en fredag

Gårdagen var en rolig fredag. Började med att träna för att sen jobba och sedan dra mig till getinge där lite folk hade samlats hos madde. Vi drog oss därifrån ganska tidigt eftersom vi ville ha ett bord på ida's och det ryktades att det skulle vara mycket folk där. Jag, lowwe och didi åkte därför in och fixade detta samtidigt som vi sjöng högt till "när vi gräver guld i usa". På ida's var folk gröna och glada och det spelades irlänsk musik hela kvällen. Bra kväll!

Idag började jag dagen med att träna med persson kl 11.15 och det var ett minst sagt jobbigt pass. Jag vet två personer som kommer ha träningsvärk i magen imorgon. Efter det jobbade jag några timmar och nu är jag hemma för att sova och sedan är det bara att gå upp och öppna kiosken imorgon.
På torsdag åker jag till oschlo och då blir det mys hela helgen.






mountains to move

Jag tycker att jag har blivit riktigt duktig vad gäller mat och träning. Iaf idag. Eller ja, maten då. Träningen kommer imorgon.
Idag åt jag sallad med tomater (!), avokado och keso (det var visst inte keso, utan fetaost). Det var faktiskt lök i salladen också men den lyckades jag lite snyggt pilla bort. Jag tänker inte bli värsta hälsofreaket men man får ju vara öppen för förslag så att säga. Lite sallad har väl aldrig skadat någon. Förutom molly, hon mår dåligt av sallad. Kaninmat.

Här sitter jag och funderar på vad jag ska göra i framtiden. Jag kan också berätta att jag inte kommer fram till något. En sak är dock säker; halmstad är fint på sommaren men efter det blir det att ta till flykten.

something new

Idag har jag hunnit med en hel del. Började dagen med att åka en snabbis till bäckagård och sen vidare till tk för ett pass body pump. Åkte vidare med mamma till maxi och sen hem för att påbörja städningen. Har dammsugit hela huset och städat mitt rum noga, samt rensat ut garderoben. Nu är jag klar och mycket nöjd med mig själv! (Varför skulle jag annars skriva det på bloggen?)
Jag måste säga att detta var ett bra sätt att fördriva tiden på en ledig dag. Om tiden bara ville gå liiite fortare.


jag ska riva mina murar tills vi ser varann

Den senaste veckan har varit bäst! I lördags kom albin hem till mig från oslo och vi bara myste myste myste. I måndags åkte vi till göteborg och hade en väldigt mysig dag där även om vi var lite arga för att vi inte hittade. Det är inte lätt att köra bil i göteborg.
I torsdags åkte vi till göteborg igen, den här gången med persson för att hämta tesse och sara som kom från norge. Det var livat i bilen hem och vi hade kul!
Igår var vi några stycken hos alex, mycket bra!
Nu har albin åkt tillbaka igen efter en underbar vecka men jag är glad ändå för jag har världens bästa pojkvän.