......

Jag tror inte jag är den enda som saknar det så sjukt mycket.


hemma

Jag lever, faktiskt. Som ni vet så blev det ingen stockholmsresa för mig i helgen. Pappa och maja åkte själva medan jag och mamma stannade hemma och tur var väl det. Redan natten tors/fre åkte vi in till sjukhuset och fick starkare smärtstillande men under fredagen märkte jag hur dessa självklart inte hjälpte och när jag mitt under idol på kvällen hade så ont att jag knappt visste vad jag hette så åkte vi in igen och den här gången stannade vi kvar. Det tog två timmar från det att vi kom dit tills jag fick ett rum samt tabletter som jag inte kunde svälja. De två timmarna var hemska, men som tur är så är dom över nu.
Det har varit en jobbig helg, men jag har klarat mig rätt bra ändå. Jag var ju på rätt ställe så att säga. Mamma har underhållit mig hela tiden och vi har tittat på film efter film. Eftersom jag inte hade kunnat varken äta eller dricka hemma så var jag helt uttorkad när jag kom till sjukhuset så jag hade min kompis Mr Dropp hela helgen. En fin vän.

Nu är jag hemma och ska se till att jag blir frisk. Först och främst ska vi se om jag lyckas bli av med smärtan och sen ska jag försöka börja äta något annat än piggelin. Viktminskningen den här helgen har inte varit så lätt att komma ifrån kan jag ju säga.

skitliv

I natt vaknade jag kl 3 och kunde inte somna om för att jag hade så ont. Låg och vred mig i min säng ett tag men gick sen ner till soffan vid halv 5 där jag grät lite och tyckte synd om mig själv. Kollade på någon dokumentär om andra världskriget som av någon anledning sänds kl 5 på morgonen, dom vill väl inte att någon ska se den. Kl 7 hade värktabletten hjälpt såpass mycket att jag bara somnade direkt och kunde då sova tills jag vaknade och hade lika ont igen.
Bisse, hur länge håller det här på?

Vill också passa på att gratulera vår egna Sara Liljegris till titeln 'Halmstads Lucia 2008'! Asnajs!

deprimerad

JAG HATAR DET HÄR!!!!!!!!!!
Nu ska jag berätta hur jag mår.

- jag har ont i öronen
- mina körtlar på halsen är så svullna att det gör ont att svälja
- huvudet dunkar
- jag har ont i halsen
- tröttheten hänger som ett lakan över mig
- jag gråter till typ ALLT, mer än vanligt alltså
- jag har tråkigast i hela världen

Vi har diskutetat hur jag ska göra med stockholm också. Pappa vill att jag ska följa med eftersom han kommer må så dåligt om de lämnar mig hemma och mamma tycker att jag ska stanna hemma. Själv vet jag inte hur jag ska göra. Döda mig någon.

efterlyses

Hej världen!
Efter bisses tips efterlyser jag numera dvdboxar som jag kan glo på istället för oc som jag faktiskt börjar tröttna på nu, tro det eller ej. Vore toppen alltså! Allt är välkommet (nästan) eftersom jag är lite deprimerad just nu då jag förmodligen inte kommer orka med stockholm i helgen. Det känns så hopplöst när man varit sjuk i över en vecka och bara blir sämre.



Dock kom molly med en fin present till mig idag som muntrade upp mig lite och som underhöll mig i två timmar :)


det gör ont

Mina hemmakvällar börjar bli lite sega nu... Sitter bara framför datorn eller tvn och nyss kom jag på mig själv med att kolla på dansbandskampen. Då har det gått för långt!

Som vissa av er vet så är min dröm just nu att få åka som au pair till Los Angeles någon gång nästa höst och just nu tittar jag runt ganska mycket på det. Pappa vill att jag ska åka så snart som möjligt så att han kan komma och hälsa på. Sen sa han också att när han väl rest dit kommer han nog inte flytta hem igen. Får väl se hur det blir med den saken. Jag kan ju inte bli polis i usa...

the time of my life

Ännu en fredagskväll har spenderats hemma framför våran tv. Var ju tvungen att styra upp idol nu lagom till vi kommer dit nästa vecka. Fick också veta att nästa veckas tema är kärlek. Jag ser det som ett tecken, för även om robin inte vet om det själv så är det faktiskt mig han kommer sjunga till. Moahaha.

Jotack, nacken och huvudet har blivit bättre. Tack o lov för alvedon! Det gör att jag kan leva någorluna normalt under dagarna. Av någon anledning har jag dock kvar alla små bulor där bak. Kan räkna till hela fem stycken bara på höger sida. Väldigt mysko och de gör ont.

bisse.....


man har upplevt roligare tider

Ligger hemma och bara sover eller kollar på film. Det suger att jag missade nationella i svenska, men ringde sanna imorse och frågade om jag inte kan få göra det någon annan dag och hon sa att det nog inte skulle vara några problem. Blir hemma imorgon också så missar sfi vilket är trååååååkigt.
Låg nyss och kollade på ett program som hette "charterfeber". Så sjukt roligt program om en  massa norska människor som reser till magaluf. Längtar redan till nästa vecka, "hehe".
"destination: lloret de mar" funkar just nu alldeles utmärkt för mig då jag inte är sugen på något annat än just kall frukt eller sallad. Lyckades trycka i mig pannkakor innan men efter två st (ungefär en tredjedel mot vad jag brukar äta) så började jag må illa.
Nu blir det kallt vatten, eller något.

jag skulle gärna hjälpa dig upp

1. Jag borde sluta upp med att söka runt på alla dessa resor till andra sidan jordklotet. Det får mig bara att tycka att det är långt till studenten, vilket det verkligen inte är.
2. Prison Break är så sjuuuukt bra att jag bara vill äta upp det. Ännu ett avsnitt väntar ikväll. Dock blir jag lika deprimerad varje gång Michael kysser Sara.. Han ska ju kyssa mig :(
3. Jag har en bula i nacken som förmodligen är orsaken till min huvudvärk. Mindre roligt. Detta har gjort så att jag varit på dåligt humör hela långa dagen idag (förlåt mamma) trots att jag slutade kl 10.
4. Jag har tvingats städa heeeeeeeela mitt rum. Lika meningslöst varje gång, förutom att man slipper mammas tjat den närmaste veckan. Man hittar en massa konstiga grejer när man städar och det var nästan värt all tid med dammsugaren bara för att få se mammas min när hon hittar en tredje likadan lånad bok från skolan.

två veckor

 Nu ni. Nu är det två veckor kvar till praktiken. YEY. Sen är det jullov och efter det påbörjar vi vår sista termin. Faaaaaaaaantastiskt. Imorgon ska jag dock redovisa mitt pm och det blir den tredje muntliga framställningen på två dagar, mindre roligt.
Måste bara säga också att Johan i idol varken är söt eller duktig.

and why do I still care?

Lam och härlig vecka det här. Har varit i skolan två timmar på tre dagar, yey! Var iofs på komvux idag och lekte med dom på SFI (svenska för invandrare). Vi har skitroligt med dom och jag tycker att det är jättekul!
Fick även jobba tre timmar efter skolan eftersom ingen annan kunde, tydligen. Detta resulterade i att jag nu på tjugo minuter har skrivit min religionsinlämning, woho. Som ni förstår är den inte så lång, men det fick den inte vara heller.
Nu ska jag ut och gå, Tesse och Karin hoppas ni följer mitt exempel!

how did it end up like this?

Vaknade kl 11.30 och valde att kolla min telefon, mycket riktigt fanns där ett meddelande från Amanda;
"Heeeeeeeeeeeej jag ville bara säga att jag Ida och Kirre (krook) är påväg till dig nu och vi ses om typ två timmar!".
Just nu sitter det alltså tre boråsare i en bil påväg till Halmstad. Frågan är om dom hittar, för dom har aldrig varit här innan. Lite lustigt med tanke på att det är 8½ år sen jag flyttade hit.
Kommer nog bli en skoj helg även om det inte blir så mycket plugg den här helgen heller...
Jag är faktiskt förvånad över att dom kommer eftersom dom har "bestämt" att dom ska komma flera gånger under 1½ år.


Krook, Amanda och jag i Österrike

Gårdagen var mums. Jobbade några timmar, drog sen hem för att duscha så att jag inte skulle lukta mc donalds som pappa brukar säga när jag kommer hem.
Vi hamnade i Johansfors och killarna påpekade hela tiden hur långt bort vi var och att det existerade icke-asfalterade vägar. Suck.. Söndrumsbor.
Hade iaf en skitkul kväll ännu en gång med mina kära vänner. I love you.