sommar

Har precis tagit ett kvällsdopp i albins pool och det var skönt för min brända rygg. Igår var det the corner och sen en sväng på moon för att spana in maskinen. Om man bortser från den röda ryggen så är livet underbart!

midsommar

Ännu en helg har spenderats i skogen tillsammans med mysiga människor.
På midsommar regnade det men vi lyckades ändå spela några omgångar kubb och grilla mycket god mat. Midsommarstången var klädd men vi glömde dansa runt den. Bra gjort.
På lördagen var vädret bättre och det var en riktigt chill dag. Några åkte hem men ännu fler kom för att stanna över natten.

Jag är verkligen dålig på att skriva blogg. Booooooooring. Godnatt.

student 09

I fredags tog vi studenten. Från det att jag vaknade på morgon till att jag gick och la mig på natten så log jag konstant. Men man kunde inte göra annat. Regnet försökte göra oss deppiga, men lyckades bara blöta ner oss en smula. Längesedan man var så blöt alltså.
När jag kom hem på eftermiddagen ställde jag mig i duschen med riktigt varmt vatten för att tina upp igen och sedan ladda upp inför nästa halva av dygnet.

Studentfesten på mårtensson var så sjukt rolig. Vill göra om det igen och igen och igen. Fick träffa och krama nästan alla mina kära vänner från olika skolor och när klockan var tre var det dags för oss att ta taxi hem. Bästa dagen någonsin avslutades också på bästa sätt med en pojkvän bredvid mig.



Tack för tre år SP06L <3

för en tid som bara går och aldrig kommer igen

Imorgon tar vi studenten.

miss you love


Bara för att du är lite bäst

vem vill gå i ettan nu?