halmstad 2010


Kommer det någonsin sluta snöa? Jag vet inte vart det är tänkt att all snö ska få plats men här kommer 2-3 dm till!

Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting

Just nu ligger jag i en del av perssons säng med min dator i knäet. Har tänkt sova tidigt eftersom jag imorgon ÄNTLIGEN ska börja träna igen. Mina muskler är idag obefintliga och det ska bli så skönt att få känna på riktigt hemsk träningsvärk efter månader av lathet.
Har blivit lite snurrig på senaste då jag lyckades med att ramla ur sängen i egypten och igår körde jag av vägen. Vad händer liksom? Skärpning.

borta bra men hemma bäst

Igår kom jag och persson hem från ett väldigt varmt egypten. Vi hade det bra hela veckan fram till ungefär sista dagen. Då råkade vi ut för magsjuka och spenderade ett bra tag på toaletten, ja vi låg där tills den gick sönder helt enkelt.
Förutom det sista tragiska dygnet så var veckan som sagt hur bra som helst! Det var ca 26-27 grader varmt hela veckan och det var perfekt. Vi solade, snorklade, åt, skrattade, skrattade och skrattade. En riktigt bra vecka med en riktigt bra vän!
Igår fick jag tillbringa lite tid tillsammans med albin eftersom han var hemma från norge. Vi fick äta vår vanliga "månadsmåltid" som består av schnitzel och pommes och det var ju väl det eftersom vi firade ett år för en vecka sedan. Mihi. Nu har han åkt tillbaka dock och jag saknar honom mycket mer än jag själv kan förstå.
Nu blir det tillbaka till jobbet och vardagen, men först lite OS!



hejdå sverige

Du är bäst, för du fick mig att le när jag mådde som sämst. Nu åker vi!


västkusten?