look how they shine for you

Igår tillbringade jag hela dagen tillsammans med mina kära föräldrar. Vi tog oss till Köpenhamn där vi aktade oss för att inte bli påkörda av cyklister samt käkade kinesisk pizzabuffé.
För en gångs skull var det faktiskt jag som tog tag i shoppingen och köpte en scarf, men mamma kontarde snabbt genom att köpa en hon också. Jag vann dock eftersom jag senare också köpte en tröja, här händer det  grejer ser ni!
Idag jobabde jag i sex timmar och det var asjobbigt eftersom folket bara var dumma i huvudet.
Seriöst, finns det inte en människa i den här världen som får lära sig att man ska stå i kö? Eller att när man köat i tio minuter SKA ha bestämt sig för vad man vill ha för glass?! Helt galen blir jag.

I used to rule the world

Igår var det först jobb i några timmar och sen drog jag mig till Per där vi lagade asgod mat (fläskfilé med pommes). Efter det bestämde vi oss för att gå till haprlinge, men sen kom bussen och där satt några välkända ansikten så vi tog den istället.
Väl i harplinge bjöds det på hög musik, mat, dans och trevligt sällskap!
Natten blev lång och den slutade hemma i perssons föräldrars dubbelsäng.


Nu är äntligen Tesse hemma igen och imorgon ska vi fira detta genom att käka oss aaaaaaaaasmätta på blue thai! (Men det får ni inte säga till någon för det finns tydligen folk som tycker att vi äter mycket :O!)




and I will try to fix you

Här sitter jag med ett svenskaarbete som nästan är klart. Ska bara leta upp lite mer att skriva om det kommunistiska manifestet och eftersom wikipedias utbud är ytterst tunnt så får jag väl hitta på något själv.
Annars hade jag nkprov idag. Helt sjukt vad jag är dålig på naturkunskap... Vad ska man göra åt det liksom?
Fick även hem ett paket från hallandstrafiken där de skickat med ett presentkort på 100 kr samt en ficklampa (?). Hur tänkte dom då? Okej att  man får presentkort i ersättning för sjukt försenade bussar, men en ficklampa?
Imorgon blir det kort skoldag till kl 11 som vanligt, sen ska jag och Per göra ett nytt försök att kolla på Gökboet utan att somna. Önska oss lycka till!

inget nytt under solen

Jag har kommit på att apelsinjuice är sjukt gott. Tyckte inte speciellt mycket om det innan, men på senare tid häller jag bara i mig glas efter glas. Ungefär som äggulorna jag drack igår, brr.
Imorgon är det naturkunskapsprov och examination i filosofi som gäller. Inte det lättaste.

once upon a time

Once upon a time in a far away kingdom, princesses lived happily with their prince charmings. In the countryside a evil witch groaned in disapproval. Her name was Madam Mim.

One day she came up with a plan, soo cruel that parents for years after would come to use it as a bedtime story for their naughty children. Mim sent out her different bewinged creatures to fetch the princes.

As the princes all arrived to her cottage they found a lovely woman with floating golden hair. She seemed so harmless, innocent and naive. Instantly they all fell in love.

After all being set under her spell and given an vow to always love her, and only her. She locked them all in, but not into a owen or a prisoner, no. Dreadful as she were she put them in her heart of diamond. A pulsing roch with no way to get out.


That is the story about the evil madam mim that stole all the princes from the godhearted princesses.

The end



Ja detta är då tydligen en berättelse om mig som Poss har skrivit. Själv vill jag påstå att det inte ligger någon som helst sanning i den, men man får väl  helt enkelt göra sin egen bedömning.

so come over just be patient and don’t worry

Den här helgen har jag tillbringat alldeles för många timmar på mitt jobb då jag först jobbade 7 timmar igår och sen aldrig åkte hem innan personalfesten, för att sen idag jobba ytterliggare 7 timmar.
Trött som ett as är jag idag.
Fick sms från tesse igår om hennes känslor för spanien. Fy sören. Bara 8 månader kvar brudar!

bus

Just nu har vi personalfest på busfabriken och det är hur roligt som helst! Alla är helt galna. Nyss stod vi på bänken och dansade... Den som fattas här är ju helt klart Tesse, men hon verkar ha det rätt bra ändå.
Imorgon blir det jobb hela dagen igen sen får vi se om jag orkar plugga.
Ciao!

and we dream of making our escape

Nu är filosofin klar vilket betyder att jag kan kryssa för ännu en sak på min lista av saker som ska göras.
Det är inte det lättaste ämnet att skriva om, det kan jag ju säga. Alla dessa konstiga ord och begrepp blir bara till en enda röra i mitt redan röriga huvud.
Imorgon står det bara svenska på schemat och sen slutar vi kl 11. Fredagar är underbara!
Helgen bjuder till jobb jobb jobb och plugg plugg plugg då jag har bestämt mig för att se höstlovet som en nystart. Kan inte påstå att den här terminen började speciellt bra med en massa inlämningar som jag struntat i. Nej, efter lovet blir det andra bullar! Såhär kan det inte fortsätta.
Svenskan ska göras nu först och främst. Den skulle varit inne för fyra veckor sen, så kämpa på!

På lördag åker också min tönt tess till spanien, UTAN MIG?! :(
Hon har iaf lovat att hälsa mitt favoritland att jag snart kommer ner jag också :)

every door I ever tried was locked

Måndag igen.
I fredgas körde vi gokart med laget och sen åkte jag och Per ut till Torup för att hälsa på våra vänner.
I lördags jobbade jag och i söndags jobbade jag. Hemskt spännande helg! Igår gjorde jag en läxa för att idaglämna in den i tid! Förmodligen första gången det här året. Jag är sjukt nöjd! Nu ska jag därför skriva på svenskan och idrotten.
Om några timmar ska jag träffa Per och då ska vi ut och springa en runda för att sen kolla på gökboet (som vi skulle gjort till idag egentligen).

mitt hjärta är ditt att förstöra

Torsdag igen. Veckorna går fort.
Normalt sett hade ju detta varit något bra. Men nu lider jag lite av samma sak som i slutet av tvåan. För mycket att göra och så lite tid. När vi skulle få somamrlov gick tiden alldeles för sjukt snabbt, för vi hade minst tusen saker som skulle göras. Just så känns det nu också. Egentligen har vi inte så hemskt mycket, det är bara puckomimmi som har skjutit upp allt som går att skjuta upp. Vill ni ha ett tips mina vänner? Gör inte det. Borde lämna in svenskan snart som skulle varit inne för tre veckor sen.

I tisdags var jag hos Biss och myste. Vi kollade one tree hill och gjorde våra goa tacoschips som vi gillar. Vi gjorde allt för att hålla tankarna från vad som hände några minuter från oss och Sanne kom och hjälpte oss en stund.
När vi sovit en timme ringer Rob och tycker att vi ska komma dit på efterfest med han, Albon och Fidde. Hade säkert varit hemskt trevligt, men inte just då. Nästa gång får det väl bli så, kanske.

Imorgon blir det avslutning med fotbollen istället för Robbans fest i Torup, vilket iofs är lite tråkigt. Men eftersom jag jobbar både lördag och söndag så är det nog bra att chilla lite. Nu blir det mycket jobb för mig det närmaste, för det behövs kära vänner!

honey you are a rock upon which I stand

Blev inget jobb igår eftersom det inte var något folk där, tydligen. Det suger, för jag har insett hur mycket pengar det här året komemr kosta. Istället tog jag och mamma en tur på stan för att sen åka hem och umgås lite med Per hos migg innan vi drog vidare till Oskarström. Jag, Per, Biss och Karinvar hos Tesse, utan Tesse. Fast hon kom sen. Tillsammans med Allek skärmde hon skiter ur mig när jag skulle gå ut på altanen.
Sen gick vi till folkets hus och hade hur kul som helst. Vi drog en sväng inom Pontus också innan vi landade i våra sängar vid 4.20. Jag ramlade tydligen ur sängen i natt också, inget jag märkte. Rätt sjukt ändå.

Nu har jag för en gångs skull tagit tag i mitt liv och skriver på litteraturhistorian. Den skulle varit inne för över två(?) veckor sedan. Ska belöna mig själv sen genom att gå till konsum och köpa ostbågar. Mums.

oh lets go back to the start

I dagar som dessa är det mycket snack om den kommande studentfesten. Mycket roligt.. eller inte. Det suger att man anordnar något för alla treor för att vi ska få ett roligt år, men att inte alla får vara med.
Som tur är har jag Bisse vid min sida, men är det någon studentfest mellan 9 februari och 7 mars så måste jag nog gå och amputera midjan eller något.
Jag och Biss ska nog hänga hos Melody istället, bättre än ingenting :) Ett bra sätt för oss att också vara schletna på onsdagen, även om jag börjar kl 13.

Imorgon skavi plocka upp vår nya bil på volvo, som för övrigt är en miljöbil. Pappa har tjatat om detta i flera veckor så ska bli skönt att han kan sluta med det nu.
På lördag ska jag jobba sen blir det fest i Oskarström! Jag, Biss och Per ska förfesta i Tesses hus utan Tesse. Det kan bli intressant.

Ps. Per kom på att vi är lediga på onsdag. Vilket innebär att jag är ledig både måndag och onsdag nästa vecka!