Onsdag

Hemtentan är inlämnad, svenskan är redovisad och nu är det valborg. Det ska bli skojsigt!
På lördag är det Liseberg för den som vill hänga med, det blir nice.

Måndag

jag vill sova :(

Lördag

Ställde klockan på 6.15 idag för att dra mig upp och jobba. Måste sluta jobba både lördag och söndag på helgerna.. inte bra. Fast bra med pengar iofs. För en gångs skull känner jag att jag faktiskt har råd med liseberg på lördag och det är en härlig känsla som jag aldrig känt innan. Dessutom är pengarna till Lloret de Mar intjänade. TOPPEN!

Jobbade 7.30-13.30 idag. Sen bar det av till Frösakull och vara lekledare på Elins kalas, mucho trevligt. Småbarn är jobbiga -.-

Igår spelade jag först match för att sen åka hem och skriva lite på hemtentan. Matchen ska vi inte prata om och att man spenderar fredag- + lördagkväll hemma för att plugga är inte heller mycket att hurra för.
Nästa vecka blir det iaf fyra lediga dagar och bara jobb en dag. Alltid en början.

Nu blir det hemtenta resten av kvällen.


Torsdag

SP06L: Bara så ni vet; fem dagar kvar tillhemtentan ska in.
Räknade precis ut detta, alldeles själv.

Onsdag

Matte tycker vi inte om. Jobbat typ 20 sidor sen i måndags så siffrorna snurrar lite i huvudet. Fattar dock inte exponentialfunktioner och andragradsfunktioner. Men tycker att jag borde klara mig ganska bra ändå... kanske.. Får fråga någon imorgon om det och se om jag lär mig lite i sista minuten.

Igår var vi i Ullared och det var knappt något folk där alls. Asnajs. Köpte bara småpolck, som vanligt.

Helgen ser ut ungefär såhär:
Fredag: Skola 12.50-15.20, Match 19.00
Lördag: Jobb 8-13, plugga resten av kvällen
Söndag: Jobb 8-13, Tk 16.30

Nu ska jag träna.

Söndag

Ingen rolig dag.
Gick upp 5.45 (!) för att ta mig till jobbet. Jobbade 6 timmar och det var den värsta dagen i mitt icke vuxna liv. Fy sören. Vi hade cirkus 200 gäster och i stort sett ingenting att servera eftersom ingen köpt in något. Samtidigt som gästerna klagade mer och mer sprang vi till Hemköp för att inhandla 700 ägg och 3000 liter youghurt. Vi sprang som djur och svettades, men ändå klagade folk och var inte nöjda. Vad gör man? Både jag och Jessica kände för att gråta samtidigt som Emily försökte övertyga en gäst om att hon inte heller var det minsta glad över att äggröran var slut. Han trodde henne inte. Ofta vi tyckte det var kul.

Vid 11 hade nästan alla gäster gått och vi kunde påbörja städningen. Det tog mig 2 timmar att torka borden, dammsuga och våttorka. Sen var jag trött och halvtjurig så jag gick.
Blev upphämtad av Jöns o co och det var dags för seriepremiär!
Matchen slutade tyvärr 2-2 efter att vi ägde andra halvlek. Lite småtråkigt med en sen kvittering, men det är sånt som händer.

Fick pizza när jag kom hem och det lyfte mitt humör lite. Blev dock ledsen igen när jag som vanligt insåg att en pizza inte är tillräckligt för att mätta en hungrig Mimmi.

Ska plugga lite nu och sen försöka glömma den här dagen så snart som möjligt. Blä.

Lördag

Mitt schema ser inte så bra ut nu alltså.
Var hos Alex igår, mucho trevligt. Började dock kvällen med att baka en tårta till honom hos Emily för att sedan dra oss till Josefin. Efter det bar det vidare till Alex där jag stannade till halv 2.
Sov sen 4 timmar innan jag vaknade kl 6 och inte kunde somna om.
Jobbade 9.45-16.15.

Imorgon är det jobb 7-13 ungefär, sen match mot VR-08.
Efter det bär det hem för att göra alla sortes läxor, inlämningar samt redovisningar innan man får sova.

Torsdag

Det blir inte mycket plugga gjort dessa dagar alltså. Borde egentligen ta tag i matten, ledarskapen, svenskan, tyskan, hemtentan, teckenspråket osv. Men.. palla.. Det får bli Harry Potter istället.

Kan meddela att det idag bara är 63 dagar kvar till Lloret de Mar och ekonomin ser ljus ut då Maria ringde nu och gav mig ytterliggare två jobbdagar nästa helg. Vilket innebär att jag jobbar lördag och söndag den här helgen och lördag och söndag nästa helg. Vi gillar pengar. Fritid är ju inte heller helt fel, men är iaf ledig imorgon så får sova ut lite då.
På söndag börjar jag kl 7 och kommer hem vid 18 kanske, eftersom vi har match direkt efter.

Imorgon blir det tårtbak hos Emily och sen vidare till Alex som firar sin artonde födelsedag!


Alltså, kolla in detta:
http://www.skrattnet.se/kategorier/index.php?cat=3#sub1
"De barnen, de barnen.."




tönt, töntig
Tönt och töntig är belagda från Skåne, Blekinge, Halland och Småland. Enligt uppgift finns tönt även i Danmark. För att bestämma ursprungsområdet krävs en grundligare undersökning. Betydelsen är 'fjant, tok, intellektuellt något efterbliven person' o.d. I Halland finns enstaka belägg på tönte som kan ha betydelsen 'liten pojke'. Detsamma gäller för tunte i Småland. Motsvarande feminina betydelser finns hos de feminina formerna tönta och tunta i Skåne, Småland och Halland.

Viva la vida

1. "Life in Technicolor"
2. "Cemeteries of London"
3. "Lost!"
4. "42"
5. "Lovers in Japan"/"Reign of Love"
6. "Yes"
7. "Viva La Vida"
8. "Violet Hill"
9. "Strawberry Swing"
10. "Death and All His Friends"
* "The Escapist" (hidden track)[9]

Other songs that may be released before the album or on singles:

* "Leftrightleftrightleft"
* "Poppy Fields"
* "Prospekt's March"
* "Famous Old Painters"
* "Glass of Water"
* "Rainy Day"
* "Chinese Sleep Chant"
* "Postcards from Far Away"
* "Lukas"
* "The Goldrush"
* "Now My Feet Won't Touch the Ground"

Tisdag

15/4 Idioti på hög nivå
Vi hade ikväll ett gyllende tillfälle att visa SvFF och SEF precis hur vi vill ha det.

Det gick åt helvete, eftersom vissa valde att uppträda som idioter.

Visst, Lollo är en pajas och golbög, lika så Erkan Zengin men det spelar ingen roll.

Vi hoppas att ni som avbröt matchen fattar vad ni just gjorde. Ni förstörde allt vi försökte göra för er, för oss och för alla andra som någonsin stått på en ståplatsläktare och tittat på AIK.

INGEN tyckte att det som hände var ok, förutom ni som kastade grejerna. Att bajenklacken sköt fyrverkerier på vår målvakt utan att domaren ens reagerade är skandalöst och vi förväntar oss att Stefan Johannesson får en beordrad "Time out" likt Åke Andreasson förra året.
Men det är inte en anledning till att föstöra för AIK.


Black Army-Stockholm

Måndag

Ett år. -Jag har glömt hur det känns.

Söndag

Mysko helg har det varit.
En helg jag egentligen inte kommer anstränga mig att komma ihåg. Fast den blev bättre nu. Ah ni hajjar. Btw, vem var det i helgen som störde sig på att jag säger "hajjar"? Jag kan inte komma på vem det var.
Sven och hans fru känner jag lite just nu. Jag ska lägga om mina helgvanor, helt klart. Allt blir inte bra.

Spelade match mot Simlångsdalen idag. Vi vann med 10-0 och nu har jag ont i foten.
Imorgon blir det skola och sen ta ett lååååångt snack med Emily. Vi hade inte så mycket tid till det i fredags så att säga. Alltså. Näe. Skulle kunna skriva en massa här. Men nej. Bara så ni vet; andra helgvanor.


Lördag

Så sitter man här, glad och pigg. Oerhört inte.
Känner inte alls för att parta ikväll egentligen. Ska bli gott med mat iaf, sen får vi se hur det blir.
Imorgon ska det jobbas 8-15 för att tjäna in några hundralappar och sen spelas det match på Tranevall kl 16. Ska bli kul och se hur det går med tanke på dagens lagfest.

Ps. Jag saknar Wilton Figueiredo.

Onsdag

Ah, det har varit en fin dag idag.
Föräldrarmötet gick snabbt och bra igår. Som tur var så slapp jag spela teater. Mor och far var nöjda iaf.
På matrasten idag så lärde Karin mig och Tesse oss att göra masken och VI KLARADE DET! Woho. Vänta till helgen bara så får ni se ;) Fy sören.
När jag kom hem idag så väntade ett kort på min säng från bästaste Jesper (som för övrigt kom hem idag efter tre förhoppningsvis usla veckor i Thailandet). Efter en halvtimmes vridande på kortet så lyckades jag uttyda första meningen; "Hej din gamla disktrasa!". Jag blev iaf glad för Halmstad är inte lika jobbigt utan dig Jesper.

Nu är jag nyduschad och fräsch eftersom jag har tränat så det blir väl sängen för mig nu. Imorgon ska jag leka med Poss och jag får väl ta tillfället i akt och visa min nya talang.

Kyss och bensmek.

Tisdag

katarsis

Söndag

Hej och hå, kämpa på.
Trevligt igår också. Skulle ta bussen hem med Quist 00.50, men det visade sig att den gick 00.30 så vi började gå hem. I ringenäs gav jag upp och ringde pappa som kom och hämtade oss. I natt sov jag riktigt gott och det behövdes.
Nu blir det match mot Sperlingsholm och vi vinner som vanligt mot dom hoppas jag ;) Dessutom spelas matchen på gräs och det blir skoj!

Lördag

Hej och hå.
Gårdagen var ännu en kväll att minnas. Det var en lång dag, men det slutade iaf med att vi käkar nudlar och spelar "med andra ord". Sen kom Albon och Tim för att hälsa på, eller något. Mucho trevligt.
Ikväll blir det partyparty i Frösakull. Ses där.



I think we were right but we did it wrong

Fredag

Jag vill bara säga hej hoppas ni mår  bra puss.

Tisdag

Vaknade kl 12 idag och har tillbringat tid tillsammans med Mr Freud och hans vapendragare sen dess. Känner ändå att jag fått mycket gjort och det var längesen jag kände så.
Får se om det blir skola imorgon. Skulle vara skönt att vara hemma en dag till. Inte för att jag känner mig speciellt sjukt, utan för att det är skönt. Mihihi.

Helgen är fullproppad av roliga saker att göra så den blir iaf inte tråkig. Nu ska jag dra mig mot min mjuka säng för att dejta en bra film.



Det går månader utan att du bryr dig,
det har gått ett år och jag är fortfarande fast.
Undrar du någonsin var jag är?