Söndag

Fredagen var helt galen.
Gårdagen var helt galen.
Vi serverade på perssons systers bröllop och vi hade så sjukt roligt. Vet inte riktigt vart jag ska börja.. Så skiter nog i det.
Jag har inget mer att säga.

Måndag

Tesse tycker att jag bloggar dåligt. Vad är det för fasoner?
Hade lektion 8.10-8.50 idag. Så det ska vara. Jag och Tesse åkte sen in till stan och käkade på mcd samt shoppade en tröja och oth 3. Egentligen skulle vi dragit tillbaka till skolan sen men oth lockade så vi tog bussen till oskarström istället. Där myste vi med Lucas och Nathan tillsammans med klyftpotatisen. Måste faktiskt erkänna att Tesse nog trots allt är kungen i köket då jag tycker att jag brukar klara mig bra på bara salt.. men det finns visst tusen andra kryddor som man kan använda.
Satte mig sen på bussen hem och insåg att med byten osv tar det över en timma för mig att ta mig därifrån. Fy sören. Som att åka till varberg ju.
Imorgon är det skoldag 10.10-12.10. Inte så dumt. Sen bär det av till ullared med la familia och då ska jag finally köpa block som jag kan skriva i.


En eller annan snygg kille kanske man kan hitta på herravdelningen också? Helst på rea...

Tisdag

Dagen idag har gått åt att städa huset, men först och främst mitt rum som efter en viss fröken janssons övernattning var fullt av chips, pommes och knäckebröd. Garderoben har jag också rensat så jag är stolt över mig själv.
Imorgon bär det av till Göteborg för att glo på Sverige - Frankrike. Hoppas det blir en fin match som vi kan minnas läääänge. På torsdag börjar skolan igen och sen bär det av hem till en viss Possfelt. Jag har ingen aning om vad som väntar där men vi kan iaf säga att varken jag eller tess förtjänar det! Eller så gör vi det, jag vet inte riktigt.

Tisdag

Så vart ännu en dag över. Jobbade 10.30 - 18.00. Helt okej dag ändå. Tiden gick fort och folk var trevliga.
Igår spelades match och det var inte vår bästa insats den här säsongen kanske, men det blir så ibland helt enkelt. Regnet öste ner och det var bara att vänta på slutsignalen.
Snart ska jag sova för jag tror faktiskt att jag behöver det, tro det eller ej. Sommarlovet är tuffare än man kan tro.
Mamma och pappa kom hem igår också så nu är det slut på hemfriden. Jag som trivdes bland alla pizzakartonger och odiskade glas.
Imorgon ska jagnog städa min garderob så att  mamma inte får spel sen när skolan börjar, vilket är om ca en vecka. Otroligt.

Onsdag

Jag sitter här i min ensamhet och väntar på att tesses väckerklocka ska ringa, vilket kommer ske om cirkus 5 min.
Hade Harry Potter-kväll här igår och stans sex nördigaste nördar var på plats. Helt okej om man säger så. Det blev en shoppingtur på maxi också där frukt, godis och glass inhandlades.
Kvar över natten blev, inte helt oväntat, Emily (som nyss åkte hem) och Tesse som fortfarande snarkar nere i soffan.
Ikväll blir det kräm och då ska vi leka med göteborg igen, samt hans vän mumba pumba. Verkar vara en härlig kille.
Om två veckor börjar det!