'cause I don't shine if you don't shine

Idag ställde jag kl på 10 eftersom jag ville upp och duscha och skit. Nu sitter jag här nyduschad och tittar på klockan på mobilen och VAD är den? JO; 9.32. Min väckarklocka går alltså en timma fel! Så nu sitter jag här och min buss går om 2½ timma. Skoj...

Dessutom har pappa köpt en radiostyrd bil som åker omkring där nere. Vågar inte gå ner för trappan längre.

Hela vårt vardagsrumsgolv är numera upprivet också och så står det en fläkt någonstans som låter mycket. Där ska den stå i fyra veckor och blåsa torrt vårat hus.

förändringens vindar

Jag har funderat på om jag ska sätta lösenord på min blogg så att den kan bl lite mer ocensurerad, hehe.
Jag tror många vill dela mitt riktiga liv med mig och inte bara de fina stunderna där solen skakar hand med åskan.
NEJ nu blir det andra bullar.
Ni få små stackare som läser min blogg kan ju fråga snällt om det kommande lösenordet så får vi se vad jag säger om det. Kort sagt; Vi får se om ni förtjänar att bli en del av mitt ocensureade liv!

.......

ICA, Halmstad

Två tjejer ~20 står vid mejeridisken och inhandlar varor till vad som verkar bli en tacokväll.
Tjej 1: Alltså kolla på det här!
Hon plockar en 2dl crème fraîche från hyllan och pekar på etiketten.
Tjej 2: Vadå?
Tjej 1: Kolla, 30% fett! Det är ju jättemycket!
Tjej 2: Ja fy, men vi måste ju ha crème fraîche. Vad ska vi göra?
Båda står tysta en stund och ser förkrossade ut när den ena tjejen ser något på hyllan och skiner upp som en sol.
Tjej 1: Kolla! Den burken är på 5dl!
Tjej 2: Ja vadåra?
Tjej 1: Men fattar du inte? Om vi köper 5dl-burken istället för 2dl-burken så är det ju 30% fett utspätt på en större yta.
Tjej 2: Men åh det är ju klart. Fan va bra vi är!
Och så traskar de vidare i butiken.



Det här låter som jag och Biss, typ.

MEN TJA

Jag är grym tycker jag, för jag jobbade med mitt projektarbete i tre timmar i fredags. Eller iaf två...
Imorgon slutar jag 9.20, hehe. Precis som resten av måndagarna den här terminen, WOHOOO.

Hade tjockistema hos tesse i fredags och det var.... tjockt.. Jag och joanna försökte slå tesse i guitarhero, men förgäves.
Min twilight-bok är snart slut, tråkigt nog. Funderar på att inte skaffa den andra boken. Jag behöver istället läsa 1984. Får belöna mig med att köpa andra boken när jag läst ut den!


allting är som vanligt, men inget är som förr.

skitväder

Hade idrott idag för första gången sen i oktober tror jag. Har aldrig aldrig aldrig känt kroppen säga så mycket nej som idag, haha. Trots detta gck det ganska bra och jag fick äntligen svettas lite. Nu väntar bara min comeback i fotbollen också.

Fick hem min twilight-bok idag som jag beställt från internet. Fick igår veta av Joanna att den finns att köpa på hemköp vid sture vilket tvingade mig till ett mindre aggressivt utbrott.
På tal om igår så tillbringade jag nio timmar med att plugga körkort. Halkan är numera avklarad och det är också en teorilektion där vi i stort sett fick lära oss högerregeln och att vi inte skulle börja tänka på halkan (hehe).

Vädret idag är verkligen SKIT. Jag blir arg bara jag tänker på det. Seriöst, det borde vara olagligt att ha sånt skitväder jämt. Just därför har jag nästan hela eftermiddagen letat runt efter lite härliga resor och även mina föräldrar verkar på detta så vi får hoppas att det blir någonting på sportlovet eller påsklovet.


twilight

Ja nu har även jag sett twilight och ja, jag är kär, kär i den perfekta kärleken. Det är precis så kärlek ska vara! Jag blir helt galen. Ska bränna ut den nu och se den igen ikväll. Jag får abstinens. Lite farligt dock att leva sig bort i en fantasivärld, för jag kommer ju knappast någonsin bli kär i en vampyr.. iaf inte en riktig.





I LOOOOVE IT

natten går tunga fjät

Första körlektionen avklarad idag. Askalas! Halkan är bokad också så nu är det bara att vänta på den stora dagen.
Skolan börjar imorgon och nu ska det njutas av den sista terminen! Inget gnäll om hur mycket vi har eller så, utan nu blir det bara att tuffa på. Det är nu allt händer!

godnatt

Jag är HEMSKT ledsen men jag jobbar bara hela lovet. Skoj va? Nä jag jobbar inte hela lovet men om någon hade sagt till mig att de sista sju dagarna på lovet skulle vara sovmorgonsfria så hade jag nog hoppat från slottsbron. Nu ska jag ställa klockan för att sedan sooooova.

2009

Det känns konstigt att lämna 2008 bakom sig. Året var nog det roligaste, jobbigaste, konstigaste hittills. Men något säger mig att 2009 kommer bli ett speciellt år, som tesse säger; det kommer bli förändringens år!
Om inte annat så talade min och tesses nyårskram kl 00.00 om vilket superbra år det här kommer bli och vi kommer att få uppleva det tillsammans!
Framför allt väntar studenten. Sen har vi också balen, coldplay, lloret de mar, usa, 18-årsdagen och förmodligen en massa överaskningar!
Puss på er och tack för att ni var en del av mitt 2008 <3