let it shine

Bara tre arbetsdagar den här veckan och sen på torsdag tar jag flyget 06.45 till oslo och sen buss ner till gbg! Där hämtar pappa upp mig och sen bär det av till borås. Blir kvar över helgen och åker sen tillbaka hit på tisdag nästa vecka. Kommer bli superfint! Förhoppningsvis blir det ett besök på gekås och så ska jag mysa med molly.
Ikväll är det äntligen premiär för body pump på sats! Har längtat efter det här. Dock har jag nog legat illa i natt för min nacke mår inte som den borde. Kan inte vrida huvudet helt och jag kan inte ens klia mig på halsen utan att få ont. Mysko. Ska nog klara mig igenom en timma ändå!
Hade förövrigt ingen bra dag på jobbet idag då jag bara lyckades skada mig hela tiden. Hoppas på att vakna upp till en bättre dag imorgon.
Dessutom har Albin kvällsskift den här veckan så honom får man ju inte träffa ordentligt förrän jag kommer hem från borås igen.
Vädret här just nu är inte något att hänga i julgranen om man säger så. Det är plusgrader, det regnar och blåser plus att all snö som vi fått har bildat mindre sjöar överallt. Mindre bra. Hoppas sverige bjuder på bättre väder.

kantina på Tine

De senaste dagarna har vi haft riktigt fina vinterdagar här! Klarblå himmel och sol samt låga temperaturer. Nice.
Albin jobbar kväll den här veckan och jag är i en kantina. Började där i måndags och fick då veta att jag skulle bli kvar hela veckan. Jobbet är riktigt gött, trots att jag står där ensam och det är bättre betalt än i barnehdagen. Tyvärr är arbetsdagarna bara sex timmar så sammanlagt tjänar jag lika mycket som om jag hade jobbat 7,5 timmar i barnehage ändå. Dagarna går dock väldigt snabbt och jag är hemma innan jag knappt hunnit inse att jag varit på jobbet. Jobbar 7.30 - 13.30 (fast är klar med allt vid 12.30 men vågar inte gå då så sitter och äter och läser tidningen till typ 13...).
Vet inte hur det blir nästa vecka men hoppas såklart på en förlängning.
Vi har lyckats hålla i träningen också och för min del har det blivit mest kondition för att komma igång. Har bokat mitt första body pump-pass om typ två veckor eftersom det har premiär på sats då! WIHOOO!
Jag tvingade med Albin ut på en långpromenad i söndags.

2 år (och tre dagar)

Idag och imorgon har alla kommunala barnehagar stängt så därför blir det lite ledigt för min del. Inte helt fel det men hade gärna jobbat. Trvis så bra på jobbet så timmarna bara försvinner ändå!
Fördelen med att vara ledig är att man kan träna på dagtid och då är det inte så mycket folk. Väldgt skönt. Har dessutom varit en sväng i byen och pratat med de på proffice en stund och köpt mig ett par jeans (äntligen).

Imorgon ska jag och albin gå ut och äta för första gången på väldigt länge. I måndags hade vi vår årsdag så vi tänkte lyxa till det lite. Blir ett ställe som heter "Egon" och av vad vi har hört ska de ha väldigt god mat! Blir en myskväll helt enkelt.
För övrigt har vi tänkt ha en datorfri helg men vi får väl se hur det går med det. Förhoppningsvis kan vi hitta på något att göra på lördag om det är fint väder!

helg helg helg!

Eftersom "glömska" (läs: lathet) är ett litet problem här hemma hos oss för vissa så har jag börjat med ett nytt system. Skam den som ger sig.



Finns några sådana lappar i lägenheten nu. Bland annat en på insidan av badrumsdörren där det står "OBS! Häng upp handduken!"
Tydligen funkar detta då jag igår fick höra "Älskling! Lapparna funkar! Jag hade glömt hänga upp handduken och när jag såg lappen kom jag på att jag skulle göra det och så gjorde jag det!"
.... söt!

tors 3 feb

Imorgon är det helg igen. Den här veckan har gått otroligt fort och då menar jag fortare än vanligt. Snart är det sommar!
Det var soldagen den 21 januari och då hade vi solfest i barnehagen. Tyvärr var det mulet och regn men vi firade på bra ändå. Sen dess har vi fått se solljus några få gånger. Förhoppningsvis visar den sig genom fönstret snart och värmer upp vår kalla lägenhet.
Kan iaf meddela att man sparar pengar på att frysa lite om fötterna.

I helgen var det planerat att vi skulle hänga lite med våra nyfunna svenska vänner. Men det gick sådär eftersom jag fick någon släng av magsjuka under lördagskvällen. Mycket trevligt. Höll bara i sig i 12 timmar så jag klarade mig ändå ganska bra tror jag.

Hela den här veckan har jag varit på samma dagis som alltid. Trivs otroligt bra där och blir lika glad varje gång de erbjuder mig jobb. Det är kul att gå till jobbet och jag tittar knappt på klockan under hela dagen. Så ska det vara! Hoppas bara att jag får fortsätta vara där så länge som möjligt.

På lördag åker albin till kiruna för att köpa mat. Någon på hans jobb skulle tydligen dit så han hakar på. Ska bli gött med riktig köttfärs igen! Får väl se vad han får med sig mer för gott.

Btw, Coldplay kommer till Göteborg den 28 juni (Where the action is) så alla som läser här ska veta att jag önskar mig en sån biljett när jag fyller år!


SOOOOOOOOL