Söndag

Jag blev inspirerad av Biss att bara skriva ett inlägg för att visa att jag lever... Även om det är 50/50 för jag är genomsjuk verkligen. Kom hem i torsdags och sen dess har jag sovit stort sett konstant. När jag vaknade kl 15 i igår räknade jag ut att jag endast varit vaken 9 timmar sen vi kom hem i torsdags (Y). Det kanske är vårterminens sömnbrist som tar igen sig nu, vilket skulle vara helt förståeligt.
Imorgon börjar jag jobba.. Hej och hå. Nu var semestern slut. Men vet ni? Nu jobbar jag på energin som jag får av tanken av att vi gör en likadan resa nästa år!

Söndag

ännu en gang föll jag och tess för trycket, daliga som vi är. De andra tva sover sa sött men nu ska vi upp och väcka dom för att sen ga och kolla fotboll nagonstans. Sen ska vi leka med svenskarna pa vart hotell som tyvärr aker hem imorgon. Vi däremot har fyra kvällar kvar av den bästa semestern genom alla tider.



Världens bästa tjejer <3


Lördag

Sitter med Tess pa hotellet och nerdar oss vid datorerna lite. Dagen idag har varit skum men har mest umgatts med Tesse eftersom vi kom hem kl 6 imorse och har inte sovit en minut den här natten. Ska dra upp pa rummet snart och ta en powernap. 

Vi har helt sjukt kul och vi dansar hela nätterna! Tror dock att det är Tyskland vi har hamnat i eftersom 99% av folket här är just tyskar. Igar träffade vi de första svenskarna och vi firade midsommar med dom genom att dansa runt en dusch pa stranden mitt i natten.

Vi har sa SJUKT skoj, det gar inte att förklara i ord. Jag vill aldrig härifran. Sorry rob, men du far komma hit och hälsa pa Bisse istället.

Det har hänt sa mycket skoj men nu far det vara nog för idag eftersom sängen kallar.
Mina brudar är bäst, jag älskar er <3

Onsdag

Nu är jag hemma igen efter några riktigt fina campingdagar på nyhem. Håller på att packa om väskan i racerfart eftersom vi åker till Barcelona (!) imorgonbitti. Blir riktigt najs.

Veckan har innehållit många roliga saker. Vi kollade fotbollen på storbild i lördags, mindre skoj slut då jag avreagerade mig genom att gråta i Krooks knä. Vi hade ett roliga historier-battle i husvagnen i söndags natt, får inte heller glömmas. Sen fann jag en av mina internetvänner under helgen också, det blev efter många om och men en lite pinsam historia som jag inte alls skötte själv.

Nu är det match igen och sen sova, sen blir det sol!

Onsdag

Här sitter man en onsdagkväll och kollar oc, som jag gjort sen skolan slutade i stort sett. Jag har endast sovit och kollat oc.  Skulle egentligen kollat skolavslutningen på gt idag men dissade väckarklockan vid 9 och somnade om.
Resten av halmstads befolkning är ju på hultsfred och den som inte är där är på skrivarkurs. Kul liv jag har.
Ska utforska stan imorgon med min syster iaf, alltid någon att umgås med.

Sverige - Grekland igår var fett fett fett. Såg matchen hemma.. i soffan.. med min familj. På matchen på lördag blir det nog bättre drag, ska se den i ett enormt tält tillsammans med några andra tusen människor. Helnajs.


Lördag




Onsdag

Idag har vi fått sommarlov och som vi förtjänar detta.
Igår var vi på stranden med delar av klassen där vi spelade brännboll, grillade, badade m.m. Mycket mysigt! Jag fick mig ett ofrivilligt dopp men det gjorde inte så mycket eftersom vattnet var lika varmt som solen, ungefär.

Imorgon åks det till Borås för att fira de glada studenterna. Wehey.

Måndag