Onsdag

Idag har varit en bra dag. Vi har äntligen (efter många om och men) ätit kebab. Men att det har varit höst i typ ett halvår suger.
Jag har köpt kjol (Y) och strumpbyxor, så passa er nu.

Visst är jag duktig på att blogga?

Tisdag

Jag har fått jobb! Jag är hur glad som helst! Pengar har alltid varit ett litet problem i mitt liv och nu känns det som att alla problem löste sig på en gång, lite överdrivet såklart men jag kan leva på den känslan för stunden!
Nu ska jag ringa Oskar!

Tisdag

Nu är det tisdag och datakunskap ännu en gång och det är inte roligt den här gången heller. Men kan iaf sitta här och skriva ;)
Det är väldigt lugnt dessa veckor, har ett prov på fredag och två nästa vecka. Annars händer ingenting och det är hur skönt som helst. Förresten så får vi tillbaka våra JAG-arbeten på fredag och det är spännande. Jag vet vad jag fick på engelskan och svenskan och jag är nöjd med dem, nästan iaf.

Haha Robert sa precis: "Frida, jag fick ett osynligt diagram och det är inte riktigt bra...". Han är rolig den där.

Idag ska jag träffa Maria och det ska bli jättekul! Livet just nu känns mycket bra, kurvan går liksom åt rätt håll.

Måndag

Iiihh jag vill ha helg igen, men jag vet att det kommer å fort. För det gör det alltid.. Snart står jag här och det är måndag igen, man hänger ju inte med.
Imorgon ska jag träffa Maria på Hotell Mårtensson och på lördag ska jag jobba där! Eftersom att Emily och förmodligen Jessica också kommer att vara där så kan det ju inte bli annat än kul :)
Nästa fredag (Bisses födelsedag) så ska jag på körskolekurs också (eller vad det heter). Känns jättebra eftersom att då får jag sätta mig i bilen och köra redan på födelsedagen som infaller om ungefär en månad.
Om 20 min har vi idrott så jag och Bisse borde pallra oss ner nu.
Förresten den där middagen, den var mycket rolig och spännande. Maten var otroligt intressant.

Söndag

Kl 9.00 gick Oskis tåg hem imorse.. sorgligt att SJ suger så hårt att man måste ta tåget kl 9 på söndagar. Men men, utan tåg hade vi ju inte kunnat träffas... Fast han får ju körkort snart.. eller om ett år typ^^
Helgen har varit mycket mysig och vi har gått på stan två gånger (!).
Skola imorgon igen då...

Fredag

Som vanligt blir det här väl ett inlägg där det står 'idag är en bra dag', men det är det faktiskt! Tangentbordet slirar omkring på b ordet (jobbigt) och jag lämnade in ind.lappen för 10 min sen.
Jag tror att det kommer bli en toppenhelg och den börjar om fyra timmar!
Men som sagt.. sen är det  måndag igen :\

Torsdag

Nu är bloggen fixad så nu har ni inga undanflykter, MINSANN!
Oskar kommer imorgon :)
Ska lämna in lappen till ind.val imorgon, känns ganska ok.

Onsdag

Kan fortfarande inte publicera bloggen, men lugna, jag har skickat mail till de som har lite mer makt än jag och de får allt se till att fixa det här alltså.
Kom precis hem från en jobbig men rolig och nyttig träning! Fotbollen börjar bli kul igen och jag är mycket glad!

Nu ska även jag berätta lite om dessa så omtalade individuella valen (kan knappt stava till det).
I årskurs 2 hade jag tänkt mig:
Rättskunskap 50p och håll i er nu.. Teckenspråk 100p.
Hade inte ens funderat på detta förrän pappa igår tipsade mig om det. Jag ska ju som sagt bli polis och att kunna teckenspråk är ett bra sätt att 'sticka ut' kom vi fram till. Däremot kanske jag är för feg, men vi får se!
Årskurs 3:
Samhällskunskap B 100p och Psykologi B (kanske även retorik som utökad kurs).
Psykologi hade jag inte heller tänkt mig men kom fram till att även detta är till stor nytta i polisyrket.

Ja förmodligen är det detta jag kommer välja och det blir nog inte helt fel.

HJÄLP

Jag kan fortfarande inte publicera min blogg och jag fattar inte varför för jag har ju ändrat stilmall och skit.
Men vet ni vad?! Jag ska provjobba på Hotell Mårtensson nästa helg!! Har sökt sommarjobb där och nu har jag asbra läge! Just nu är jag jätteglad, Oskar blev inte lika glad dock..

Måndag

Hej nu ska jag uppdatera min blogg och jag ska inte glömma något av det som jag hade tänkt få med! Få se nu... Tess fikade med sin mamma i stan idag, tess ska köpa present till johanna men hon vet inte vad hon ska köpa.. hmm var det något mer? Det MÅSTE ha varit något mer!
Skolan var rolig idag också och jag är mycket glaaaaaaad!
Förresten så kommer Oskar på fredag och jag längtar tills dess :)

Saknar

Äkta kärlek är när man inte vill somna,
när verkligheten är bättre än drömmarna.


Torsdag

Idag är jag lite tröttare än jag var igår men det funkar ändå. Snart är det mat och det blir god fisk! Mmm mat är mums.
Jag vet inte vad jag ska göra i helgen riktigt men vi får väl se om det dyker upp något spännande. Om inte annat så får jag väl kolla på tusenbröder ;)
Pratade länge med Louise i telefonen igår, riktigt mysigt! Kanske därför jag är lite trött idag ;)

Onsdag kväll

Jag säger bara en sak. Jag fattar ingenting. Jag försökte tyda era vackra kommentarer innan men när Tesse skrev att jag kommer från kina och att jag ska ta bort något så blir jag yr i bollen som emma säger. Men som sagt, nu är det bara två dagar kvar till helg!

Onsdag

Jag kom precis hem efter att ha gått i regnet från bussen. Jag hatar regn.
Ännu en ganska slapp dag i skolan, vi gör verkligen ingenting förutom på ledarskapen. Matte är dummare än någonsin och vi tillbringade en halvtimma av svenskan med att lära oss Matts förkortningar (Y).

Ikväll är det träning igen och snart ska jag äta pannkakor!

Skolan

Just nu står jag i biblioteket tillsammans med de tre och vi har precis haft en rolig lunch, som vanligt.
Försöker ändra stilen på min blogg lite, det är lite svårt men kul!

Bonde söker el..

Igår kom jag hem från Borås och då hade vi såklart ingen ström. Vet inte om den kommit tillbaka ännu men det var helt mörkt när jag vaknade imorse, vilket betyder att jag inte har tillgång till dator :(
Jag försöker överleva ändå och det går gansk bra eftersom att jag då går och lägger mig tidigare.

Just nu har alla andra i klassen prov och eftersom att jag redan har gjort det så står jag här istället.. kul... Däremot är jag glad att jag har gjort det.

Fredag

Idag är det fredag och Borås! Står just nu i biblioteket och ska snart vandra bort till stationen, men det tar inte så lång tid så jag står hellre här och nördar lite :)
Idag har varit en otroligt seg dag i skolan. Det började med engelska första lektionen då vi bara skulle göra något som vi redan gjort och därför satt jag bara och lyssnade på musik i ca en timma. Sen var det svenska och eftersom att jag redan gjort provet så var det meningen att jag skulle läsa min lilla bok men jag hängde med Emma och Bisse till biblioteket istället och där blev det inte så mycket seriöst, såklart :)
Efter det var det god och välbehövd mat och Bisse lyckades äntligen besegra gurkan vilket var en otrolig lättnad för oss alla!
Nu sista lektionen hade vi geografi och det har faktiskt blivit ett ganska intressant ämne helt plötsligt.

I helgen ska jag se till att Oskar ser Pretty Woman för han har inte sett den (!), men annars ska vi nog inte göra något speciellt. Jag ska kolla på när han spelar match och sen ska vi kolla när A-laget spelar match också.

Sen huxflux kommer det att vara måndag igen och man längtar till fredag som vanligt för då kommer Oskar till mig och vi ska hitta på något med mina babes ;)

Tisdag

Skola igen, lovet har gått fort men inte alls lika fort som vanligt tycker jag. Jag känner att jag har fått sova mycket och jag har varit med Oskar alla dagar utom typ 4 dagar och det känns hur bra som helst!
Just nu har vi datakunskap och det är inte så kul, alls.
Det är bara till att plugga i några månader nu och sen är det sommarlov, vilket jag längtar efter!