livet är en dans

Allt skolarbete är klart, vilket innebär att jag inte har något som helst gymnasieplugg kvar. Helt okej alltså!
Igår valde jag och persson att fira detta genom att först äta grillat hemma hos henne för att sedan sätta oss på idas uteservering i några timmar. Livet var underbart och vi njöt av varje sekund.
Jag fick med mig en albin hem vid 10 och sen sov vi sött här.
Idag har vi lagat mat, solat och bara tjockat oss i soffan. Livet är gött, som sagt.
Imorgon är det bal, kan inte riktigt fatta det. Jag tror att det kommer bli en av de bästa kvällarna/nätterna någonsin!

fyra dagar

Nu är det fyra dagar kvar i skolan till betygen sätts och fyra saker kvar att göra.
-Tal, svenska c
- Skapande svenska, svenska c
- Megaexamination, filosofi a
- Hemtenta, Nk b

Sen är det över för all framtid! Nästan iaf.. Orkar inte ens tänka tanken på att sätta mig i skolbänken igen just nu. Det känns som att nästa vecka kommer bli en sån vecka då vi orkar diskutera just framtiden.
Bal om sex dagar!

fredag i stockholm

Igår var vi som sagt på match och det var hur bra som helst!
Vi slapp se en förlust också vilket var väldigt skönt.
Efter matchen åkte vi till gröna lund där vi fick gå in gratis eftersom vakten också var AIKare (han noterade våra tröjor). Han kallade oss för sina VIPgäster och tack vare det sparade vi 140 kr. Tummen upp!

Idag träffade jag Sara en stund. Vi fikade och pratade sönder våra käkar, typ. Tesse sprang in på fiket några gånger och visade sig och sitt röda öga också.
Snart ska vi börja städa upp lite här för att sedan göra oss iordning och inta storstaden. Vi ska förhoppningsvis lyckas träffa Ia som jag inte träffat på ett bra tag så det kan bli kul :)

Här får ni lite smakprover på hur bra vi har det här!


storstaden

Sitter nu i tesses morbrors lägenhet och bara chillar. Resten av klassen vinkade vi av vid halv sex då de började sin färd mot halmstad. Vi däremot blev kvar och ska nu ut och äta för att sedan sova, TIDIGT.
Imorgon blir det match på råsunda så livet leker!
Dagarna här med klassen har varit jätteroliga och det blir ett grymt minne.
Nu ska vi käka och eftersom vi inte kunde komma överens om vi skulle dra till mcd eller bk så beslutade vi att vi ska dela på oss! Smart va? Socialt.

tummen upp

Nu börjar det strykas saker från min lista här alltså. Har sedan igår blivit av med fyra (!) saker! Imorgon ska hemtentan i nk skrivas så att jag förhoppningsvis kan stryka den också innan stockholm, som nu bara är fyra dagar bort.
Hoppas Hitler godkänner min bokreflektion som bara är på tre sidor.. Man vet aldrig.

I helgen blir det nog mest till att ta det lugnt. Inget jobb nu heller, blir man frustrerad eller vad? Ska nog skriva till henne imorgon och fråga om jag ens har kvar mitt jobb. På måndag blir det stockholm!
Just det, fick min födelsedagspresent av Tesse idag också. En biljett till AIK-Elfsborg på torsdag! Fettttt


HBK - AIK 2007

fina tider

2009-01-07
"Skolan börjar imorgon och nu ska det njutas av den sista terminen! Inget gnäll om hur mycket vi har eller så, utan nu blir det bara att tuffa på. Det är nu allt händer!"

Ibland får jag till det!

nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division

Förstår ni att vi tar studenten om fem veckor?
Fem veckor, det är ingenting.
När jag om sex veckor sitter och läser igenom min blogg
och läser det här så kommer jag skratta gott
och undra vart tiden tog vägen.

camp kubb

I helgen var vi några stycken som tillbringade de ljuva sommardagarna ute i skogen i Lowwes stuga. Riktigt skoj var det faktiskt. Vi spelade kubb typ hundra gånger och vi vann två av tre dagar även om killarna vägrar erkänna detta. Vi badade även i ett bad som var i deras altan, riktigt najs. Badade i sjön gjorde vi också en snabbis.
Helgen var perfekt eftersom man kunde glömma bort alla måsten och sånt som borde göras. Dock sköljde detta över mig på söndagen och då ville man bara hem och rätta till det. Riktigt bra helg var det iaf!

Den här veckan är ganska chill vad gäller lektioner men jag tar all överbliven tid till att sitta här och skriva antingen projektarbete eller filosofireflektion. Psykologireflektionerna hade iofs behövts skrivas också.

Btw, imorgon har jag och busalbin varit tillsammans i tre månader!