see you soon

De två senaste helgerna har varit toppen!
Förra veckan var jag i borås söndag-tisdag och träffade lite gammalt folk. Tänkte lägga upp lite mobilbilder därifrån men hittar inte sladden här i flyttröran. Det var hur som helst väldigt bra dagar med film, fika, hundfighter, tacopaj, max, promenader mm. Kul att träffa underbara vänner igen som man träffar alldeles för sällan.

I onsdags kom mina fina hem för några dagar och han är bäst, som alltid. Om två veckor kommer han hem igen och då släpper jag inte taget. Ledsen älskling, men du är min i sommar.

På tal om det så förflyttar jag mig in till centrum om endast två korta veckor. Innan dess är det mycket som ska hinnas med så förhoppningsvis går tiden fort och jag ska njuta av mammas och pappas mat så mycket jag kan under tiden. Vem vet hur det kommer bli med mat i sommar? McDonalds ligger lite för nära om ni frågar mig.

Näst ut på schemat blir en tripp till gekås på min lediga dag imorgon. Great sucess!


5 maj - vinter

Jag är trött på sverige och det svenska vädret. Det blåser. Det är typ fem greder ute och det regnar titt som tätt. Återigen; det blåser. Jag funderar på att flytta i stort sett vart som helst. Malta hade varit asnajs. Ska överväga det. Äckelsverige.


4 maj

Under helgen har jag som sagt sovit hos mormor och morfar. Det har varit både intensivt och avkopplande. Att jag nu är hungrig hela tiden kan bero på det eviga tjatet om mat.
Jag har iaf haft min kusin vid min sida för det mesta och det är skoj eftersom vi typ aldrig ses annars.
I söndags var vi ute och sprang några kilometer på stranden och stackars lilla jag försökte hänga med i hans tempo. Efter själva löpningen var jag ganska nöjd med mig själv, simon däremot var inte speciellt trött så han tog upp mig på ryggen och sprang i uppförsbacke. Normalt.

Just nu sitter jag och surfar runt och letar efter det bästa mobila bredbandet. Skulle jag överleva tre månader med 3 mbit/s? Det återstår att se.