293 kr

Idag har jag tillbringat sex härliga timmar i busfabrikens underbara lokaler. Det var varmt som aldrig förr och folket strömmade in under alla dessa timmar. Har folk inget bättre för sig? Det enda dom gör är ändå bara att klaga på hur dyrt och varmt det är.

Igår tillbringade jag dagen tillsammans med Albin och svärfar nere i de södre regionerna. En utflyktsdag helt enkelt, mycket mysigt!
Imorgon är jag ensam här hela dagen om inte min lata pojkvän lyckas ta sig ur sitt rum och ta sig hit.

Btw, min lön hittils den här sommaren (som jag får imorgon) är hela 293 kr! Slå det om ni kan.

....



and once I'm stuck baby, I won't be gone

I'll keep us together whatever it takes

Förra veckan spenderades på hultsfred tillsammans med alla mina favoriter! Det var en riktigt grym vecka även om det regnade lite för mycket. Dock fanns det en liten charm i att vid första regndroppen reste sig alla samtidigt, tog sin stol och slogs om de få platserna i "det kungliga tältet" eller vad det nu hette.
En gång när det började regna sa jag och Elina att det nog skulle gå över snart och att vi vägrade ge vika för regnet. Efter fem minuter regnade det så hårt att man knappt kunde titta men ändå vägrade vi ge oss vilket resulterade i två mycket blöta tjejer. Vi hade trots allt regnjackor då som tur var. Kan tillägga att någon tog min älskade regnjacka så nu får jag väl köpa en ny antar jag vilket jag inte har råd med eftersom jag endast jobbat två gånger på hela sommaren!
Igår vägrade jag gå hem när de ville skicka hem mig efter en timma så det slutade med sju timmars arbete vilket var bra.

På kvällen var vi och såg Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag är mycket nöjd med filmen faktiskt. Vissa viktiga saker fattades tyvärr men ändå tycker jag att de lyckats hyfsat iaf.

Idag ringde de och sa att jag inte behövde komma in och jobba men det måste albin göra (hehe) så här sitter jag medan han sliter i trädgården. Näjs.

händelsefattigt

Det händer inte mycket här alltså. Jag åker mellan tre olika ställen; kvibille, stranden och gt.
I söndags var jag faktiskt i Osby i Skåne och hälsade på kusinerna tillsammans med morfar. Jag och Simon cyklade runt i den lilla byn i två timmar och det var riktigt mysigt.
Annars har jag faktiskt mest legat på en madrass i Albins pool, inte helt fel det heller.



Cykeltur



Vi sålde lotter för hans fotbollslag



Kubbspelare i stugan på midsommar



Dagen efter midsommar