag vilket innebär matte (min matteuppgift är inte att leka med) och sen lååååååååååååååång matrast. Efter det är det bara redovisningar och så ska vi typ ha nationellt muntligt i engelska. Yey.
För övrigt ska jag stå och redovisa på stan på fredag för se som vill komma och lyssna. Det komnmer nog itne vara så intressant men det får ni leva med. Förresten, har jag sagt att jag är sist i klassen? Underbart. Alla kommer ju inte alls sova då.
På fredag blir det först Lager 157 och sen Borås. Wiiie.

Puss

Måndag kväll

En trevlig dag måste jag säga.
Vandrade 6 km i solen. Så nu är man bränd och go. Fast det är faktiskt bara axlarna som är röda. Lite.
Just nu sitter jag här och käkar meloner, mums!
Kul att mina inlägg är korta och inte så innehållsrika. Men det får ni leva med.

Fisk

Tisdag

Idag har faktiskt varit en bättre dag (peppar peppar) och förhoppninsvis slutar den bra också! Ska springa (gå) sturelöpet om ca 40 min och vi får väl se hur det går med det. Vi ska iaf vandra mina vänner och jag!
Det är varmt ute och snart en vecka kvar till sommarlov.
Dags att dra sig nu.

Heeeeiiii

Måndag

Nu har jag precis lämnat in mitt arbete om funktionshinder! Satt inte så länge igår.. till midnatt typ. Så det var ganska ok. Idag är jag helt körd dock. Helt borta. Tänkte att detta skulle bli en bra vecka med tanke på förra veckan. Den var inget bra alltså. Tänkte att den här skulle bli bättre men det började inte så bra.
Ont i knäna har jag också. Blir ingen träning för mig ikväll.. Ska sova tidigt. Mums.

Söndag

Hemma ännu en gång. Mycket fin helg med fisk i val och annat naaaaaajs. Längtar redan till nästa helg.
Just nu är jag sjukt trött. Gick och la mig vid 2 i natt och gick upp kl 7 (Y). Tänkte att jag skulle få sova lite när jag kom hem, men icke då. Söndagsmiddag ska det ju vara minsann. Palla.
Match snart!

Fredag

Äntligen fredag och just nu sitter jag på stadsbiblioteket och ska försöka skriva klart mitt arbete. Jag vet att det inte är en bra början att  gå in och skriva blogg men jag jobbar på det.
Dessutom ha rjag ett jättejobbigt tangentbord.
Ikväll ska jag se Pirates 3! Yey.

Torsdag

Idag är det torsdag och vi har äntligen lämnat in regionsarbetet! Aldrig mer säger jag bara. Dessutom har vi redovisat det också, heh. Ja, vi får väl se hur detta blir alltså.
Nu är det funktionshinder som gäller och detta ska lämnas in på måndag. Heja mig. Får skriva på tåget imorgon och på söndag. Palla det. Dessutom kommer jag att åka in till skolan tre timmar tidigre för att plugga! Jag känner mig lite duktigt för tillfället.

Borås imorgon då alltså, yey! Spännande.

Kanin.

Onsdag (Torsdag)

Klockan är halv 2 och vi är klara, KLARA! Yes. Äntligen. Nu är det bara funktionshindret kvar... och matten.. och jag har inte gjort samhällsprovet heller. Dessutom ska vi redovisa regionsarbetet.

Gädda.

Onsdag

Nu är klockan snart 00.00 och vi är inte färdiga, men vi är på god väg. Så om några timmar är vi nog klara.

Tisdag kväll

Dagen idag har varit ganska förvirrad måste jag säga. Vaknade helt slutkörd imorse och pallade inte gå upp. Men upp kom jag till slut och gjorde som vanligt mina morgonsysslor. Dock lite för långsamt vilket resulterade i att jag var tvungen att sspringa till bussen. Självklart var bussen försenad vilket gjorde mig på dåligt humör eftersom jag sprungit i onödan.
Sen satt jag och gäspade Erika rakt i ansiktet hela vägen till staden. Stackare. Väl inne i stan var jag tvungen att gå till tandläkaren en snabbis vilket resulterade i att jag kom försent till första lektionen.
Som en alien stapplade jag in i klassrummet och påbörjade en plågsam dag.

Vi spelade fotbollsturnering på eftermiddagen och det gick väl sådär... Men kul hade vi! Eller, jag hade det iaf.
Nu på kvällen har det bara varit plugg alltså, palla det. Dock är det snart över. Håll ut alla.

Fisk.

Tisdag

Ems är borta och jag hittar henne inte...
Måste bara säga att jag är ledig imorgon också! Gott.

Söndag kväll



Bara för att jag tycker om dig <3



Söndag

Sista lediga dagen nu då.. Har tilbringat en stund i solen tillsammans med min musik (som ingen tycker om) och en bok. Det är riktigt gött ute!
Nu ska jag ge gärnet på regionsarbetet resten av eftermiddagen/kvällen (som om jag inte sagt det innan). Kommer säkert bli toppen!

Igår var vi hos Kitty i Getinge ute i ingenstans, men det var trevligt!
Slapp vecka framför oss dessutom. Går knappt i skolan känns det som och dessutom är det fotbollsturnering som gäller på tisdag! Vi ska äga, eller försöka iaf. Go SP06L!

Val.

Lördag

Nu sitter jag i Ems säng tillsammans med en Therese som äter havrefras och säger att hon ska göra bearniesås. Therese säger att hon älskar det där.. som jag inte tänker skriva igen.
Kvart i 12 väckte Ems mig med ett sms där det stod "kommer du vid 12 eller?". Heh. Men nu är jag här. Fast jag har glömt tandborste.
Jag ska dessutom hälsa att Tess gickk upp kl 9 idag eendast för att komma hit och vara med oss. Duktigt av  henne <3
Snart ska vi på bröllop, yey!

Frid.

Fredag kväll

Just nu sitter jag bara och väntar på mat. Är ganska platt i frisyren också, men ska man på bröllop så ska man! Imorgon blir det till att göra sig fin!
Har skrivit en del på regionsskiten också, om inte annat så har jag fått fram lite fakta som skulle kunna vara till användning (Ems är det att vi går upp tidigare imorgon och kör plugg innan bröllopet?).

Ikväll ska jag tillbringa tid med min vän Jesper.

Fredag

Jag gjorde det där vuxentestet nu och jag fick 7 poäng (Y)

Torsdag

Idag har vi spelat match och vi vann! Yey. Hylte blev ägda med 3-1.
Vi gjorde iofs inte en så bra match, men vi vann.

Bisse har helt rätt kom jag fram till igår. Jag sover inte för att jag inte kan sova. Igår somnade jag halv 2 och vaknade kl 9 (Y). Jag har inte sovit ut ordentligt sen dagen efter Österrike och så hade jag å andra sidan sovit typ 6 timmar på två nätter vilket jag inte är van vid. Sen dess har jag alltså inte kunnat sova och jag saknar det, sen vad det beror på kan man ju alltid diskutera.

Jag ska på bröllop på lördag! Det ni. Jag ska dela ut programblad. Jag vet inte vilka det är som gifter sig, men det blir säkert jättebra och vi kommer ha så kul!

Sov fint.

Onsdag (Torsdag)

Jag är helt sjuk som aldrig sover. Nu går till och med min hund och lägger sig. Hon tittar på mig som om jag var dum i huvudet.

Nu SKA jag sova.

Tisdag

Bara för att alla är så intresserade av vad jag tycker.

Dagens låt: Swallowed in the sea - Coldplay
Dagens dusch: Jag fick mig en rejäl kalldusch på förmiddagen
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Jeans, t-shit, svart luvtröja
Dagens händelse: Matsalen
Dagens planer: Regionsarbetet -.-
Dagens vill ha: Heh
Dagens saknad: Heh x2
Dagens drog: Coldplay
Dagens tråkigaste: Regionsarbetet
Dagens finaste: Fin musik
Dagens måste: Plugga
Dagens dricka: Multivitamin
Dagens köp: Bikini och väckarklocka, även 2 cheeseburgare
Dagens mat: Frukost, middag, cheeseburgare och kvällsmat
Dagens kärlek: Emma Persson
Dagens mående: Uppochner

Måndag

Jag skriver regionsarbete. Hej det är kul. ÅÅH det enda jag vill är att sova just nu. Eller somamrlov hade ju inte suttit helt fel heller.. Nej nu är det dags att visa världen vad jag går för.

Skepp ohoy!

Söndag

Igår spelade vi teater igen och det var kul! Men jag måste bara berätta om en rolig sak som hände. Jag kommer inte ihåg mellan vilka scener, men det var iaf efter att det släckts ner.
Moa råkar dra isär ridån så att allt bakom scenen syns och där står jag. Anna utropar: "Men tjaaa". Jag försöker rädda situationen genom att dra ihop skiten igen, dock blev det inte så bra. Just då kommer Bisse med bänken som skulle bäras ut och slår till mig med den (på smalbenen, ajaj) och jag börjar kvida. Efter det kastar jag mig bara ut i korridoren och börjar asgarva och sen kommer Bisse också.

Detta tykcte mimms var väldigt roligt. En annan sak som är rolig är att efter att Bisse skällt på Anna/Malin för att hon har strulat med hennes loverboy så kommer hon ut i korridoren och säger: "Jag har ju sagt till henne så många gånger..." Haha.

Idag ska jag plugga plugga plugga. Jag ska verkligen bli klar med den politiska skiten och helst lite till. Sen ska jag gå och kolla när Gais spelar match!

Frid.

Torsdag kväll

Keft Jesper. Jag vet att jag är dålig. Men det gör ingenting för just nu är mimms glaaaaaaad flicka!
Nationellt imorgon (Y)

Sov gott.

Torsdag

Jag pluggar faktiskt, så det så.

Onsdag igen

Nu har jag skrivit om listan! Så nu handlar den om mig och inte Joanna. Tack för mig.

Onsdag

Är hemma nu då. Gött att vi bara hade en lektion idag (Y)
Eller ja, vi har en till men det är bara pluggisarna (heh) Bisse och Therese som är där.
Läste på Emmas blogg att det bara är 4 veckor kvar till lovet, NAAAAAAAAAJS. Fast näe, nu måste jag plugga. Det har jag lovat mig själv och sen ska jag få en belöning (nej jesper). Grr.

97869-10
 
Älskar dig Louise. Förlåt. Jag älskar dig. <3

NÄE

PALLA! Tänker inte skriva om skiten igen så nu får ni läsa om Joanna en gång till om ni redan läst den här på hennes blogg! DOH bra dag jag har idag. ÅÅÅÅÅH. Alltså fråga 1-7 är mina svar resten är Joannas. Alltså från fråga 1 till fråga 7 under nästa rubrik. SKOSTORLEK. ÅÅÅHH. trörr jag blir. Det skulle stå trött. Men jag pallar inte sudda.

Tisdag

PERSONLIGT:
1. vad heter du? Mimmi Mimms Mes
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Mes. haha nej jag vet inte.
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Hampus eller Anna-Lotta ^o)
4. vilket stjärntecken är du? Fisk
5. vilken årgång är du? heh
6. vart bor du? Halmstads centrum; GT
7. bott utomlands? Nope
8. flyttat antal gånger? 5 gånger
9. vart skulle du vilja bo? Borås
10. vilken skolklass? SP06L
11. vad vill du bli när du blir äldre? Polis

UTSEENDE
1. hur lång är du? Kanske 173 cm.
2. hur mycket väger du? Jag får väl kolla upp detta så att ni kan anteckna det!
3. hårfärg? Blond
4. ögonfärg? Blau
5. mest nöjd med? Haha, håret ibland, när det vill sig.
6. minst nöjd med? Håret när det inte vill sig.
7. skostorlek? 39-40
8. glasögon? Nope
9. har du några piercingar/tatueringar? Ja

FAVORITER
1. filmer? Hitta nemo
2. låtar? Kom änglar, Out of love, You belong to me m.m.
3. årstider? Sommar
4. mat/dryck? Mycket/coca cola
5. djur? Me like. Hund.
6. färg? Blå helst
7. parfym? Vad är det?
8. tv-program? Time out
9. ämne i skolan? Teater, Idrott, Tyska (!)
10. sysselsättning? Fotboll

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Ullared, beige
2. vad använder du just nu för skor? Gympaskor från maxi och ett par vita från Din sko

3. favoritfärg på kläder? Många
4. favoritmaterial på kläder? Tyg?
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Levis-jeans och en snygg jacka!
6. favoritaffärer? H&M
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Alldeles för lite
8. favoritmärke? Något sportigt, det är snyggt
9. vad har du för byxstorlek? Beror på vilka byxor liksom
10. vad har du för tröjstorlek? Samma här, eller ja, vilken tröja då. Doh.

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Litet
2. vilken färg på tapeterna? Vitt, en blå
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Alla
4. favoritmöbel i rummet och varför? Sängen och stereon
5. vad vill du ändra där inne? En tv skulle inte sitta fel
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? nej
b) video/dvd? nej
c) dator? nej
d) stereo? japp
e) telefon? bara de bärbara
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Havet, om man står på tå
8. vad gör du oftast i ditt rum? Sover
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Min hund när jag inte är hemma
10. favoritpryl i rummet? Men det var ett himla tjöt!

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Åke
2. vad har du i din:
a) jackficka just nu? Ingenting
b) skolväska just nu? En massa saker som inte ska vara där
c) handväska eller liknande just nu? Sladdar, tuggummi
3. vad är du beroende av? Meloner
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lipsyl använder du? Heh
6. vad tror du på? Kärlek (och hela världen säger NAAAAAAAAW)
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendomen
8. vad köpte du senast? Kebabrulle
9. har du nåt husdjur? Ein Hund
10. vad bor du i? Ett hus

GREJER
plånbok: En blå som jag vann på ett lotteri när jag avr typ 7 år
tandborste: En gammal grön en
smycken: Halsband
solglasögon: Snygga från Tunisien
underkläder: Ullared och H&M
nagellack: Heh

Måndag

Idag har vi minsann spelat teater! Jajemen. Det var så sjukt kul. Iaf första gången. Alltså, jag måste bara säga, den där peruken. Jag hade aldrig haft på mig den innan imorse och det var helt sjukt att vänja sig vid att se ut som en 8-åring. Helt plötsligt blev min roll helt oseriös liksom. Det var nog det svåraste jag gjort på länge.. Gosch. Det började med att Rickard skrattade åt mig så fort jag visade mig och sen kände varken Bisse, Jessica, Ems eller Tess igen mig. Suck.
Det blev ju itne bättre av att man hela tiden hörde Tess försöka hålla sig för skratt i publiken.
Måste bara säga att jag beundrar min Bisse! Jag blir lika tårögd varje gång. För att inte tala om Hanna Kvarnsäter. Det finns inga ord.

Igår spelade vi match också. Inte i Laholm vilket jag trodde hur känge som helst utan i Ätran. Jag skadade mig såklart efter 2 min och Håkan tyckte detta var kul. "Det tog längre tid för henne att ta sig av planen än hon spelade". Kul.

Imorgon är det nationellt igen (oh no). Lycka till till mig!

Frid.

Söndag

Jag vill inte sätta världen i brand, bara tända en liten eld i ditt hjärta.

Livet är verkligen fullt av överraskningar.

Lördagkväll

Lars Winnerbäck - Kom änglar
James Morrison - The pieces don't fit anymore
Toto - Out of love
Augustana - Boston
Coldplay <3

Lördag

Trevligt hos Vican igår, mycket trevligt. Hon blev mycket glad för min present också, så glad att hon var tvungen att krama mig en extra gång. "Always friends", det är ju så.
Idag gick jag minsann upp kl kvart i 7 för att jobba 8-12. Jag och Jessica hade kul åt en kille som var beroende av ketchup så vi skrattade åt honom typ hela tiden.
Köpte en ny tröja igår förresten! Glömde nämna det.
När jag kom hem från jobbet så tänkte jag plugga så jag la mig på en handduk ute i trädgården. Självklart somnade jag med huvudet i papperna och mp3n på hög volym. Lite plugg blev det iaf. Borde vara stolt över detta så lite som jag gjort den här veckan. Det är skamligt.

Dock gick det mycket bra på både svenskaprovet och engelskauppsatsen. Däremot gick det inte så bra på listening och reading. Jag har inte träffat någon som hörde vad den sista snnubben sa. Igår hos Vican pratade vi om detta och Matilda som annars är väldigt duktig på engelska berättade att hon bara hade hört "ice cream" och "clown" (som alla andra, utom jag) och att hon inte fattade något annat. Då var det en kille som jag inte minns namnet på som ropade bakom oss att han fullständigt höll med oss!

Om 25 min är det dags för match igen, vet inte om jag vågar kolla alltså. Vi kommer iaf förlora. Superettan här kommer vi (igen!). Men kolla måste man ju passa på att göra när den går på TV. Dessutom börjar jag alltid gråta när dom sjunger "Å vi e AIK" i början, så det får man ju inte missa.

Lev väl.

Wild kids <3

Fredrik - mekande kaninägare

 image27
Fredrik Sandberg
Ålder: 11 år
Bor: Jörlanda



Fredrik är en glad kille som bor med sin familj vid en bondgård. Han gillar att cykla, bada, fiska och prata om aktuella ämnen med sin kompisar. Han favoritdjur är krokodil eftersom de är fräcka och robusta och har klarat sig så länge. När Fredrik blir stor ska han jobba som bilmekaniker eftersom han gillar att bygga och meka. Som personlig pryl har han med sig sin kanin som kanske kan bli ett av lägrens maskot.


Personlig pryl: Kanin


Fredag

Då vart det fredag igen och nu står jag i biblioteket i skolan. Precis gjort svenskaprov (satsdelar, blää) fast jag tror faktiskt att det gick ganska bra! För det var samma meningar som i häftet och de gjorde jag imorse. Alla andra sitter där inne nu och skriver till halv 10 -.- Det är bara jag och Emma A som är klara.
Igår var det skola till halv 7, eller vi slutade inte förrän kvart i 7 faktiskt vilket innebär att jag var i skolan i ca 11 timmar (Y). Snacka om att man var trött igår eller. Dock hade vi väldigt roligt och det gick väldigt bra. Jag kan bara tipsa alla som äger en kamera om att filma vår slutscen ;)

Ikväll blir det party party för hela slanten och jag måste köpa present efter skolan. Sen imorgon ska jag jobba kl 8 och på söndag är det match. Alltså blir det ingen slapp helg men det får man väl ta. Ska dessutom plugga regionsarbete och ufunktionshinder, annars kommer jag aldrig bli klar med det.

Nu ska jag skriva lite på svenskan för första gången tänkte jag!

Sov gott.

Tisdag

Nu ska jag berätta om min valborg!

Först åkte jag med mamma och maja tillflygstaden där vi träffade halva släkten. Sen åkte jag med mamma hem och tog moppen bort till mormor och morfar för att äta där och träffa kusiner m.m. Vi bar också en massa ved och staplade upp mot väggen, jag och simon lekte lite men det var kul!
Efter det tuffade jag och maja hem på moppen sakta men säkert.
Väl hemma tog jag fram lite sallad och gjorde iordning och sen gick jag till bussen och mötte Frida och Karin och två andra som jag inte kommer ihåg vad de heter. Vi tog iaf bussen till tylösand där det itne var så mycket folk med sen kom vican, joel och matilda så det var chill. Jag Karin och Frida bestämde oss för att vi skulle få till en nice eld och efter många om och men så fanns där en mycket fin eld! Det tog sin lilla tid men det gick, minsann.
Efter hand kom det mer folk och vi började grilla hamburgare, det var billiga hamburgare och inte de godaste jag har ätit men det gick så bra så! Dock väntade jag hela kvällen på att Therese och Bisse skulle komma med marshmallowsen och som alla egentligen borde kunna räkna ut så hade de såklart glömt att ta med sig dem så jag vican och joel satte oss i bilen på jakt efter marshmallows, men vi hittade inga.
Väl tillbaka i Tylösand insåg vi att alla drog så vi bestämde oss för att dra till Grötvik. Tyvärr fick inte alla plats i bilen så jag och Vican bestämde oss för att springa till glassbaren och möta de andra där och visst gjorde vi det! Vi SPRANG från paradiset i Tylösand till glassbaren i jeans. Jajemen, vi var mycket stolta!
Efter det gick jag Vican och Matilda ner till grötvik för att leta efter falks klassfest och det tog lång tid innan vi hittade den kan jag säga. Men vi vandrade genom fårhagar osv och tillslut kom vi fram. Polisen var där och pratade lite med mig och matilda och det var tur för matilda (eller mig) att de inte kollade i påsen jag hade i handen.
Helt plötsligt bestämde sig alla för att gå eftersom att någon hade sagt att ännu fler poliser var påväg och då upptäcktes det ju såklart att folk fattades, men vi fann dem igen sovandes på stenar ute i havet, jajemen. Sen fick vi hjälpa till att hålla balansen under vandringen tillbaka också men det gick nästan bra ändå!
Vid kvart i 12 kom min familj från stan och plockade upp mig och Matilda vid glassbaren och så tog min valborg slut. Mycket roligt hade vi för det mesta måste jag säga.

Tror inte att det är någon som läser hela men det var kul att skriva!

Frid.

Måndag - Valborg

Alltså, vilken valborg. Kan inte skriva allt här nu för jag borde faktiskt berätta om dagen mer i detalj, men den har varit lyckad iaf! Dock saknades älsk Emma Persson <3
Jag vet inte hur många gånger min mobil har ringt idag alltså, växeln hallå säger jag bara.

Nu ska jag sova för jag är mycket trött. Vet inte om jag ska spela match imorgon heller, har haft problem med både det ena och det andra. Men som jag brukar säga; Allt löser sig!

Sov gott.