Tisdag

Jesper är bäst för han tog körkort igår! Woho! Dessutom hjälpte han mig med lite historia på bussen hem och sen käkade vi glass vid konsums parkering. Mucho trevligt. Jesper har tjatat om det här inlägget sen igår eftersom han tycker att det är mycket hedrande att stå nämd på min blogg.



På torsdag bär det av mot den kungliga huvudstaden för att spana på pappa när han springer 4.2 mil. Ska bli spännande.

Söndag




Jag saknar dig.

Lördag

Alltså, Coldplay spelar i barcelona den 17 juni. Vi är där den 19. Nästan bud på att ta någon buss ner två dagar tidigare och sova på en parkbänk.

Torsdag

Idag har jag gjort psykologiprov, fått mitt efterlängtade vg i matte b, fått vg på hemtentan och gjort två tyskaprov. Helt plötsligt släpper allting och då får man faktiskt fira med Max och Big B! Min nya man. Länge leve Max.

Igår var jag och Tesse på personalfest. Vi började med att spela kubb i parken för att sedan gå vidare till trottobar där vi käkade. Detta slutade med en slev i Tesses väska, en förvånad Jakob och en Tesse i min extrasäng. Vi satt och pluggade psykologi när Anneli inte gömde våra lappar eller Sara Lisa klagade på oss och sa att vi var alldeles för överambitiösa.
Imorse ställde vi klockan på 5, men kom upp vid 6 då vi kokade te och pluggade psykologi vid mitt matbord i en och en halv timme.

Nu ska jag sova en timma, sen ska jag tillbaka till skolan för att spana in Bisse på scenen.


Kubb i parken

Mat på trottobar

Häng på toan

Två toaletter i ett bås! Sjukt praktiskt.

We love max

Eddie får glädjespel när han kommer på att han aldrig mer kommer ha en mattelektion

Tisdag

Sitter här med psykologiboken och har faktiskt gjort det sen jag kom hem.
Min huvudvärk verkar inte bara ha drabbat mig utan även de flesta i min omgivning, den tar iaf död på mig. Mamma tycker att jag är ganska varm också. Feber? Vi får väl se. Tänk, om två veckor är det dan före dan.

Gick sturelöpet idag. Åkte till skolan när min enda lektion för dagen var slut. Intelligent. Fick mig iaf en najs promenad med Biss och Rob. Trevligt. Åkte sen in med dom till stan där vi käkade på mcd och träffade Sanne med sällskap.

Imorgon är det personalfest på trottobar! Woho!

Söndag

Igår när mamma väckte mig var det dags att åka till skåne med släkten för att fira mormor och morfar som varit gifta i 50 år. Detta gjorde vi genom att äta. Helt sjukt var det. Vi bara åt och åt och jag mådde så bra.
På kvällen drog jag hem till Biss och sen kom även Rob. Vi kollade Harry Potter och Rob sa faktiskt att han tyckte filmen var helt ok. Framsteg. Efter filmen var det mycket snack och lite verkstad så att säga.
Kl 4 insåg vi att vi var hungriga så vi (jag) stekte pommes till oss och sen blev det glass och skolkatalog.
Vi somade väl vid 05.30 och vaknade några få timmar senare. Mycket mysigt.

Imorgon slutar vi 10.40, wohooo!

Torsdag

Där ja. Inte mycket som händer här.
I måndags tog Pear körkort!

I tisdags var vi på studiebesök hos militären och vi hade så SJUKT roligt. Jag och Tesse deltog i "strid i bebyggelse" och där skulle vi spela förvirrade och chockade civila som störde militärerna när de skulle ta sig an terroristerna. Vi hade sjukt kul när vi klängde på dom, drog i deras kläder och ryggsäckar, sprang ifrån dom och var så jobbiga som möjligt. Vi lyckades irritera dom så mycket att vi fick höra "sitt ner, sitt still och håll käften!".
Sen blev tesse tagen som gisslan och terroristen brände henne på hakan och handen. Jag skrattar åt detta fortfarande.

I onsdags spelade vi match mot astrio och vi vann med 3-1! Jag fick även göra ett mål och det var skoj eftersom det inte händer en vänsterback varje dag :) Därför slapp jag för en gång skull bli utnämd till dagens kalkon utan fick kanonen istället. För intresserade så har vi en blogg; harplingedam.blogg.se.

Idag åkte jag hem till Poss och sen skulle vi tagit bussen vidare till mig men självklart missade vi som vanligt bussen från frösakull så vi bestämde oss för att gå till gt. Detta tog oss 1.5 timmar men det var mys! Från gt åkte vi sen till stan för att kolla bio. Mycket skojig film måste jag säga! (What happens in Vegas)

Imorgon blir det skola och sen grill hos Agnellet. Toppen!

Söndag

1. AIK VANN och detta gör mig så lycklig!

2. Coldplays andra singel 'viva la vida' är minst lika bra som 'violet hill' och de kommer till Ullevi nästa sommar! FETT!

AIK ♥
Coldplay ♥

Lördag

Varmt.
Igår spelade vi match mot DFK Hasko och det var varmt, men skoj. Vi vann äntligen och fick tre poäng med oss. Näjs.
Sen när jag kom hem vid 9 sa Quist att vi skulle kolla film. Vi åkte ner till Preem och när vi kom in ropade Becka: "Klockan är TVÅ minuter över 10!". Men vi fick vårt godis ändå.
Somnade som vanligt till filmen och när jag kom hem var det låst och folket var borta. Så jag satt på trappan tills de kom hem.

Fick mail från Coldplay idag och de avslutade såhär:
"ps - There's going to be a free show in Barcelona too. Look out for details on the website."

Onsdag

Hello sunshine.

Idag var det en ganska kort dag eftersom vi slapp psykologin. Slutade redan vid 12 och kunde därför åka hem och njuta lite av den stora gula bollen på himlen.
Kände att skolan funkade ganska bra, tills jag nyss upptäckte att det inte var tyskaboken som jag plockade ner i väskan idag, utan naturkunskapsboken. Vad gör man?
Förmodligen inget tyskaprov för mig imorgon då. Hatar att skjuta upp saker.
Annars går det ganska bra för en gångs skull. Fick VG på både matteprovet och engelskauppsatsen och MVG på svenskaföredraget. Näjs. Skönt att ha resultaten med sig. Kanske resulterar i lite extra motivation nu mot slutet. Det är ju faktiskt bara fyra veckor kvar.

Ikväll blir det träning och jag vet nog vad jag kommer få höra, tack vare Pear.


image162


Söndag

Igår var det Liseberg med lite gott folk. Det var mycket mysigt och vädret kunde nog inte varit bättre. Alla fick sig en snygg bränna i ansiktet och det är alltid lika vackert.
Dagens höjdpunkt var helt klart heliumballongen som Pear köpte när vi gick spökhuset (där Tesse fick näsblod för att hon var så rädd^^) och denna lekte vi med ett tag. Filmer kommer upp på facebook förr eller senare. Kanske även här.

Imorgon är det måndag igen och nu är det inte långt kvar till sommarlovet. Vädret har ju inte varit sent med att värma upp jorden och vi får hoppas att det håller i sig. Annars har vi ju alltid Barcelona, mihihi.

Efter skolan ska det spelas match mot Hylte och med tanke på att vi slog dom tre gånger förra året så hoppas jag innerligt att vi vinner imorgon också. Jag förstår bara inte varför vi spelar match på vardagarna.. Som om man inte hade nog att göra.
Den här veckan är det faktiskt bara nationella i matte och tyskaprov som ska göras. Dock ligger båda på torsdag, men sen är de över iaf.

Har faktiskt redan börjat läsa på psykologin. Det ni! Ska läsa iaf lite varje dag fram till provet. Detta resulterade i ännu mer färg i ansiktet, men det tackar vi inte nej till.

Nu blir det väl film eller något. Kul man kan ha en söndagkväll.



Här kommer en.


Fredag

Kul man kan ha en fredagkväll. Sitter här och kollade precis igenom hela bisses bilddagbok och det är många bilder kan jag berätta. Men har man inget bättre för dig så. Hoppas hon blir glad för mina 40 kommentarer.. då kan hon iaf inte klaga på att hon inte har något att göra. Men jag vill att du ska bli frisk <3

Valborg var skoj! Hoppas Rob uppskattade vår skönsång och mitt tal. Sen när alla skulle dra ut så fick jag dra hem, lagom skoj. Men men, hade kul iaf :) Tack alla inblandade!

Imorgon blir det Liseberg och det blir fett med skoj alltså.

Moahahha detta är kul. ^^