vinter

Det är vinter i Tromsö och det märks.
Våran jul var perfekt (förutom att julmust saknades) och vi lagade svensk julskinka samt egna köttbullar. Trots att det var lite annorlunda så hade vi det väldigt bra.
Nyårshelgen tillbringades i Halmstad och Borås för att hälsa på nära och kära. Efter ett kort besök i Sverige åkte vi tillbaka hit och sen har tiden bara rullat på.
Albin jobbar på varje dag och har kvällsskift nästa vecka vilket innebär att vi förmodligen inte ses förrän på fredag eftersom vi går om varandra hela tiden. Själv har jag jobb iaf tis, ons och tors men förhoppningsvis måndag och fredag också.

I Sverige har jag länge letat efter bagels att köpa men aldrig hittat några. I okt/nov sprang jag på det inne på eurospar men det har aldrig blivit av att jag köpt det, förrän i fredgags. Så hela helgen har vi ätit rostade bagels med philadelphiaost och skinka. Sjukt gott!

Igår införskaffade vi oss dessutom varsitt gymkort på SATS. Det kostar ju lite pengar men vi hoppas att det ska vara värt det. Därför tog vi oss i kragen och åt en rejäl frukost i morse för att sedan dra dit. Det var ett stort och härligt ställe med trevlig personal. Riktigt fräscht också. Tror verkligen vi kommer trivas där! Dessutom fick vi 15% rabatt eftersom vi jobbar för Proffice.

Hade tänkt kolla på skidskytte nu men det går tydligen inte att se på tv. Förmodligen beror det på all snö som kommit det senaste dygnet. Hoppas innerligt att jag inte missar handbollen ikväll! Igår var det en riktigt bra match och jag hoppas på en minst lika bra ikväll.