Måndag

Skola igen. Det har varit en mysig helg. Bara varit hemma och inte gjort någonting typ.. Eller jo! Jag sprang 8 km med Jesper i lördags. Det var sjukt. Men jag gjorde det! :)
Var inte på gympan idag heller.. Mådde verkligen jättedåligt. Skakade som en räka i hela kroppen, kunde knappt skriva i mitt namn på sjukanmälningslappen. Fast nu mår jag bra igen :) Jag var nog bara sjukt nervös.



Oskar jag älskar dig, tack för att du finns!

Puss&kram


Saknar verkligen er tjejer, det ska ni veta! Men det känns som att jag har gjort rätt.

Lifehouse - Beautiful

SP06L




Den otroliga klassen! Jag är jätteglad för er, det ska ni veta. Dock saknar jag gamla 9a.. <3
Jag såg en gris idag! Det var en som hade den i ett blått koppel. Emma trodde inte på mig :(
Jag har slutat I Gais också. Det känns faktiskt bra och helt rätt... för er som undrar... och det finns olika anledningar till det.

Har inte så mycket att säga så det är väl bäst att jag slutar skriva..

Puss&kram

Vänner

Vänner

Jag saknar Tunisien. Jag saknar sommaren.
När jag inte sitter vid datorn vet jag precis vad jag ska skriva här men nu är det svårare. Dessutom är det inte speciellt många som ens vet att den här bloggen existerar.
Jag har så fruktansvärt dåligt samvete... för så mycket. Framför allt för moppen.. och den moppen som jag välte i våras... och alla läger.. och resor.
Nu har jag fått en ny moppe och jag känner mig mycket gladare än på jättelänge!
Idag var en annorluna dag för en gångs skull.
Jag Louise och Jesper skulle hälsa på gamla skolan igen. Som vanligt fick jag och Jesper vänta på Louise som som vanligt var 10 min försenad.
Vi träffade Anna Thorwald och Ingegerd. De verkade faktiskt glada över att se oss igen.
När Jeppe sen drog för att börja skolan så stannadde jag och Louise kvar (^^).
Vi åkte först en timma senare och jag följde då med henne till sannarpsgymnasiet och käkade där. Efter det var det tänkt att jag skulle vara med på henne psykologi-lektion men hennes lärare dissade mig och jag fick inte vara med så jag sprang ut till bussen istället och åkte till sture där jag satte mig för att plugga i biblioteket.
Hemma igen vid 17. Asvarmt ute.. och det blev ju inte bättre av att sätta sig på en fruktansvärt varm buss, men hem kom jag iaf!
Direkt till GAIS sen och nu är jag hemma!

När var jag riktigt riktigt glad senast? Jag vet inte.. men längesen var det. Det känns så konstigt. När jag gick på GT så kunde man vakna upp och vara på dåligt humör, men direkt när man kom till skolan så gick det inte att vara sur länge. Inte en chans! Det känns hemskt att skriva här, men eftersom att ingen vet om att jag skriver här så gör det ingenting. Egentligen vill jag bara skriva av mig. För vem ska jag prata med? Nej jag tycker inte synd om mig själv.

Jag saknar Oskar hela tiden.. Han är min bästa vän! Usch vad jag saknar dig... Jag vill att du alltid ska vara här hos mig... Jag känner mig ensam. Alla pratar hela tiden om vad som hände på den senaste festen eller vad alla killar har sagt eller gjort. Jag vet inte ens vilka killarna är.
Jag vet att jag inte är hemma så mycket.. Så det är mitt fel.

Oskar jag saknar dig..

Skolan.

Skolan har börjat igen! Jag går numera i SP06L och det känns jättebra!
Just nu står jag i Sturegymnasiets bibliotek och väntar på min kära far och vi ska tillsammans sätta oss och kolla efter min moped som passerade förbi här för en vecka sen vid den här tidpunkten. Tänkte att han kanske gör det igen (Jag hatar er)?
Sen ska vi till Varberg och kolla på några nya mopeder, men de kan aldrig ersätta Lasch. Han var min bästa vän.
EfterVarberg blir det Borås, vilket gör att jag missar fotbollens dag på lördag. Men matchen på söndag ör jag med på och då blir det synd om dom!
Står här och lyssnar efter moppeljud och varje gång jag hör ett så tar jag ett steg åt sidan och kollar ut genom fönstret. Jag hatar er.
Fick sluta 30 min tidigare fån dagens sista lektion, geografi. Fast Martin var nog inte medveten om att klockan bara var halv 2.

Puss&kram.