det är synd om folk faktiskt

Läste i hallandsposten att miljadärerna i England bara blir fattigare och fattigare.
STACKARS DOM!
Nästan bud på att starta insamling.

saker man ser



MOAHAHHAHAHAH

Igår var det bröllop i Ulricehamn. Det var så att man fällde en tår alltså. Jag och Amanda kom fram till att vi också ville gifta oss just då, men det sket sig tyvärr. Det var god mat och trevligt sällskap och det tackar man ju inte nej till!

"det var som att få en käftsmäll"

Blablablabla
Jag har tråkigt. Tråååååååkigt.
Inte fått mycket gjort idag heller. Åkte till stan för att köpa skor och kom hem med en bikini. Suck.
Är allmänt slö idag men vissa dagar får väl vara så. Dåligt humör också, palla. Mina axlar gör ont.
Idag är en sån här dag när man bara vill krypa in i en varm och trygg famn där man kan somna och inte vakna förrän imorgon. Tyvärr har jag ingen sån famn här utan får finna mig i att somna med huvudet på kudden, ensam.

Te hade varit väldigt gott just nu känner jag.
Ska nog fixa mig lite innan jag fortsätter att plugga projektarbete, bara en vecka kvar nu!

karlskrona?

Veckan har börjat härligt!
Skulle ha harry potter-kväll i tisdags men jag och biss somnade en halvtimma in i första filmen, bra gjort. Pojkarna däremot såg en till efter att de kört oss i säng. Bra gjort.
Igår morse påbörjades sen resan mot göteborg där vi besökte världskulturmuséet. Mycket spännande. Efter det käkade vi den ljuvliga tacobuffén igen och sen vandrade jag tesse och alex runt lite i den stora staden som vi nu så ofta besöker. Vid sju mötte vi upp de andra för att ta oss till halmstad igen.
Bilresan var spännande och händelserik, mer behöver man inte säga. Kul hade vi iaf!

Imorgon är det fredag och helg igen.
På lördag och är det match och sen  på kvällen är jag inbjuden till inte mindre än 7 (!) personer att fira deras födelsedagar. Hur väljer man liksom? Iofs är det "bara" fyra ställen att välja på iaf, men ÄNDÅ!

påskdagen till ära

Ännu en helg är avklarad och imorgon är det måndag igen, suck. Dock är vi just denna måndag lediga vilket alltid uppskattas! Jag ska då ta tid till mitt projektarbete, kanske inte hela dagen, men ett tag iaf. Måste bevisa för alla här hemma (läs: pappa) att jag faktiskt kan klara detta.
På tal om pappa så har även han nu gått och skaffat sig en blogg. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta, men jag får väl ge honom mitt fulla stöd.
Hörde precis nere från vardagsrummet:
-Schhhh stör inte pappa, han skriver!

I fredags var det grill och mys hos alex och sedan drog vi oss till månen. Åkte sedan med albin till kvibille för att sova där eftersom middag väntade dagen efter. Mycket gott måste jag säga.
Idag vart det lunch hos mormor och morfar och det uppskattas alltid!
Innan dess var jag på stan med tesse och vi åkte karuseller. Tummen upp!

paljettmössan

I måndags var vi i Göteborg och det var en spännande upplevelse. Redan från början insåg vi att dagen skulle bli stressig och så rätt vi hade. Att det skulle ta sån tid för tesse att hitta en balklänning visste vi dock inte, men till slut var även det avklarat! Då kunde vi sätta och och käka tacobuffé i lugn och ro. Vi åt och vi åt och vi åt. Sjukt gott var det. Nästa gång jag kommer till göteborg vet jag vart jag ska äta!
Efter det insåg vi hur trötta vi var och hur mycket mer vi ville göra. Tiden räckte dock inte till och när jag och alex sprang som höns mellan affärerna för att hitta hennes skor kände vi hur klockan bara sprang iväg. Inte okej!
Under vandringen tillbaka till bilen var vi bara trötta och flummiga så det blev inte så mycket mer seriöst den dagen, men oj vad kul vi hade de sista timmarna.
Resan avslutades på vattenporten och morfars där vi skrattade åt 'läskeblask' lite för länge.

Igår var jag med min syster och hennes vän i båstad. Vi skulle äta riktigt mat men hittade ingen så vi vandrade in på ica för att köpa det som erbjöds. Båstad är inte så mycket utan alla turister alltså.

Idag vaknade jag upp i kvibille tillsammans med albin och vi har tillbringat i stort sett hela dagen med att bråka om vem som är starkast. Självklart förlorar jag men eftersom jag vägrar erkänna det så är detta en ständigt pågående kamp!
Vi åkte in till lägenheten i stan och synen av sex killar framför ett tv-spel är ingen vacker syn, det vill jag lova!


Brilliant Festkläder

Match idag. Spelade ganska bra faktiskt, hela laget alltså. Trots detta förlorade vi och jag fick bara spela en halvlek eftersom min fot vägrar bli bra. Jag funderar på att amputera den, det borde hjälpa.
Gårdagen spenderades på träning, på jobbet och sen en liten sväng i kvibille där jag fixade bearnaisesås åt alla (jag lyckades faktiskt msslyckas med att blanda pulver och vatten) för att sen åka hem och sova en tidig sömn.
Borde egentligen sova typ... nu och länge. Orkar knappt resa på mig, men snart kommer alb hit och sen ska vi på bio tydligen.

För en vecka sen var det studentfest ju! Får väl bjuda på några favoriter.



Imorgon blir det göteborg med några andra favoriter. Mums.

äpple

Det är vår och det gillar vi!
I helgen blir det inte mycket tid över kan jag säga.
Träningsläger, emily ikväll, jobb imorgon + träning och match på söndag.

Jag har inte ätit äpple på evigheter men tog mig idag i kragen och började äta ett. Då insåg jag hur gott det är med äpplen. Varför äter man inte det oftare? Nu kan det ju iofs vara så att det smakar extra gott eftersom min mage hotar att vräka mig varje gång jag trycker i mig något extra fett. Ungefär så bra mår den nu! Go äpplen!

Skänker också en extra tanke till biss som just nu sitter i en buss endast några få centimeter bredvid rob och ska sitta där i många timmar till. Jag tänker på dig biss och förstår att du inte kan ha det lätt!

samhäll?

Är det inte tragiskt att man en dag som denna sitter inne och pluggar naturkunskap?
-Jo, det är det.

Precis nu insåg jag att det är två dagar kvar till lov. Vad händer? Jag har inte ens tänkt på det, eller räknat ner och nu är det redan påsklov vilket innebär att när vi börjar skolan sen igen så har halva april gått. Jag har separationsångest!