Torsdag

Vill bara hänvisa till harplingedam.blogg.se och hoppas att hela Sverige följer och stöttar oss under säsongen!


EN GÅNG FÖR ALLA

Får du mer än 30 rätt är du värd att kallas tjej

Du har:
[ ] Du har fler än 10 nagellack
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr
[ ] Du har eller har haft lösnaglar
[ ] Du har en bild på dig själv som bakrundsbild på datorn

0

Du har/brukar:
[x] Du har/brukar färgat håret
[ ] Du brukar säga "blonda"saker
[x] Du har/brukar alltid din mobil med dig
[ ] Du brukar dansa vilt när du är ensam hemma
[ ] Du brukar aldrig gå hemifrån utan att vara sminkad

2

Du älskar:
[ ] Glitter
[ ] Färgen rosa
[ ] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[x] Disneyfilmer
[ ] Ljus
[ ] Blommor
[x] Mjukisdjur

2

Du shoppar på:
[ ] MQ
[ ]Pimkie
[ ] Victoria's Secret
[x] H&M
[ ] New Yorker
[ ] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Madonna

1

Du säger ofta:
[ ] Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta
[ ] Fabulous

2

Du läser:
[ ] FRIDA
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Marie Claire
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] Wendy
[ ] Bravo Girl
[ ] Popcorn
[ ] Star Flash
[ ] VeckoRevyn

0

Du älskar/älskade dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[x] Freaky Friday
[x] The Notebook
[x] A Walk To Remember
[ ] Sweet Home Alabalma
[x] A Cinderella story
[ ] Just My Luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] Pledge this
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ]Grease
[ ] My Girl
[x] Mean Girls

5

Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[ ] America's Next Top Model
[ ] Project Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[x] O.C
[ ] Laguna Beach/The Hills [ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[x] Heroes

2

Gillar:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[x] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani

2

TOTALT: 16
Aja, över hälften iaf.

Onsdag - Tesse 18!

Ännu en lång dag i skolan. Gick över en timma längre än vanligt eftersom vi skulle se en film.. vad den nu hette. Annorlunda film så att säga. Kul att ha sett den ändå.
Tydligen luktar jag fortfarande fisk.

Tesse fyllde 18 idag!! Inte att glömma. Hon fick ostbågar av mig. Hoppas hon njöt av dom, för nu ska jag käka upp resten MOAHAHA. Dessutom ska jag käka upp mina chokladhjärtan som jag fick av Emma <3

Träningen idag var spännande eftersom det var typ storm ute. Men det gick bra ändå. Laget var på bra humör så vi ska nog lyckas vinna matchen nästa söndag, får vi innerligt hoppas. Annars får jag väl byta planet eller något.

image157

Tisdag

Ett tips:
http://www.moviezine.se/sidor/0707/radcliffe.shtml


Dagen idag har varit otroligt långsam. Hade en värdelös vikarie på tyskan som jag och Tesse fick spel på. Så vi gick därifrån. Historian blir jag också helt knäpp på eftersom jag inte fattar någonting.
I matsalen kastade Fidde en fisk eller potatis eller vad det nu var på mig (med sås på) så Albin gick omkring resten av dagen och sa att jag luktade fisk.
Efter skolan hängde jag med Bisse för att lyssna när hon sjöng, eller jag fick sitta utanför, och sen gick vi till bibblan för att möta upp Ems. Det blev många skratt och fina tillbakablickar.

Måndag - hemma

Kom hem igår. Tog ett tag att komma hem men väl hemma så var det bara sängen som gällde.
Ingen skola idag då mina föräldrar tyckte att jag skulle vara hemma och vila eftersom jag inte är helt frisk än trots att sjukdomen har härjat i över en vecka nu. Tröttsamt? Ja.

Ses imorgon alla snygga människor som jag älskar och saknar <3

Onsdag

Hello kompisar.
Har man inget battre for dig nar man ar utomlands sa finns ju alltid internetcafe. Fina grejer det dar.
Solen skiner pa oss har ibland iaf och det ar mysigt varvader (haha).
Maste bara saga att killarna har ar grymt snygga, sa jag funderar pa att ta med mig en hem.. mums.
Dessutom har jag varit sjuk sen i sondags.
Hoppas att ni inte regnar bort.
Love <3

Lördag

Igår hade vi klassfest och det var riktigt skoj! Numera är alla släkt med alla, om man säger så.
Om 1.5 timmar lämnar jag slaskiga Halmstad för att bege mig mot Borås och sen vidare till Nyköping. Imorgon kl 11 är vi framme på Malta så vi ses om en vecka!
Pusskram

Torsdag

Nu har även Tesse sagt att min blogg är tråkig så jag får väl försöka bättra mig.

Idag är det alla hjärtans dag. Spännande. De senaste tre åren har jag haft en pojkvän att pyssla om, men icke i år. Fick bli några extra kramar till mina kära vänner istället och det duger fint! Kan ju passa på att säga att ni är bäst och att jag älskar er ♥

Numera har jag sportlov och det är riktigt najs! Inga lektioner imorgon betyder lov en dag tidigare och det kan ju knappast bli bättre. På eftermiddagen bär det ut till Frida i Torup för att käka lite och sen dra på "klassfesten". Ska bli skitskoj och jag längtar massor! Helt klart bästa sättet att fira in lovet.


I don't shine if you don't shine

Tisdag

Hej jag heter mimmi och jag har blivit sämre på att blogga. Som grädde på moset så är jag klar med svenskan.
Nu har jag bara tyskaboken kvar den här veckan. Imorgon är det sista träningen innan lovet, tyvärr.

Söndag

Kan ju börja med att berätta att min gamla bäver Louise fyller 18 idag! Wohooooooo! Träffade faktiskt henne på stan igår och då var det hennes sista dag som omyndig. Grattis min oemotståndliga favoritLouise <3<3

Dessutom fyllde Bisse år igår (ni förstår att februari ruinerar mig)!! Nästa år ska vi skaka rumpan då vi båda blir lika gamla som alla andra <3

Igår var det staden i några timmar. Sen åkte min syster till Trysil för att åka skidor i en vecka och jag och Calle avslutade dagen med en promenix runt i exotiska Gt.

Idag blir det tårtkalas hos Louise och detta ser vi fram emot!

Fredag - dans

Kollade dansen igen. Hade jag vetat att jag skulle göra det så hade jag tagit med mig kameran. Det var minst lika bra den här gången! Nu blev det iaf en inspelning med mobilen så att ni stackare som inte går på Sture ändå får en liten upplevelse.


Torsdag - I am legend

Jag brukar gråta till filmer, men aldrig någonsin har jag gråtit såhär. Den här filmen är värd att ses, gott folk.

Friluftsdag idag som sagt. Vi spelade volleyboll och kom femma även om några tjejer försökte fuska sig till typ 10 poäng mot oss. Efter det bar det av till Max och SOM jag har längtat efter detta. Egentligen tål inte min ekonomi sådant, men jag kände att stunden var inne. Är dock (förlåt Jörg) fortfarande sur över att jag inte köpte jubileumsmålet där man fick större pommes, större dricka och glass till. Detta har stört mig lite hela dagen.
Efter Max åkte jag hem till Poss där vi färgade hennes hår, det blev väldigt ljust och fint. Sen åkte vi hem till mig och käkade hamburgare innan vi drog till stan för att kolla på bio.


I need proof before I dare to open this heart

Onsdag

Dagen idag började med en historialektion och ett läxförhör som jag sedan hittade i min väska, alltså hade jag glömt lämna in det. Bra gjort.
Sen blev det till att kolla på danstreorna i bergman där de.. dansade. Jag vet inte vilket ögonblick som var finast; när Albin grät eller när dom dansade till ain't no sunshine. Då grät jag. MIhihi.

Efter det blev det mat och många potatisar. Sen gick vi in till staden och kollade lite kläder på h&m och nu är jag hemma. Träning ikväll så nu ska jag kolla på Harry Potter och sova hela eftermiddagen. Imorgon är det friluftsdag! Då blir det volleyboll och sen kanske ullred på eftermiddagen. Får se detta alltså. Mmmm.

Tisdag

Idag diskuterade vi kvinnligt och manligt ledarskap på lektionen. Det blev inte bara en diskussion om ledarskap utan män och kvinnor i övrigt också. Jag kände att jag skulle hålla käften, så jag gjorde det. Filmen visar efterskalvet så att säga. Den värsta diskussionen har lagt sig.


Måndag - igen

Sitter här i all min ensamhet och lyssnar på mig själv när jag andas. Borde egentligen plugga tyska eftersom vi har grammatikprov imorgon. Frågan är ju egentligen om någon levande själ på denna planet förstår sig på den tyska grammtiken. Om tyskarna själva inte behärskar den, hur ska vi kunna göra det då?

Träning ikväll. Gut. Smarrigt.
Längtar till Malta nu också. 12 dagar eller något är det väl kvar. Ska bli skönt att komma iväg lite känner jag. Inte alltför ofta man får chansen att vara med familjen heller. Det blir finfint. Sen fyra veckor efter det blir det Österrike också, det blir finemang! Hoppas det blir Barcelona också.. Jag är en människa på resande fot.

Måndag

Så var man tillbaka i skolan igen efter en otrolig helg.
Slocknade mellan 8 och halv 9 igår och det var väldigt välbehövligt. Tyvärr var jag ändå inte pigg när klockan ringde imorse. Incidenter från helgen har dessutom spridit sig och vissa utnyttjar detta på ett brutalt sätt.

Den här våren ska jag spara en massa pengar så att jag kan åka till Barcelona i juni med mina vapendragare. Därför ska jag försöka att inte lägga så mycket pengar på mat (max, pizza osv.) för att spara dom till sommaren. Får se hur detta ska gå alltså.

På torsdag är det friluftsdag och förmodligen blir det Hestra.. vet inte riktigt om jag känner för det dock. Bara en backe öppen, plusgrader, nästan ingen snö.. Nej jag vet inte alltså. Jag ska ju faktiskt till Österrike på påsklovet så man kanske ska spara skidåkningen till då? Dessutom fick vi höra idag att man skulle betalat resan till Björn förra veckan. Detta har ingen av oss ledarskapare gjort så vi får väl se om vi får åka med. Annars blir det nog Ullared för hela slanten (bra början på min "sparsamma" period).

Söndag

Gårdagen alltså. Ojoj. Riktigt kul trots att det inte var riktigt så mycket folk som vi trott skulle vara där.
Innan partyt var Tesse här. Vi fixade hennes hår i x antal timmar och sen satt vi på min toalett och kollade love actually och drack te. Myspys. Vid halv 8 begav vi oss sen mot den stora festen och det var inte mycket folk där när vi kom. Det tog en evighet innan vi fick mat men det funkade ändå.
I natt sov Tesse, Persson och Bisse och jag kan säga att det luktar riktigt illa i mitt rum. Jag försöker vädra ut det men det funkar inte riktigt. Vi sov väl 4 timmar innan vi satte på OC och sen kollade vi på det tills nu typ.

Lördag (jag har ju inte så bra rubriker jag heller)

Gick upp kl 6 imorse för att jobba. Kom hem vid halv 10 då jag gick och la mig igen och har precis vaknat. Inte så lång arbetsdag direkt, men pengar är pengar och pengar behövs.
Om typ en timma kommer Tesse hit. Vi ska leka hela eftermiddagen innan vi beger oss till Folkets hus för att fira Emily, Jakob och Hanna hela natten lång. Det blir grymt.