valborg

På tal om saknade vänner så ska jag träffa louise ikväll för första gången på... typ.. ett år? KRÄJSY.
Men men, bättre sent än aldrig har jag hört. Det kommer nog bli en bra kväll trots regnet!
Imorgon får jag flytta in till mormor och morfar för några dagar och det kan ju också bli intressant. Om ni undrar vem det är som rullar fram på halmstads gator på onsdag så är det förmodligen jag.



I miss my friend

Bisse hade visst slängt in en kommentar här i inlägget under och då fick jag för första gången se adressen till hennes "nya" blogg. Dock fick jag lite smått ångest när jag gick in och läste om hennes otroligt hälsosamma liv. Just därför var jag (läs:överjag) tvungen att försvara mig lite och berätta att jag tränat duktigt med persson idag. Dessutom åt vi ingen glass i kiosken! Det är lite tungt ibland att gå till gymmet och det är inte alltid roligt men det är så mycket lättare när man har en vän med sig som man kan skratta med. För tro mig, skrattar det gör vi!
I sommar kommer dessutom bisse joina oss (förhoppningsvis på tk också) och jag ville bara säga att jag saknar henne. Saknar dig biss.





Let's paint the picture of the perfect place

Min näsa börjar läka och bli normal igen (så som en näsa ska vara). Jag var med pappa i göteborg på återbesök idag och även om det inte var i närheten av operationssmärtan så var det ju inte det mest bekväma jag upplevt. Vi åt mat på ikea (kotlett, pommes och beasås för en gångs skull) och åkte sen hem för att städa städa städa. För ja kära vänner, vi ska flytta. Imorgon är det den första av tre visningar och det är mycket som ska vara fint här alltså. Jag ska ta vägen till en lägenhet i centrum under juni, juli och augusti och fortsätta tjäna pengar i kiosken. Vart mamma och pappa ska ta vägen får ni fråga dom. Jag vet inte. Dom vet nog inte heller.
När jag inte har lägenheten längre den sista augusti så har jag ingenstans att bo och det känns just nu ganska skönt att inte vara bunden till något. Även om det är bekvämt att bo hemma så kan jag nog med säkerhet säga att detta blir sista månaden jag bor hos mamma och pappa.
Sommaren kommer bli bäst då även persson och lowwe har skaffat sig boende i stan. Förhoppningsvis är också albin hemma över sommaren och sen får vi se vad som händer till hösten. Det har jag hela sommaren på mig att fundera ut!


18/4

I just can't look
It's killing me
and taking control

12/4

Idag är en bra dag. Jag har suttit ute och ätit lite frukost i solen och sen har jag spenderat några timmar med persson i stan. Vi lunchade god mat och åt sen varsin glass i solen på torget.
Jag har blivit lovad mer jobb nu under veckorna vilket bara göra det hela mycket bättre. Förhoppningsvis håller den ljusa trenden i sig och då kan det här bli några riktigt fina månader.
På fredag firar vi persson som fyller år och veckan efter det kommer min albin hem för några dagar. Mimmi Löfström gillar detta.

När jag läste igenom det här inlägget efter att jag skrivit det så insåg jag hur osammanhängande jag skriver. Som det kan bli!

9/4

Kära vänner.
Idag har jag genomgått något som jag inte ens önskar en djurgårdare (möjligtvis peter fröjdfeldt). Jag opererade näsan i hopp om att jag om några veckor ska slippa använda nässpray för all framtid. Körtelfeber i all ära men det här vart helt klart en annan form av hemsk smärta.
Förhoppningsvis var det värt det men det märker vi först om några veckor.
Aldrig igen.


6/4

Idag efter jobbet tillbringade jag och min syster några timmar i stan för att se om det fanns något värt att köpa. Det gjorde det.
Jag kom hem med en klänning (!) och ett linne som inte är speciellt likt mig. Förhoppningsvis kommer dessa till användning i sommar någon gång när vi dansar på fiesta eller bara sitter med en glass i solen. Mums. Snart är sommaren här och den kunde inte vara mer efterlängtad.

det här är slutet på resan och början på en ny


När hösten kommer och tiden gått för fort,
när allt känns på rutin och redan gjort,
ska jag samla mina krafter och göra nånting stort.